Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Isah: „Klub odlučuje o transferu“

Aval Isah
Aval Isah

Mohamed Aval Isah je odavno izgubio status stranca u Crvenoj zvezdi, Beogradu i Srbiji. Skromni momak iz Gane već tri godine je na Marakani, srpski je maltene potpuno savladao, Zvezdu oseća kao svoj klub i na terenu uvek pruža maksimum. Zato sa osmehom i uz mnogo nedoumice priča o svom eventualnom odlasku iz Crvene zvezde.

– Znam da postoje neke ponude za mene. O klubu neću da govorim jer je to dogovor sa rukovodstvom kluba. Najvažnija odluka je na treneru i na rukovodstvu Zvezde. Ukoliko oni smatraju da je sada dobar trenutak za prodaju i rastanak, dogovorićemo se – iskren je Isah.

Borbeni zadnji vezni ističe da on može da ostane još godinu dana.

– Zaista mi se ne žuri. Volim Marakanu, Zvezdu, Beograd, Delije… Stvarno sam u dobroj sredini. Ipak, normalno je menjati klubove, posebno ako imaš dobru ponudu. Videćemo šta će se dogoditi ali kako god da bude nema problema – kaže Isah.

Zvezdin internacionalac iz Gane je malo zakasnio na pripreme zbog obaveza prema Olimpijskom timu Gane.

– Imao sam obaveze prema nacionalnom timu ali na kraju sam otpao sa spiska od 20 igrača. Zato sam i došao ranije u Beograd.

Na pitanje o Li Adiju Isah se samo nasmejao.

– Stvarno ne znam gde je on. Mi smo dva različita sveta i ne družimo se inače, niti mi se javljao da mi kaže bilo šta. Ne znam… – kroz osmeh je rekao Isah.

Повезане вести

21 comments

Leave a Comment