Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ковачевић: „Тренирао сам током целе паузе“

KovacevicНеуморни везиста Црвене звезде Александар Ковачевић због повреде колена пропустио је неколико последњих кола у јесењем делу полусезоне. Млади репрезентативац Србије био је приморан услед повреде да направи паузу од 20-ак дана током које се, како каже одморио, а затим врло брзо ушао у пун ритам тренинга.

Здрав и пун елана Ковачевић очекује прозивку у петак 10. јануара у 10 часова.

– Нисам правио паузу током празника. Заједно са Вуканом Савићевићем, Ђорђем Ракићем и Стефаном Михајловићем сам тренирао за време паузе и спреман долазим на окупљање у петак. Након повреде мировао сам две-три недеље током којих сам углавном одмарао и скупљао енергију. Затим сам почео са терапијама и тренинзима. Сада је све у најбољем реду – истакао је Ковачевић.

О плановима за наредни период по мишљењу популарног „тенка“ илузорно је говорити.

– Сви знамо шта нам је циљ. Очекујем да током припремног периода сви подигнемо форму и дочекамо овогодишњу премијеру са Јавором на Маракани максимално спремни. Многима ће припреме доста значити, јер је неколицина из разноразних разлога прескочила претходне. Следи нам борба за место у тиму, сви крећемо са истих полазних тачака, конкуренција је велика, што је по мом личном мишљењу најбоља основа за добар рад и тренирање – резонује млади репрезентативац Србије који такође сматра да су црвено-белима потребна само два или три појачања.

– Потребно је да ојачамо штоперске позиције. Верујем да ће нам се врло брзо прикључити нови саиграчи како бисмо имали што више времена да се уиграмо и поставимо линије тима – закључио је Александар Ковачевић, који ће сутра прославити 22. рођендан. Условно речено „прославити“, јер праву прославу планира тек за месец мај.

Повезане вести

3 comments

dusan јан 9, 2014 at 20:01

sine, ti nemas veze sa fudbalom, ali su ti zato izjave savrsene. npr, ona u kojoj kazes da ako ode jojic, bice nam mnogo lakse da osvojimo titulu. evo oni su sad pazarili vulicevica, trajkovica, skuletica. mozda da i oni odu pa cemo jos lakse osvojiti titulu?

Reply
Vladimir јан 9, 2014 at 20:49

Kako nema veze sa fudbalom?Po meni on je jedan od boljih fudbalera na terenu!!!
A što se tiče ostakta komentara to se apsolutno slažem 😀

Reply
фИлОмАн јан 9, 2014 at 12:15

Један од ретких коме се може указати поверење. Браво Ацо, да уз тебе ка**** глодаре!

Reply

Leave a Comment