Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Mićku lakše uz Piksija

Srđan Mijailović više nije najmlađi prvotimac Crvene zvezde. To je vest leta za popularnog Mićka. Stigao je ne samo Janković iz Omladinske škole, već i Čaušić odnosno Stojković iz Sopota.

Borbeni Mijailović ističe da je sada mnogo lakše kad ima vršnjake uz sebe, ali i da je iskusniji za šest meseci koje su iza njega.

– Mnogo sam naučio ovog proleća. Posebno jer nisam očekivao da ću dobijati šansu kad sam se pridružio prvom timu pre šest meseci. Na kraju je ispalo da Robi ozbiljno računa na mene u budućnosti, ali ja sada moram da budem još bolji inače minuta neće biti – kaže Mijailović.

Crvena zvezda je na dobrom putu da napravi rokadu u konkurenciji za Mijailovića. Stigao je Nenad Kovačević, a Aval Isah bi mogao da napusti klub.

– Meni je čast da igram uz nekadašnjeg kapitena Zvezde. Piksi ima mnogo iskustva i sigurno će nam pomoći u igri. Moći ću da učim uz njega i sigurno budem još bolji.

Mijailović ne želi da obećava ništa navijačima.

– Ova ekipa će sigurno poginuti na svakoj utakmici. Imamo i kvalitet a i motiv je ogroman, zaista. Mislim da je vreme za Zvezdin povratak na scenu. Ipak, obećanja ne volim, sve ćemo govoriti na terenu – kaže Mijailović.

Повезане вести

Leave a Comment