Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Pašeko uspešno operisan, šest meseci van terena

Pašeko

Fudbaleri Crvene zvezde su u nedelju 3. jula od Roberta Prosinečkog dobili slobodno popodne. S obzirom na umor i na loše vreme u Beču većina se odlučila da popodne provede u odmoru po sobama. Pre toga Srđan Zirojević je u prepordnevnom terminu crveno-belima u teretani hotela „Piramida“ spremio nekoliko „stanica“ za vežbe snage i balansa. „Novajlija“ Nenad Kovačević je već na prvom treningu pokazao da ne zaostaje za drugovima ni malo.

Vilotića i ostale nedeljno jutro je sačekalo sa ohrabrujućim vestima iz ortopedske bolnice u Beču. Vinisijus Pašeko je uspešno operisan i narednih nekoliko dana biće hospitalizovan nakon čega će se pridružiti drugovima u hotelu.

Put Beča, iz Beograda, krenuo je i Dejan Rambo Petković kako bi dao podršku Pašeku. Takođe, prvotimci će posetiti Pašeka u bolnici čim to dozvoli osoblje ove ustanove.

FK Crvena zvezda se posebno zahvaljuje prvom sekretaru ambasade Srbije u Beču, gospodinu Dejanu Zlatanoviću koji je bio sve vreme na usluzi našem klubu povodom povrede Pašeka i operacije, i ujedno pomogao igraču da što bolje izdrži teškoće koje su ga zadesile.

Dopuna: Prema pojedinim medijima, koji su informacije dobili od čelnika našeg kluba, Pašeko će odsustvovati sa terena oko šest meseci.

Повезане вести

56 comments

Leave a Comment