Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Aнкета: Ко је најбољи фудбалер Звезде ове јесени?

SlavljeЈош једна полусезона завршена је релативно неуспешно по наш клуб. И наредно пролеће, наш тим ће дочекати као другопласирани на табели, али, ако постоји нешто добро на крају читаве ове полусезоне, то је заостатак од свега једног бода, који је поприлично достижан и прихватљив, ако се у обзир узме неколико катастрофалних резултата, посебно на гостовањима.

Као и увек, на крају једног периода, бирају се најбољи, најлошији, најистакнутији. Тако је и овога пута. Ви ћете имати прилику да изаберете најбољег фудбалера нашег клуба протекле јесени. Играло их је много. Неки су се истакли продорима, неки одличним потезима, неки одбранама, а неки борбеношћу.

Имате реч, изволите.

[poll id=“126″]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

60 comments

NDCZ дец 10, 2013 at 12:13

Svaka cast Ninetu, ali Dzoni je bio najprijatnije iznenadjenje ove sumorne jeseni…

Reply
Marko CZV дец 10, 2013 at 12:06

KRNETA 5 :facepalm: 😯 …..
Daj bre cu krneta… Zasto npr. Gogic nema toliko glasova sto se vise dokazao od krnete i trudi se vise pa ima 10 glasova .. Jel ?

Reply
Marko CZV дец 10, 2013 at 12:01

NINE,MIJAILOVIC,BAJKO,MRDJA,GOGA 😛 😛 😛

Reply
Mani дец 10, 2013 at 08:56

Mijailovic, Mrdja i Ninkovic najbolji a posle njih Dauda, Milijas i Pecnik!!! Dobar je bio i Kovacevic i Bajko. A veliki broj glasova za Krnetu ne cudi jer je mali posle velikih kritika izdrzao i igrao skroz korektno, samo sto ne mogu dva mlada igraca igrati stopere kao sto su se kod nas rotirali Krneta, Lazic i Arauho, mora tu biti jedan stariji i iskusan!!! A sto se tice Trajkovica, njemu istice ugovor i on bi mogao da dodje u Zvezdu ali tek na leto ako mu je ugovor do juna… ako ga zelimo odmah morali bi platiti nesto Vosi da ga puste.

Reply
VANJA RADOSAVLJEVIC дец 10, 2013 at 07:23

😀 NINE <3

Reply
dekicz дец 10, 2013 at 05:57

Osam likova ladno glasalo za Kasalicu hahaha

Reply
100% дец 10, 2013 at 09:58

Po meni logicnije nego za Krnetu. Kasalica ne pocetku sezone doneo nekoliko bodova sa dva gola i dve asistencije, a zbog Krnete izgubili smo nekoliko bodova. Covek tek od derbija se probudio. A mec pre toga direktan krivac za gol, ali svako ima svoje pravo na misljenje

Reply
ZOF дец 10, 2013 at 10:17

Po meni nebi igrali fudbal da nema gresaka jer niko nebi primio go, otkud lopta 16 m , PA POGRSILI SVI U SREDINI , i onda frka a ako je igrac vise u velikom fudbalu ZNACI GO. Tako Krneti svaka cast pored sebe imao poletarce koje morao savetovati i nositi za njih odgovornost!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
marko дец 10, 2013 at 01:49

dovedite 2 prava stopera otpustite omegu i martinovica a ova dvojica na klupu pa malo po malo..mislim na ova dva mlada nimalo zrela stopera skloni svakojakim greskama..

Reply
Ogi дец 10, 2013 at 01:22

Samo vi pljujte po Krneti, a glasovi za njega rastu li rastu. Mozda nije toliko los kakvim ga smatrate. Da niste pljuvali po njemu po navici, nego gledali kako igra, i da uglavnom jurca na sve strane da pokrpi (osim na levog beka, jer Dzoni dobro igra), mozda bi vam i bilo jasno zasto je pokupio ovoliko glasova. Imamo tri izgubljena meca samo, na jednom nije igrao, na dva nije igrao cele utakmice. Jos jedan remi na kom nije igrao, i jedan remi na kom jeste. Sve ostalo pobede, sa toliko opljuvanim Krnetom u startnih 11. Setite se gde smo bili prosle godine u ovo vreme sa bodovima, a tada Krnete nije bilo.

