Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Новости: Ако оде Стојановић, мења га Крунић

sp-simo-krunicКако објављују „Новости“, на данашњем састанку УО ФК Црвена звезда очекује се да ће се челни људи клуба дотаћи и теме шефа стручног штаба. Одлазак Славише Стојановића се у медијима помиње већ месецима, међутим словеначки тренер је ипак завршио полусезону као шеф струке, један бод иза „вечитог ривала“ на табели домаћег шампионата.

Како сазнају „Новости“ фаворит за преузимање првог тима јесте Симо Крунић, досадашњи шеф струке Далијена (недавно се растао са Кинезима), који је и претходне сезоне, док је био на клупи Јагодине, словио као један од кандидата, али је тада прилику добио Рикардо Са Пинто.

Крунић (46) је рођен у Сарајеву, а у досадашњем току тренерске каријере био је на клупи младе и сениорске репрезентације Србије (као асистент), Инђије, Чукаричког, ОФК Београда, Јагодине и Далијена (пети у шампионату и пласман у полуфинале Купа Кине). Са Јагодином је прошле сезоне освојио Куп Србије.

Крунић демантује преговоре

Симо Крунић је у разговору за „Спортал“ демантовао преговоре са нашим клубом.

„Не знам одакле то се појавило да сам раскинуо уговор са Кинезима. Пласманом на пето место аутоматски сам продужио уговор и почео припреме за наредну сезону. Додуше, мало је ситуација у клубу чудна, али ћу за пет-шест дана сигурно знати на чему сам“ рекао је Крунић и додао да преговора није било.

„Никаквих контаката по том питању није било и не желим да причам о нечему што је имагинарно.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

40 comments

dante дец 11, 2013 at 01:19

ako ode stojanovic evo ja cu da dodjem.realno .da li je moguce da mi ne mozemo da nadjemo trenera.

Reply
cigan Krusevac дец 11, 2013 at 01:11

Piks 😉

Reply
Dragan дец 11, 2013 at 00:05

O treneru odlučuje Džajić,a tako će biti i sa pojačanjima.Ako Rajevac ne pristane da dodje,ostaće Stojanović,a to za Zvezdu neće biti dobro.Sa njim nemamo nikakvu igru,a ni rezultate.

Reply
Teks Viler дец 11, 2013 at 08:20

Rajevac 3 godine nema posao.Sta mislis da nekog automehanicara ili programera nece niko da angazuje 1000 dana?Da mu nesto ne fali?

Reply
veliki pravi zvezdas дец 10, 2013 at 23:19

Dzajo ka boga te molim smijeni Stojanovica a evo ti predloga za novog trenera Crvene Zvezde Dragan Stojkovic Piksi ,Milan Milanovic i Djukic Dzajo ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
veliki pravi zvezdas дец 10, 2013 at 20:00

http://hotsport.rs/2013/12/02/komazec-se-golovima-preporucio-nemcima/ evo jedan igrac koji bi mogao dobro doci Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom 😀

Reply
ssss дец 10, 2013 at 22:51

Ovaj ako je bolji od Mrdje ja cu da lajem

Reply
veliki pravi zvezdas дец 10, 2013 at 19:58

Nemojte njega ka boga vas molim Krunica Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom jedino resenje ako hocemo smjenu Stojanovica trenera Crvene Zvezde je Dragan Stojkovic Piksi ,Miroslav Djukic i Hristo Stoickov ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Dejan CZ дец 10, 2013 at 19:46

Nije da je neko resenje, ali sa njim na celu Jagodina je igrala dosta dobro, a i u Kini je bio solidan, a da li je to dovoljno?

