Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Због упаљача 1000 евра, сваки следећи инцидент ће се сматрати тешким прекршајем

Црвена звезда Телеком кажњена је од стране дисциплинског судије Евролиге са 1000 евра због убацивања једног упаљача на терен у финишу меча са Лаборал Кућом у Комбанк арени. Међутим, много опаснији податак од новчане казне који је на адресу Црвене звезде стигао из Евролиге је да ће се сваки наредни инцидинет, било да се ради и о најминималнијем преступу, сматрати као тежи прекршај.

lokomotiva_koreo

Наиме, због чињенице да је Црвена звезда трећи пут ове сезоне санкционисана од стране Евролиге (упозорење после утакмице са Локомотивом Кубан, 12.000 евра казне после утакмице са Панатинаикоса, 1000 евра казне после утакмице са Лаборал Кућом) према члану 28.1 параграф 1 сваки наредни инцидент биће окарактерисан као озбиљан прекршај. То практично значи да ће у случају да у некој од наредних утакмица Црвене звезде у Еврокупу сваки и најмањи инцидент бити новчано санкционисан знатно оштрије уз могућност да Црвена звезда игра мечеве пред празним трибинама, као и да буде санкционисана одузимањем бодова, губитком утакмице или искључењем из такмичења.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Villa дец 19, 2013 at 09:04

Pa kolika stoka treba biti pa na utakmici bez rezultatskog znacaja u kojoj Zvezda vodi celu utakmicu i u kojoj nije bilo losih sudijskih odluka ti gadjas nekoga. Ovakvima treba dozivotno zabraniti prisustvo na svim spotrskim dogadjajima.

Reply
bugarin дец 18, 2013 at 19:50

jao brate jedan upaljac meni audi 8o jajce,,,,,,plin atestiran,registrovan cele god ,trosi ko upaljac:)) gde ide ovaj svet…..

Reply
БруталноРеалан дец 18, 2013 at 18:54

Био и видео дотичног. Нема потребе да се приводи, пендречи само културно послати ту новчану казну на кућну адресу и то је то. Камера има по дворани, снимају сви живи сваки ћошак па молим лепо. Или тако или да к’о комшије организовано избацујемо дотичне, трећег нема.

Reply
Gašpar дец 18, 2013 at 20:38

pa, to što bi ti uradio, ni nacisti nisu radili…

Reply
DIMITRIJE'90 дец 18, 2013 at 22:06

Taj lik je bio koji red iza mene na tekmi, i sto je najstrasnije meni se cini da je upaljac leteo ka Jaki Blizicu koji je u tom trenutku izlazio iz igre. Zaista ne znam sta je to trebalo osobi koja je bacila, od toga nikakva korist. Nikada mi nece biti jasni takvi ljudi…

Reply
БруталноРеалан дец 18, 2013 at 22:58

Веруј ми, мени још мање. А за овог другара изнад, ја стварно не видим шта је толико монструозно у томе.
Не желим да се људи пребијају,хапсе само да поштено плате ту казну коју су проузроковали и мирна Бачка. К’о кад возиш по жутој траци, добијеш своје сличице и то је то.

Reply
DS дец 18, 2013 at 18:46

DIVLJACI!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 18, 2013 at 18:43

ima kamere pa taj ko je bacio lepo ga uhapsiti ….u ztvor i da plati sce kazne u hali sto napravi… nemogu da verujem kakvi su to d*ebili

Reply
Denis дец 18, 2013 at 18:33

Jao upaljac, pa sami sebi kazne nabijamo. Kakvi su to navijaci koji rade na stetu kluba, cuj kao u revoltu to uradi.

Reply
frqfqf дец 18, 2013 at 17:53

BRAVO “NAVIJACI“!

Reply

Leave a Comment