Reply
ZOF дец 10, 2013 at 10:18

cestitke za komentar i pracenje!!!

Reply
Marko дец 10, 2013 at 01:08

Po meni je mrtva trka izmedju bajka koji nam glavu spasava skoro svaki mec i milijasa(znam da se vecina nece sloziti) ali po meni se dokazao ne samo golovima i asistencijama koji su doduse bili iz prekida ali su bili nego i zato sto je znacajno digao formu i pokazao pravu pozrtvovanost na terenu u prethodnim utakmicama… To je moje misljenje i to se najjasnije videlo kod gola mrdje i milijaseve asistencije za 3-1 protiv vojvodine…

Reply
aleksandar sd дец 10, 2013 at 00:49

Ako hocemo titulu,a hocemo, Dauda,Mrdja,Ninkovic,Lazovic,Mijailovic,Milijas, su igraci koji moraju da budu tu na prolece, to je kicma ekipe koja mora da ostane na okupu bar do leta, uz Dva stopera,nadam se Lukovicu, stabilizovala bi se zadnja linija, glasao sam za Daudu zato sto bih licno voleo da ostane, mislim da mi nismo isti tim bez Daude i sa njim,a svi znamo sta rade Dauda i Lazovic u duetu i zato bih voleo da se ne proda jer osecam da ce na prolece bas taj Dauda sa Lazovicem doneti titulu. Glavni igraci se ne smeju prodavati postoje drugi koji su za prodaju.

Reply
Aca Delija дец 9, 2013 at 23:51

Jedan od funkcionera Vojvodine, Radisav Rebrenovic, objavio je na svom fb nalogu da je Trajkovic na korak od Zvezde. I da se oni tu nista ne pitaju jer mu istice ugovor. Mislim da je ovo najlepsa vest za nas Zvezdase 😀

Reply
DS1992 дец 10, 2013 at 01:51

bilo bi odlicno jos kad bi i lukovic dosao onda jedan desni bek da bude zamena petkovicu i nista nam vise ne treba

Reply
Marko CZV дец 10, 2013 at 12:06

KRNETA 5 :facepalm: 😯 …..

Daj bre cu krneta… Zasto npr. Gogic nema toliko glasova sto se vise dokazao od krnete i trudi se vise pa ima 10 glasova .. Jel ?

Reply
vulekomadant дец 9, 2013 at 23:40

Mijailovic

Reply
Veliki zvezdas ali i realista дец 9, 2013 at 23:19

Pogledao sam rezultate i ne mogu da verujem da je medju prvom petoricom krneta i jos da je milijas ispod njega au, pa cak i pecnik. :facepalm:

Reply
Denis дец 9, 2013 at 23:41

Znaci gledam i ne verujem 😀 , jbg ljudi odigledno u poslednje vreme cene neke druge kvalitete. Nije mi jasno

Reply
Rape Delija дец 9, 2013 at 20:06

Najbolji igraci ove jeseni: Mijailovic, Ninkovic, Milijas, Mrdja, a posle njih Pecnik, Dauda i Kovaccevic

Reply
Realno дец 9, 2013 at 23:16

Dodas Bajkovica i to je to.

Reply
Ryber Palunko дец 9, 2013 at 23:38

Izgleda da smo svi vidjeli isto, makar 6 od 7 igrača i tu onda nema dileme. Meni jedino Kovačević ne spada u taj vrh, daleko od lošeg, ali što se mene tiče on je rezerva Gogiću. Gogić, 5 startova od kad se Aca povredio i pet pobijeda, plus da mu je priznat regularan gol u Nišu, učinak bi bio još veći. Oba su mi bolja od Mićka, ali Gogić ima prednost.
Naravno, dodaj i našeg Kočiza na golu u tu grupu!

Reply
Zvazda RS дец 9, 2013 at 19:52

Ako cemo iskreeno pricati najstandardniji igrac je NIKOLA MiJAILOVIC!!!

