Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Кошаркаши у албуму са сличицама

album sliciceКК Црвена звезда Телеком у 2013. години имала је доста успеха. После седам година паузе освојен је трофеј у Купу Радивоја Кораћа. Такође, црвено-бели су након 14 година изборили и пласман у Евролигу. Кошаркаши су поново постали миљеници међу навијачима у Звездиној породици спортова па је за све оне који воле Звезду и кошарку омогућено да се мало забаве, али и креирају својеврсни алманах.

Наиме, КК Црвена звезда Телеком је у сарадњи са компанијом Видеотоп креирала албум са самолепљивим сличицима који ће се наћи у продаји од суботе 4. јанура на свим киосцима у Србији, као и у свим продавницама Ред стар схоп-а. Занимљиво је да ће од 15. јануара албум са сличицима моћи да се купи и у Републици Српској.

Цена албума је 200 динара, док за кесице, у којима ће бити по пет сличица, потребно издвојити 50 динара. Албум је веома модерног дизајна и садржи укупно 220 сличица на којима се налазе сви првотимци, чланови стручног штаба, али и јуниорски тим Црвене звезде. Такође, у албуму су овековечени неки од детаља из АБА лиге, историјата, а посебан одељак посвећен је навијачима и атмосфери која је могла да се види у Пиониру и Комбанк арени.

Сакупљајте сличице, пратите званичну страницу на фејсбуку https://www.facebook.com/albumkkcz и Нову годину започните са вашим омиљеним кошаркашима.

Напомена МЦЗ: Ускоро ћете на фејсбук страници МЦЗ-а моћи да учествујете у наградној игри и освојите албум и сличице.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Mirko CZ јан 4, 2014 at 15:04

Kupio i ja jutros,zalepio par slicica da se podsetim kako sam to nekad radio…imam male zamerke,moglo je to i sa vise detalja.Mogli su sa strane da ubace tekst Zvezdinih pesama da mladji zvezdasi to nauce na vreme 🙂 ispod slicice treba da bude vise podataka o pojedinim igracima,osim imena,broja na dresu moze se dodati jos po neki podatak.Upoznati mladje sa istorijom kluba,legendama…i tako to,u svakom slucaju dobar potez marketinga treba siriti duh zvezdastva.

Reply
dragan јан 4, 2014 at 12:12

Kupio jutros album i dve kesice!!!!
Napred Zvezda!

Reply
Горан 73 јан 4, 2014 at 02:12

Мењажа на полувремену утакмица

Reply
Milos јан 3, 2014 at 12:40

Hoce li imati u Crnoj Gori,moram imati taj album 😀

Reply
cz јан 3, 2014 at 20:17

RS?

Reply
Бранимир јан 3, 2014 at 23:55

У свим српским земљама.

Reply
Milos јан 4, 2014 at 21:46

Jeste srpska zemlja ali moram da znam hoce li biti,u tekstu ne pise,
Mjesto za koje me zanima je Podgorica!
Ima li ko da zna a da mi odgovori bio bih mnogo zahvalan!

Reply

Leave a Comment