Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаКошарка

Блажич: Штета што смо изгубили шансу за ТОП 16

Јунак победе над Лаборал Кућом био је Јака Блажич. Он је одмах након утакмице дао изјаву за Спортал и изнео утиске после такмичарски неважног, али за самопоуздање врло битног меча.

004– Штета је што смо изгубили шансу за Топ 16. Одиграли смо добру утакмицу против Шпанаца и доказали смо себи да можемо да се носимо са најбољим екипама у Европи. Почетак је био веома битан, примили смо само шест поена у првој четвртини и поред пада у трећој деоници убедљиво смо славили – објашњава Блажич за СПОРТАЛ.РС.

Не крије Блажич да му је жао због елиминације из даљег такмичења.

– Сигурно је остао жал за једним од прва четири места, али је све ово било велико искуство за предстојеће утакмице. И велика искушења која нам следе. Губили смо мечеве у неизвесним завршницама, а првенствено смо то чинили због неискуства и губитка концентрације. Међутим, сигурно је да ова екипа има велики таленат.

Осврнуо се Јака и на коменатр Ранка Жеравице који је рекао да му није јасно зашто борбени бек није играо у Атини у другом полувремену.

– Овде сам да играм када добијем шансу. Не могу ништа да кажем против одлуке тренера јер сви у екипи одлично радимо и биће довољно мечева за свакога од нас – закључио је Блажич.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

27 comments

bojan62 дец 13, 2013 at 16:52

Sada samo da gledamo da nakupimo sto veci koeficijent za evropu i zreb sledece godine….pobede u evrokupu se boduju isto ko i pobede u EL,tako da treba odigrati makismalno do kraja sve utakmice!

Reply
forza stella rossa дец 13, 2013 at 12:08

Veci dokaz da sam u svemu bila u pravu nije moguc.Zao mi je samo zbog ovolike navale primitivizma,ali i to ce proci.

Reply
100% дец 13, 2013 at 12:00

Ko je sinoc gledao Tegeltiju, Jakovljevica i Grbu mogao je videti kolika je mrznja prema nama. Pocev od Tegeltije pa nadalje. Koliko se samo sa Jakovljevicem prepucava a on kao novinar i ovaj mu dosao u emisiju. Smr.adina obicna.

Reply
forza stella rossa дец 13, 2013 at 07:56

Grok grok.

Reply
Shate дец 13, 2013 at 10:22

A da se ti malo nosis u … na vas neki sajt?

Reply
marko дец 13, 2013 at 00:17

Kadć nemate onu stvar… Jbg. desi se…

Reply
INĐIJA дец 12, 2013 at 23:20

Zna se ko je kriv.

Reply
Fornicator дец 12, 2013 at 22:56

Zaista šteta što nismo bar ostali u igri za prolaz do kraja. Sada je jasno da nijedna od ekipa u našoj grupi nije za neko preveliko strahopoštovanje – Makabi je možda bio prejak za nas, za čudo i Lokomotiva, ali Panatinaikos je bio loš i morali smo jednu da ih dobijemo, a K. Laboral je svega za nijansu bolja od L. Ritasa. Šteta, ponavljam, mislim da smo po igri, uz malu dozu sreće, trebali biti treći ili četvrti, ali ne treba ništa zameriti momcima – borili su se koliko su mogli i stekli veliko iskustvo za ubuduće.
I molim vas, dajte da ne paranoišemo oko večerašnjeg rezultata u Turskoj – znamo svi da tu nikakvog popuštanja nema, jednostavno, glodare je išao šut nezapamćeno, a Fener je podbacio. Nemojte da se spuštamo na njihov nivo i tražimo zavere tamo gde ih nema. Oni su prošli, mi ispali, nema veze, idemo dalje – važno je da idemo napred, da budemo svake sezone malo jači nego prethodne, i da ne gledamo šta rade drugi…

Reply
djomla дец 13, 2013 at 03:49

slazem se sa tobom u svemu, sem da su prosli oni, realno ako nanter dobije sutra, oni i dalje imaju pobedu manje, sto znaci da u zadnjem kolu trebaju dobiti cska, sto nije lako…al pustimo njih, mi treba da dobijemo mzt

Reply
Fornicator дец 13, 2013 at 10:56

Tako je, da mi nastavimo sa pobedama u ABA, i akobogda, da postanemo redovni u EL, pa će doći i top16 i top8 i… 😀

Reply
milan дец 12, 2013 at 22:47

MORAMO DOVESTI DOBRU CETVORKU POD HITNO ONAJ NJIHOV LOVERNJ CE POKIDATI RADENOVICA

Reply
Blejk дец 12, 2013 at 23:09

Obavezno. Tu se moramo zakrpiti, Radenović na Lovernja ne može nikako – gori je duplo i u skoku, i u šutu, i u odbrani, i leđima.

Reply
Zvezdas S дец 13, 2013 at 13:31

Mislim da bi dobro resenje bio Labovic,decko ima ugovor na par meseci,a realno je mozda i najbolja cetvorka Srbije,momak je bio u nemilosti Dude Ivkovica.Takodje u nekim varijantama mogo bi pokrivati i poziciju 5.Pojacanje nam zaista treba ,mada bi i Dragicevic bio odlicno resenje,mada ja licno volim igrace na toj poziciji sa visinom od 208 do 211,sto bi nam garantovalo dobru skok igru,koju Partizan godinama ima ,sve zahvaljujuci igracima od 210 pa na vise,cak je i na poziciji 3 imo ranijih godina Jana Veselog.
Licno se verujem da nasa uprava zna sta radi ,ali kao navijac iznosim misljenje da bi Ristic trebo poceti dobijati ozbiljniju minutazu.Jer ako se ne dovede cetvorka,po meni Katic bi trebo da se pomeri na poziciju 4,a Ristic da dobije veci prostor na poziciji 5,gde bi u kombinaciji sa Katicem ili Radenovicem,mogo pruzati odlicne partije.