Reply
Aca Delija дец 10, 2013 at 14:14

To stoji, slazemo se. Ali moramo da pogledamo i siru sliku. Niko ne govori o ovome sto cu ja sada da napisem. Igramo sa ultra ofanzivnim stoperima, koji su vise u napadu nego na svojoj polovini (i to podrzavam jer mi trebamo da napadamo i stvaramo visak u protivnickoj polovini). Ali, sa druge strane, tu nastaje prostor jer se Mijailovic ne vraca dovoljno brzo, a Milijas i Gogic su po prirodi spori igraci i ne stizu da zatvore taj prostor. Automatski to povlaci stopere koji pokusavaju da zatvore te nastale rupe i ostavljaju svoja mesta nepokrivena. Ne bih da previse kritikujemo stopere, osim u situacijama kada direktno pogrese. A ne kada pokrivaju tudje greske pa ispadne da su oni „ispustili“ igraca..

Reply
Aca Delija дец 10, 2013 at 14:15

ultra ofanzivnim bekovima, moja greska..

Reply
Fringe дец 9, 2013 at 19:50

Vrlo je tesko reci ko je najbolji igrac bio ove polusezone. Svi su igrali podjednako lose ili pak u nekim utakmicama podjednako dobro.
IPAK, uzimajuci u obzir kompletan utisak tj. uzimajuci sve utakmice. I bazirajuci se na statistici tj. oceni igraca posle meceva. Stvarno najbolji je bio NINKOVIC, za njim odmah je MIJAILOVIC, potom sledi BAJKOVIC, pa DAUDA, pa KOVACEVIC, pa MRDJA, pa PECNIK, pa KAPITEN MILIJAS i na kraju GOGIC. Ovo su igraci koji imaju prosecnu ocenu preko 6 i samim tim mozemo da konstatujemo da su oni poneli najveci teret i glavni „krivci“ za dosadasnje rezultate.
Kao sto se vidi nema ni jednog igraca odbrane sem Mijailovica, pa nije tesko zakljuciti gde smo tanki i sta fali, ali to vec i vrapci znaju. Uzgred tacno je da je Krneta nas najbolje ocenjeni igrac odbrane, sto dovoljno govori, ali sa prosekom ispod 6.
E sad u prvi plan su iskakali razni igraci u raznim momentima, i svaki od gore pomenutih je bio igrac utakmice, jednom ili vise puta.
Sto se tice nekih drugih parametara:
-Nas najbolji strelac je MRDJA 10 golova na polusezoni, odnosno 11 racunajuci kup, daje nam za pravo da mozemo da kazemo da smo konacno dobili rasnog strelca, tik iza njega je DAUDA, 7 odnosno 9 (plus 2as), tako da zajedno cini najbolji napad lige. Sto je nesumljivo i velika zasluga veznog reda.
-Kad smo kod veznog reda, najbolji asistent je MILIJAS sa 6as (5+1), ali dosta zbog svojih prekida, mada sa jos 4 gola (3+1) nesumljivo je kapiten popravio igru i vratio se u formu. Tik za njim je NINKOVIC 4as plus 3 gola, od kojih onaj u proslom kolu iz penala vrlo bitan, takodje vrlo, vrlo vazan igrac za igru celog tima. Takodje vazan igrac je MIJAILOVIC sa 5as (4+1) i naravno 2 vrlo lepa gola, zadnja asistencija bas u vrlo vaznom trenutku. I na kraju igrac koji je svojim potezima osvojio mnoge PECNIK, doduse sa formom u padu ali vrlo vazan za ekipu kad je na nivou sa 5 golova( 3+2) i 2 asistencije.
-Ostali su imali nekog ucinka ali zbirno vrlo slab tako da osim KASALICE koji je postigao 2 gola i imao 2as, niko se nije posebno isticao.
-BAJKOVIC je imao najbolju polusezonu od kad je u Zvezdi i stvarno covek nas je izvadio nekoliko puta. Prava je steta sto ispred njega nema bolje igrace, verovatno bi imao mnogo bolju statistiku od primljenog gola po mecu.
Realno zeleo bih mu da se dobro proda ove zime i da zaradi dobru kintu, a na upraznjeno mesto stane mali Rajkovic. Mislim da bi to bio pun pogodak za sve.
-Sto se trenera tice imam veliku dilemu. Mislim da nije dobio prelaznu ocenu, ALI nekako imam utisak da je najbolji od onog sto nam se nudi trenutno, i vrlo je vazno to sto je on dobio skoro sve utakmice protiv top 6 ekipa ove jeseni, jedino je sa Radnickim igrao nereseno. Ali ona klizanja od Cuke i Vozdovca plus Donji Srem. Ne znam. Cini mi se da Zvezdina igra uz ove igrace koje ima moze biti mnogo bolja e sad pitanje je jer situacija u Zvezdi nije sjajna, a on se sa tim nosi. Velika dilema!

