Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ipak se traži zamena za Pašeka

Žerson Magrao

Crvena zvezda ipak radi na dovođenju fudbalera koji bi zamenio povređenog Vinisijusa Pašeka, iako je u prvi mah bilo najavljeno drugačije. Iako prema poslednjim prognozama Pašeko neće odsustvovati duže od 3-4 meseca sa terena, teško je da će se u punoj formi vratiti na teren pre proleća.

Ovakav epilog očigledno je naterao sportski menadžment da potraži drugo rešenje za jesenji deo sezone, a prema informacijama Mozzartsporta, jedan od kandidata za poziciju levog krila jeste Žerson Magrao iz kijevskog Dinama.

Magrao je u dosadašnjem toku karijere branio boje Kruzeira, Fejenorda i Flamenga, pre nego je pojačao Dinamo, za koji je na 27 utakmica postigao tri gola.

Brazilac nije u prvom planu stručnom štabu Ukrajinaca, i mogao bi da bude pozajmljen na godinu dana. Međutim, ne lezi vraže, prema poslednjim informacijama, naš klub nije jedini zainteresovan za „karioku“. Portugalska Braga bi takođe želela da pojača svoj vezni red Magraom, te je u ptopunosti neizvesno kakve su trenutne šanse Crvene zvezde da dovede Brazilca.

Sa druge strane, Ivan Adžić kaže da će Zvezda zamenu za Pašeka potražiti u Brazilu.

„Posle dva dana razgovora postigli smo dogovor da krenemo u misiju i dovedemo zamenu za Pašeka. Baš smo maleri da nam se povredi prvi pik, igrač za koga smo mislili da će biti otkrovenje, ali pokušaćemo da nađemo novo rešenje u Brazilu.“

Повезане вести

9 comments

Leave a Comment