Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Kaluđerović: „Volim konkurenciju“

Andrija Kaluđerović je rešenje broj jedan Roberta Prosinečkog u napadu Crvene zvezde. Mladi stručnjak ne krije da je Andrija zaslužio poverenje ali i da će ovog leta i ove sezone imati paklenu konkurenciju.

Ipak, Zvezdinog „AK-99“ to ni malo ne brine.

„Meni je konkurencija super. Imao sam je kroz čitavu karijeru i mislim da je to zdrava stvar odnosno najbolji način da igrači napreduju. Veliki klub, kao Zvezda, mora da ima najmanje po dva igrača na svakoj poziciji. Volim da se za minutažu izborim baš kroz konkurentnost sa drugim kvalitetnim napadačima“, kaže Kaluđerović.

Poslednjih nedelja odlazak Andrije Kaluđerovića sa Marakane je redovna tema u medijima.

„Meni ne smeta to pisanje jer i za to mislim da je normalno. Klub i ja smo se dogovorili da u slučaju da naiđe ponuda koja se ne odbija mogu da idem, u suprotnom ostajem. Meni je glava samo u Zvezdi i na pripremama u Austriji, nigde drugde. Vrlo sam koncentrisan i željan dobrog rada odnosno uigravanja i utakmica.“

Upravo ta faza rada sledi za fudbalere Crvene zvezde.

„Mislim da smo izašli iz najgorih dana priprema. Gotov je ciklus u kome nas Zirojević „ubija“, sada se ritam spušta i sledi nam uigravanje kroz nekoliko mečeva“, kaže Kaluđerović.

Tema broj jedan polako postaje terće kolo kvalifikacija za kojeg će Zvezda rivala dobiti 15. jula.

„To je naša najvažnija utakmica i naš najvažniji žreb. Spremamo se za 28. jul izuzetno motivisano i ozbiljno. Lično bih voelo da izvučemo Hajduk iz Splita. Taj rival bi napunio Marakanu, a i mislim da smo bolji tim. Pratim fudbal u bivšim republikama Jugoslavije i znam da imamo kvalitetniji tim od Hajduka. Zato želim njih“, kaže Kaluđerović.

Повезане вести

5 comments

Leave a Comment