Reply
Fornicator дец 13, 2013 at 18:06

U pravu si – groblje već godinama ostvaruje dominaciju u skoku sa igračima tih predispozicija, i stvarno mnogo znače igrači tipa Gista, Lazmea ili Veselog. I ja mislim da bi Labović ili Dragićević bili sasvim dobro rešenje za nas, a što se tiče Katića na četvorci, to su probali skoro svi treneri koji su s njim radili, i odmah odustajali, tako da sumnjam u tu varijantu…

Reply
Zvezdas S дец 13, 2013 at 18:39

Druze drago mi je sto se slazes sa mojim misljenjem.Jedno znam a to je da je Partizanovo najace oruzje skok igra ,koju pokrivaju igraci na poziciji 4-5 .Pogledaj samo imaju 5 igraca od 210 cm pa na dalje koji pokrivaju poziciju 4-5.Mi imamo usamljenog Marjanovica od 222 ,Katica od 208 cm koji nije bas neki skakac i Radenovica 209cm koji je smesan u skok igri nasprem Lovrenja. sto je po meni nedovoljno za skok igru.Ali imamo malog Ristica od 213 cm ,sa kojim jos nije potpisan profi ugovor ,licno se bojim da nam ga neko ne preotme,koga bi trebali poceti ubacivati u vatru.Jer vec po koji put ponavljam decko je pravo kosarkasko bogastvo.Nevidim sta bi
on losije odigro od Katica i
Radenovica,koji trenutno nisu u zavidnoj formi.Cak po meni Katic je gotovo trenutno katastrofalan .

kratko i jasno samo ds дец 12, 2013 at 22:38

Haha koja nameštaljka u Evroligi,sramota.Ovo je da ti se smuči sport.Nikada ali nikada u životu ne bih dozvolio da mom timu bude poklonjena pobeda, jer je draž sporta da pobediš nekoga tako što ćeš ga nadigrati,nadmudriti…Velika sramota za Evroligu.Sudije su tek sramota.Da me neko ne razume pogrešno drago mi što se gura srpski tim u top 16, ali ću povraćati kada Dule Svinjošević počne svoje teorije zavere protiv Partizana.Što se tiče moje Zvezde, ovo je sjajno.Imamo jako dobar tim.Treba biti spreman i igrati protiv sudija u Aba ligi i prvenstu kada igramo protiv gore pomenutog kluba.

Reply
kanibal sever дец 12, 2013 at 22:56

samo s m r t, atentat, resava stvar. tog njihovg bivseg trenera i ovog sad sivnjosevica smaknuti, kao i toleta vola.. poslati im jasnu poruku., smaknuti i tumbasa i politicara nekog njihovog.. i jos neke mafioze. na svim niovima cistka. neko to mora da uradi…. lopov do lopova. nema tolerancije.ni sazaljenja vise, elimininacija. ovo je nas grad zemlja evropa. a g ovna neka crknu. klin se klinom izbija. nepostenje nasiljem.
Zvezda Sampion!

Reply
Blejk дец 12, 2013 at 22:58

Au, puk’o si, tebra, k’o zvečka…

Reply
kratko i jasno samo ds дец 12, 2013 at 22:58

preteruješ ipak je ovo samo sport, neka im bude

Reply
milos дец 12, 2013 at 22:35

i sad nije namesteno partizan ovom obradovicu i feneru sto godina sankcije za namestanje

Reply
Igor дец 12, 2013 at 22:50

Ma ako dobije Nanter sutra mogu svi zajedno da se uhvate za usi i da odigraju kolce

Reply
Krocki дец 12, 2013 at 23:53

Ali ako dobiju CSKA prolaze

Reply
Igor дец 13, 2013 at 00:07

Pa ako potplate i njih nek idu onda :mrgreen:

Reply
marko дец 13, 2013 at 00:25

Jbg. sta da se radi… Znacemo sutra da li oni ostaju u EL ili ispadaju. Msm. jos nista nije gotvo, pogotovo sto Budivelnik (ili kako god) igra sa Nanteromi… Znaci, ukoliko se desi da Ukrajinci odigraju cisto ono da se kaze da su odigrali (kao Laboral Kuca danas sa nama, jer im ta utakmica nista ne znaci), Nanter moze do pobede, u tom slucaju bi njima trebala pobeda protiv CSKA kuci… Znaci jos nista nije gotovo sve su opcije otvorene u toj grupi… Jbg. sami smo krivi sto nismo prosli dalje… Zeljko covek bole ga K za jednu utakmicu, i to je za postovanje! Jer covek zna da pomogne kad treba, i nije mu prvi put…

Reply
Бранимир дец 13, 2013 at 17:12

фрањевци су и ранијих година у два наврата добијали Пао са Жељком када су били прваци Европе или играли Ф4. Није им први пут. Добро им иде.

Reply
Fornicator дец 13, 2013 at 18:08

Obradović im je bio trener kad su postali prvaci Evrope.

Reply
CZ дец 12, 2013 at 22:15

Steta,ali ceka nas sada borba za trofej u Aba ligi,domacem prvenstvu i znacajnijem mjestu u Evrokupu (tome se nadam) Ti samo nastavi tako da igras i za nas zime nema! 😀

Reply

Leave a Comment