Reply
Realno дец 9, 2013 at 20:32

Slazem se sa skoro svim, samo voleo bi da Bajkovic ostane do kraja sezone jer potreban je, spasavao nas je mnogo mnogo puta, a i da slavi titulu jer zasluzio je podigne pehar. Ipak on odavno ceka i veran je sve ove godine.

Reply
cincar дец 12, 2013 at 05:19

Seti se kako je branio u prvih 5 kola

Reply
Spartanac дец 9, 2013 at 18:12

Ovo glasanje velika nepravda!!!!!Iskreno……..ovde se ne prica ko je najpopularniji…..Nine je odigrao ok….ne nesto psektakularno….Mrdja je nahvatao sa dva het -trika boraniju na Marakani i dobro….svaka mu cast…..
..ALI DECKO,KOJI JE OD PRVAG DANA NAJSPREMNIJI,DECKO KOME NISU TREBALI MESECI DA DODJE U FORMU JE APSOLUTNO ACA-TENK KOVACEVIC!!!!Jeste da se povredio pre deset dana…..ali to je samo zato jer je svaku bogovetnu utakmicu odigrao….decko koje je terijer na terenu,ima loptu napred…..sam sve hapsi,mlad ,pluca za dve utakmice…..mene je kupio protiv Cernomereca u drugom poluvremenu kada je Miki izasao….I KADA SAM VIDEO DA DECKO SAM VODI IGRI I OTIMA LOPTE…..RADI SVE!!!Najbolje pojacanje definitivno!!!

Reply
Realno дец 9, 2013 at 18:18

Nemam apsolutno nista protiv Krnete kao momka, ali da on sam ima vise glasova nego zajedno: Dauda, Milijas, Pecnik, Kovecevic, Gogic i Savicevic., ne kazem da su oni svi billi bolji od njega, ali ipak previse nerealno glasanje. Mnogi izgleda nisu shvatili da se trazi igrac koji je najbolje odigrao ovu jesen

Reply
arsa дец 9, 2013 at 18:35

ja licno sam se sprdao pa sam stavio krnetu i verujem da je velika vecina uradila isto! toliko su lose igrali da je smesno uopste ozbiljno glasati….

Reply
Stanislav дец 9, 2013 at 19:01

Пујо Шотка нас замолио да гласамо за Крнету!

Reply
Realno дец 9, 2013 at 19:32

Ako je on tako dobar koji ce nam onda ku.rac novi stoperi. Mislim anketa je smesna, tacnije rezultati ankete uopste.

Reply
Stanislav дец 9, 2013 at 19:55

Па, шта ће нам штопери поре Крнете? Дечко је фантастичан играч!

Ryber Palunko дец 9, 2013 at 23:45

Jbg, od kad se Kovačević povredio, a Gogić upao, mi imamo sve pobijede i primljena tri gola na pet mečeva (s njim kao starterom 12 na 10 mečeva), pa ti vidi. Statistika stvarno jeste kur*a :), ali to su činjenice.
Trebaće se potruditi da izbaci Gogića iz 11, ali kako god, na mjestu zadnjeg veznog smo odskočili u odnosu na Mićka (obojica su bolja i korisnija za ekipu) i tu nema nikakve brige za godine pred nama.

