Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Vuk Jeremić u poseti Zvezdi

Vuk Jeremić sa prvotimcima Crvene zvezde

Ministar inostranih poslova Srbije, Vuk Jeremić, posetio je u ponedeljak 4. jula ekspediciju Crvene zvezde na pripremama u Austriji, u hotelu „Piramida“. Jeremić, koji je poznat kao vatreni Zvezdaš, iskoristio je boravak u Beču, zbog državničkih obaveza, da poseti i prvotimce našeg kluba na čelu sa Robertom Prosinečkim.

Jeremića je dočekao zamenik sportskog direktora našeg kluba Goran Vasilijević i savetnik predsednika za medijska pitanja Miodrag Antonijević, a iz ruku Prosinečkog ministar inostranih poslova dobio je potpisan dres.

– Hvala vam na dočeku. Svi znaju da volim Zvezdu od malena, ali ovo je prvi put da sam upoznao prvotimce kluba. Odgledao sam mnoge generacije na Marakani ali sad prvi put imam priliku da se rukujem sa igračima. Nadam se da ćete osvojiti titulu sledeće sezone i biti pravi crveno-beli u evropskom takmičenju – rekao je Vuk Jeremić.

Zvezdini prvotimci su pozvali ministra da bude gost kluba na prvoj utakmici sezone koja je, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, zakazan za 28. ili 29.jul.

Повезане вести

29 comments

Leave a Comment