Reply
CzvBoys дец 10, 2013 at 17:22

U ovom slucaju smena trenera je jedino resenje…Mi igru nemamo,a za ovo vreme koliko je u klubu trebalo bi da bude bar nekih naznaka i da se vidi pecat njegovog rada.U slucaju ostanka samo cemo ponoviti istu gresku kao sa Jankovicem kada su ga ostavili na klupi i onda poceo prolece svi znamo kako,nista nije uradio.Isti je slucaj i ovog puta,Slavisa Stojanovic uz duzno postovanje nije kapacitet za Zvezdu,kao ni Dragi Kanatlarovski,Krunic i ostali.U Evropi nismo uradili nista,u kupu smo ispali, u prvenstvu kaskamo istina samo bod(samo,jer prethodnih sezona je bilo minus 6,10 itd),ali realno konkurencija mu je bila znatno slabija nego prethodnih godina,jer je Partizan bio losiji nego ikada do sad.Ovo je moje misljenje,samo se setite utakmica ove jeseni u kojima smo potpuno nadigrani,a plus kada se uzme u obzir minutaza koju je davao Miricu a naprimer mali Savicevic sedeo na klupi.Rajkovic je morao debitovati iako je Bajkovic iskusniji.Opet,ako cemo menjati trenera samo radi reda ni to nije resenje.Nama treba trener u svakom smislu te reci,covek koji poznaje fudbal u dusi i koji ce uz nekoliko pojacanja u odbrani doci do titule.U svakom slucaju hvala Slavisi Stojanovicu na svemu sto je dao Zvezdi,jer svako vidi da je coveku stalo da nesto napravi u Zvezdi ali nesto jos tu fali.

Reply
Dejan CZ дец 10, 2013 at 18:20

Stoji da je Rajkovic trebao debitovati ali u kupu umesto Vesica, nema smisla menjati Bajkovica kada je lik bio jedan od najboljih u jesenjem delu prvenstva. I Rajkovic bi trebao u prvenstvu da bude drugi golman, a nikako treci kao sto je bio kod Stojanovica

Reply
CzvBoys дец 10, 2013 at 20:11

Slazem se.Sramota bre, decko doveden kao najbolji golman Evropskog prvenstva a kod nas nema ni minute.Sigurno Vesic nije bolji od njega..naprotiv.

Reply
Dejan CZ дец 10, 2013 at 23:51

U ovom trenutku: 1 Bajkovic,2 Rajkovic,3 Vesic, 4 Trkulja

Reply
Estrella Roja дец 10, 2013 at 17:00

Novosti,Kurir….nastavite niz=IQ 10
Ultras je imao odličan komentar na kontu tzv. medija i njihovom fabrikovanju vesti,pomalo i zato da zaboravimo na nove namete,krizu i život generalno.
Veoma mi je drago zbog informacije,iskreno verujem da je tačna,o tome kako su igrači dali punu podršku treneru.Posle dugo vremena,na utakmici sa Vojvodinom,mogla se videti jedna pomalo zaboravljeno osećanje pripadnosti našem klubu.Igrači su se borili kao da im je poslednja utakmica u životu,trener je takođe preživljavao svaki sekund utakmice.Pogodak u poslednjem trenutku je nagrada pre svega igračima i stručnom štabu,naravno i nama navijačima,za nemerljivi trud koji su iskazali na toj utakmici.Gotovo sam ubeđen da je titula naša,jedino što bi moglo da poremeti proces osvajanje trofeja bila bi nepromišljena smena trenera.Zaboga,imali smo sličnu situaciju kad je Dostanić zamenio Pižona,znamo šta bilo na kraju te nesrećne sezone.
Bolje upravi da spremi pare za pojačanja na kritičnim pozicijama,nego što pokušava da energiju i novac koji se nema troši na bespotrebnu smenu trenera koji naposletku nikakav pozitivan efekat ne bi proizveo.

Reply
Vasquez дец 10, 2013 at 16:43

Ma dovedite Brana Milacica. Ko zivi u CG zna o kome je rijec, najjaci lik na svijet :D. Jedna od njegovih izjava, u moru vise nego duhovitih je sledeca:
Pita ga novinar na TV u emisiji na poluvremenu Lige sampiona, sta bi ste vi uradili da ste na mjestu Murinja sada u poluvremenu, sta bi ste rekli igracima Reala? On odgovara: Ja da znam, ne bi sad bio ovdje sa tobom nego bi sjedio na klupi Reala? 😀 Kralj!!!

Reply
REDorDEAD дец 10, 2013 at 18:13

to bi isto odgovorio I nas sejo kalac da su ga pitali

Reply
VOJVODA дец 11, 2013 at 01:06

Milacic sjajan strucnjak i super tip, a ima i smisla za humor 😆

Reply
aston дец 10, 2013 at 15:42

E ako je Krunic resenje nek ide zvot, pa bolji je ovaj sto ga imamo.

