Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Flamengo dolazi, ali kasnije

Patrisija Amorim, predsednica Flamenga

Oproštaj Dejana Ramba Petkovića u Beogradu koji je bio najavljen za 10. avgust, biče pomeren za neki drugi datum. Na srpskoj Marakani trebalo je tada da gostuje brazilski Flamengo, ali zbog obaveza na južnoameričkom kontinentu „rubronegri“ su morali da odustanu od već dogovorenog puta. Ovu informaciju potvrdila je i predsednica Flamenga Patrisija Amorim.

Naime, Flamengo 9. avgusta igra susret sa Atletiko Paranenseom u Kopa Sudamerikani, a odlaganje meča ne dolazi u obzir. Problem predstavlja i činjenica da brazilski klub ima prenatrpan program u avgustu zbog Kopa Amerika.

„Nije tačno da je utakmica otkazana, već je samo odložena. U prvobitno planiranom terminu Flamengo će imati obaveza u Kopa Sudamerikana (protiv Atletiko Paranensea) i zbog toga neće moći da dođu u Beograd. Čim budu imali slobodan termin doći će, a tačan termin će se znati naknadno. Očekujemo da oproštajna Petkovićeva utakmica bude odigrana u septembru ili oktobru. Naravno, od ideje da dođu svi igrači (i Ronaldinjo), nismo odustali. Čak ćemo pokušati i da dovedemo njihove veterane. Moguće je i da bude organizovan trijagonal Zvezde, Flamenga i Zenita, na Petkovićev predlog“, rekao je generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović

Повезане вести

4 comments

Leave a Comment