Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Рукомет: Звездина деца спремна за припреме

Младен Шотић, Марко Антељ и Срђан Милутиновић
Младен Шотић, Марко Антељ и Срђан Милутиновић

Омладинска школа РК Црвена звезда је проглашена за најбољу у Европи за 2013. годину, а њени изданци су и садашњи првотимци Младен Шотић, Срђан Милутиновић и голман Марко Антељ. Ускоро ћете моћи да се упознате са најбољом школом у Европи, а са узданицама нашег рукометног клуба смо кратко попричали о полусезони за нама, пред почетак припрема.

Младен Шотић је имао добар први део године и од њега се у наставку очекује да потврди таленат:

Добро је, у врху смо, што је био и првобитни план. Међу прве три екипе смо, очекујемо пласман у плеј-оф и да се боримо за титулу. Имали смо добар старт, касније смо доживели и први пораз након чега је уследио и пад. Не можемо пуно да се жалимо, имамо на основу чега да градимо други део сезоне.

Марка Антеља је публика у „Шумицама“ упознала у првом колу против Напретка, када је сјајним одбранама донео бод Звезди, која је на том мечу наступила са јако младим тимом:

Прво коло је било специфично, јер појачања нису добила потребне папире, па смо ми млађи добили прилику да се докажемо и покажемо да нисмо џабе у првом тиму. Очекивања су била да будемо у врху, могли смо и боље, али остаје нам да се што боље припремимо за плеј-оф.

Срђан Милутиновић, поуздани дефанзивац Ненада Перуничића, је водио велике битке током првог дела сезоне. У наставку се и од њега очекује да бедем испред гола Косановића буде још чвршћи.

У првом колу смо играли без појачања, без старијих играча, касније нам се прикључио и Растко Стојковић, па је све кренуло на боље. На нама, млађима, је остао терет да одиграмо ту прву утакмицу. Било је нерешено, али смо били задовољни показаним. Јесмо у топ 3 екипе, али смо могли боље да одиграмо остатак сезоне. Спремамо се за плеј-оф првенства.

Младен Шотић, Марко Антељ и Срђан Милутиновић
Младен Шотић, Марко Антељ и Срђан Милутиновић

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

NN јан 4, 2014 at 19:29

sotic nije dete zvezde vec starog grada

Reply
Nikola јан 3, 2014 at 15:16

Zvezdina buducnost.
Odlicni momci,odlicni rukometasi

Reply
Delije јан 3, 2014 at 12:21

Bravo momci samo napred i da u narednim godinama slavimo titulu!

Reply

Leave a Comment