Reply
Звезда шампион! дец 10, 2013 at 15:06

Остани Стојановићу ❗ ❗ ❗

Reply
Teks Viler дец 10, 2013 at 14:44

Piksi Stojkovic i Miroslav Djukic su treneri za veliki klub.Krunic,Kanatlarovski,Rajevac,Marko Nikolic,Milojevic…Su vodili ekipe koje nisu na visokom nivou i ne treba na Zvezdi da traze odskocnu dasku.Sto se stopera tice svi zaboravljaju Dragoljuba Srnica,nase dete.Njega i brata vratiti pod hitno.

Reply
delija_md дец 10, 2013 at 15:50

Ne znam kako vam nije jasno, ali momci ne žele da se vrate. Đurđević, Srnići i mali Stojković (uz par iskusnih pojačanja na poziciji štopera i veznjaka) bi nam donijeli titulu. Ali momci ne žele da se vrate u ovaj haos.

Reply
Nemanja Bas Delija дец 10, 2013 at 14:32

Eventualnim dolaskom Lukovica i Trajkovica pokrili bismo stopere i levog beka. Ali moramo da imamo zamenu za Petkovica na desnom beku. Koga tu dovesti? Mali Filip Stojkovic ne igra lose, licno bih voleo da ga vidim, e sad pitanje je koliko novca traze, da li on hoce ponovo da dodje… Mada bih voleo da se ponovi slucaj kao sa Acom Tenkom…

Reply
Spartanac дец 10, 2013 at 14:40

Mislim da “nasi“ momci iz Cukarickog ne bi dosli ponovo u Zvezdu da je poslednji klub na svetu,mislim da nas mrze.Naravno…momci su i u pravu tako da se ja tome ne bi nadao……da dodje Stojkovic koji igra odlicno sa 20 godina….da bi grejao klupu i IGRAO DZABE petkovicu…..ili Srnic da iGRA DZABE i greje klupi Pecniku….pa nisu ludi.

Reply
M.V.P дец 10, 2013 at 15:11

Ja bi na desnom beku voleo da vidim Bagajoka, ima jos 6 meseci ugovora sa Slovanom, jos od dvomeca sa nama svaki prelazni rok njega prizeljkujem…

Reply
Sladajac дец 10, 2013 at 15:12

Igraci koji su podrzali Stojanovica su : Milijas koji igra sa 50%svojih mogucnosti i koji bi kod svakog normalnog trenera grejao klupu, Pecnik koji odbranu uopste ne igra i odlaskom Janeza otisao bi i on i Mijailovic objektivno najbolji nas igrac u jesenjem delu ali koji igra sta hoce i beka, krilo, z. veznog, stopera, sve to izvanredno ali ostavlja mesto prazno. Zato ga oni podrzavaju!!!…

Reply
delija_md дец 10, 2013 at 15:54

Kad uzmeš u obzir kakvo je stanje u ekipi, Stojanović radi solidan posao. Minusi su mu
-što se previše drži jedne formacije – u početku je forsirao igru sa 1 špicem do neizmoglosti.
-što ne forsira klince u utakmicama koje su faktički riješene (kod rezultata 3 ili 5-0).
Krunić, i svaki drugi domaći stručnjak, bi radio kao i on ali možda malo jeftinije od Slaviše. Ne znam koliko je pametno da se smjena trenera radi u ovom trenutku.

Reply
Dejan CZ дец 10, 2013 at 18:23

Hhahahhaa, pa Milijas je igrao kod sve i jednog trenera, tako da ti komentar ne pije vode. 5 asistencija i 3 gola u prvenstvu. Da nije promasio ovaj penal po meni bi mozda bio i najbolji, ali imao je taj kiks.

Reply
Sladajac дец 11, 2013 at 00:55

Pet asistencija iz sedamdeset kornera cetrdeset prekiba i stotinu bunarenja, prosek trcanja po utakmici 1,8km.po utakmici, sprint 20km/h.!!!…

Reply
Dejan CZ дец 11, 2013 at 14:07

Po prethodnim komentarima rekao bi da nisi klinac, ali sada pises kao neko ko ima 6 godina maksimalno. Komentar u tom rangu.

