Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Управни одбор вечерас одлучује о тренеру и Дауди

Вечерас ће на „Маракани“ бити одржана редовна седница управног одбора. Неке од тема о којима ће се сигурно дискутовати је статус тренера Славише Стојановића и продаја, односно останак Абиоле Дауде.

IVA_4129Све више се верује да ће челници клуба оставити ајктулног тренера на тој позицији, тј. да ће словеначки стручњак екипу предводити и у пролећном делу првенства.

Такође, једна од тема седнице биће и статус нападача Абиоле Дауде. Сигурно је да ће руководство покушати да пронађе новац како би исплатили дуговања Звездином нападачу, а размотриће се и понуда турског суперлигаша. Како пише „Журнал“ Генчлербирлиги је првобитно нудио милион евра за Дауду, али касније је понуда спуштена на 400 хиљада, након сазнања да играч може да добије раскид уговора са клубом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

veliki pravi zvezdas дец 16, 2013 at 14:12

Hocemo Dzajo da ti kao presednik nase Crvene Zvezde doneses neke odluke da smijenis potpresednike Tonceva , Kokezu i Stojadinovica a da na mjesto sportskog direktora dovedes Dekija Stankovica Crvene Zvezde sto se tice novih potresednika neka budu sponzori Crvene Zvezde npr Arapi ili sejici ili Gasprom a drugi isto neki sponzor neki iz Opela a kad bi Dzajo doveo na mjesto sportskog direktora Dekija Stankovica bilo bi to super resenje samo ga ubijedi Dzajo ka boga te molim i daj mu punu slobodu pri odabiru igraca i dolasku i odlasku i dovedite prije svih ove dvoje igraca Dzajo Lukovica i Trajkovica pa moze i onaj El Monir iz Jagodine i ne dozvoli Dzajo koliko mozes da otidje Dauda iz nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Бранимир дец 16, 2013 at 19:07

Ко кад си паметан.

Reply
... дец 16, 2013 at 13:32

Ma dajte neka ovi verni posetioci sajta odluce svojim glasanjem, oni su kompetentni. Stoje iza svake svoje napisane reci cak po 10-ak minuta. (cast izuzecima)

Reply

Leave a Comment