Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Pašeko : „Nikada mi se u životu nije dogodilo ništa slično“

Vinisijus Pašeko

Zvezdino pojačanje iz Flamenga, Vinisijus Pašeko baš nije imao sreće na svom debiju. Na utakmici protiv Austrijskog trećeligaša Kolumbije morao je napustiti igru prije kraja prvog poluvremena zbog loma noge. Nakon operacije Pašeko je dao izjavu za medije koju prenosimo u potpunosti.

Mnogo sam se uplašio kada sam video kako mi izgleda noga posle tog kobnog duela. U trenutku mi je svašta prošlo kroz glavu, pomislio sam na najgore i od šoka nisam znao kako da reagujem. Sve se odvijalo veoma brzo, sa stadiona sam odmah prebačen u bolnicu i doktori su rekli da moram na operaciju. S obzirom na to da mi se nikada u životu nije dogodilo čak ni nešto slično, sve mi je u tom trenutku bilo strano i veoma čudno, nisam znao ni šta da kažem. Poslušao sam lekare, noga je odmah operisana i sada se zahvaljujući njima osećam dobro. Naročito mi je laknulo kada su mi saopštili da je operacija uspela i da ću za nekoliko meseci moći da se vratim na teren.

Pašeko je u svemu ovome našao i nešto pozitivno.

Jedva čekam da vidim sina i suprugu. Ako je nešto dobro u svemu lošem što me je zadesilo, onda je to što ću u narednom periodu biti s njima

Crvena zvezda navodno neće tražiti zamjenu za Pašeka, jer bi njegovo mjesto na lijevom krilu trebali zauzeti Lazović ili Jevtić.

Повезане вести

3 comments

Leave a Comment