Fornicator дец 10, 2013 at 12:49

Stojanović i nije trener (to smo utvrdili), za ovog Krunića stvarno nemam pojma je li. Nadao sam se nekom poznatijem imenu…

Reply
Ultras дец 10, 2013 at 12:26

Ako neko još uvek nije shvatio naši mediji su odavno shvatili da je Crvena Zvezda magnet za njihove tiraže i internet posećenost, a oni od toga žive.Elem, iz tog razloga objavljuju svakodnevno i proverene i neproverene i izmišljene vesti vezane za Zvezdu!A najbolje prolaze kad objave neku skandaloznu vest pa se onda hiljade ljudi napali pa krenu da ostavljaju komentare po njihovim sajtovima, a oni srećno trljaju ruke jer veća posećenost znači i veću prodaju oglasnog prostora…Tako da ovakvim nebuloznim vestima ne bih ni pridavao neki značaj, jer sutra će opet neko drugo ime da se pojavi kao novi trener, pa onda idu tekstovi o rasipanju prvog tima i arbitraži igrača, pa posle toga o neisplaćenim zaradama, pa o ne slozi uprave, pa o pečurkama…Da li iko može da navede dan u ovoj godini kada se u medijima nije pojavila vest o fudbalskom klubu?!

Reply
milos дец 10, 2013 at 11:45

To bi bila totalna katastrofa, taman posla, znacilo bi da smo stvarno postali neozbiljan, seljacki klub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Samo ti дец 10, 2013 at 11:30

Ajdete bre aman ljudi..bolje da ostane ovaj Janez nego ovako da menjamo trener ako nece neki bolji trener da dodje onda dzabe menjamo..

Reply
Senad дец 10, 2013 at 11:01

Eto ti ga sad,“sa konja na magarca“,brate presipanje iz supljeg u prazno:Kakav bolan Krunic,kakav Simo,nista on nije bolji od Slavise,samo je prednost sto Stojanovic poznaje tim i stanje u klubu.A sta ovaj da dodje,pa da se prilagodi,pa ako ne ovojimo titulu ima alibi da je dosao u polusezoni,i opet ce sve da se svodi na isto a to famozno „sledeca sezona“.Aman dosta je,necu vise sledeca,hocu ova,sad da osvojimo titulu:Pa mladost mi prodje u razocarenju covjece.Ako cemo da mijenjamo trenera,onda neka to bude neko poznatije ima.Kakav Krunic,jedno je Indjija,Jagodina… Zvezda je preveliki zalogaj za njega.

Reply
Marko дец 10, 2013 at 10:39

Meni ovo dodje na isto.Valjda znaju sta rade

Reply
šimin дец 10, 2013 at 10:36

Po meni je Kanatlarovski bolje rešenje od njega, mada me ne bi začudilo ni da Stojanović ostane.
Samo jedna ispravka što se tiče ankete: sezona je 2013/14., a ne 12/13.

Reply
Fan CZ дец 10, 2013 at 10:41

Po meni je Krunic uz Stanoja i Mihu nas najperspektivnij’ trener*iako ima 45+ god) i mislim da bibio dobro resenje, ali kakve smo srece ostace Zmago!

Reply
šimin дец 10, 2013 at 10:48

Ne znam što se tiče Krunića, nemam neko poverenje u njega. Nekako više gotivim Kanatlarovskog, jer ga se sećam kao igrača i uvek mi je bio jedan od omiljenih iz te generacije. Uz to, čovek zna šta je Zvezda nekad bila i neće se zadovoljavati nekim alibi rezultatima na domaćoj sceni.
Ni u Mihajlovićeve kvalitete nisam baš ubeđen, ali ako njega ubrajaš u perspektivu, zaboravio si Đukića, koji je tek neznatno stariji od njega.

Reply
Рајко дец 10, 2013 at 10:34

Људи, што смарате сви толико са променом тренера, када још увек имамо овог, рекао је Џаја да се неће мењати тренер и то је то. Ако се промени онда ћемо да дискутијемо ко ће да дође!
Боље да причамо о томе шта треба радити у прелазном року, и како је протекла полу сезона. Оно што се није десило, не треба ни причати! Толико!

Reply

Leave a Comment