Reply
Denis дец 9, 2013 at 18:12

Bajkovic
Mijailovic
Milijas
Mrdja
Ninkovic
Dauda
Pecnik
Kovacevic
Gogic
Kasalica
Krneta
Lazic
Savicevic
Petkovic
Vesovic
Martinovic
Arauho
Milunovic
Onjilo
Dodao sam dvojicu 😀

Reply
Realno дец 9, 2013 at 17:59

Ninkovic jeste igracina i gotivim ga, ali realno nije najbolji. Moze biti najbolji u to ne sumnjam. Najbolji su bili: Mijailovic, Milijas, Mrdja, Bajkovic

Reply
Denis дец 9, 2013 at 17:57

Jaoo kako nerealno glasanje. Krneta ako je bio najbolji onda nemam reci

Reply
Delije Niksic дец 9, 2013 at 17:50

Bajkovic,Mrdja,Ninkovic i Mijailovic

Reply
TOM дец 9, 2013 at 17:49 Reply
Milan дец 9, 2013 at 17:41

Kakav Mrdja bre, najprokletiji igrac. Jeste dao najvise golova, ali na gostovanjima ga nigdje nema a i sebican je previse. Kovacevic mi je bio odlican dok se nije povrijedio, decko se svaku utakmicu najvise borio i bio najborbeniji, dobijao duele na sredini terena i ja sa zato za njega glasao.

Reply
Aleksandar дец 9, 2013 at 17:41

Krneta 124 hahahahahah 😀
dal ste realni ❓

Reply
Miljan дец 9, 2013 at 17:21

Zasto je po vama OVE JESENI Ninkovic najbolji fudbaler??
On sigurno jeste najkvalitetniji fudbaler u Zvezdi al ove jeseni i Bajkovic a pogotovo Mrdja su bolje odigrali od njega!

Reply
Realno дец 9, 2013 at 18:06

Slazem se. On je igracina i ima potencijal i moze biti najbolji ali nije odigrao na tom nivou. Stoji da je ogromno pojacanje, tu nema dileme

Reply
sof дец 9, 2013 at 17:15

Без конкуренције за мене је Бајковић, неколико пута нас је спашавао а био би још бољи да су нам штопери нормалнији. Није ово гласање за „највећег звездаша“ па да Нинковић води, приказао је много мање од очекиваног.

Reply
Teks Viler дец 9, 2013 at 17:13

Dzoni je najbolji nas levi bek,posle Kolarova i svakako mu je,kao i Ninetu,mesto u reprezentaciji.A i ne vidim koji je reprezentativni spic bolji od Mrdje?Filip Djordjevic nije,a Mitrovic je neiskusan.

Reply
Samo ti дец 9, 2013 at 18:05

Brate u pravu si da je njima mesto u reprezentaciji i treba dodati samo Bajka.
A sto se tice izmedju Mrdje i Fice Djordjevica tu se nmg sloiziti..
Jer Fica je bas, bas napredovao sto dokazuju kapitenska traka, golovi a i asistencije u Nantu, jer to je napadac koji igra za ekipu i potpuno su drugi tipovi napadaca..
Moje misljenje je da nije bolji mrdja od Fice.

Reply
Mike Scott #21 дец 9, 2013 at 17:13

Glasao sam za Mrdju, smatram da nas je upravo njegov kvalitet zadržao u igri za titulu koju toliko željno čekamo. Sa druge strane velike kvalitete (fudbalske i ljudske) su pokazali Ninković (očekivano), i za mene malo neočekivano Dzoni Mijailović, iskreno bio sam protiv kada je u pitanju njegov dolazak,dečko me je u potpunosti demantovao, i samo neka nastavi. Smatram da uz dobre pripreme, i par pojačanja možemo do zajedničkog cilja!

Reply
Anđela дец 9, 2013 at 16:54

Bez Bajkovica bismo najebali… Tako da, Bajkoo <3 <3 <3

Reply
ZVEZDA дец 9, 2013 at 16:18

Razmišljao sam se izmedju Nineta, Dzonija i Mrdje. Nine je bez konkurencije što se ljudskih osobina tiče. Igrao je dobro iako se više očekivalo ali ja to pripisujem poziciji koju je igrao. Da je igrao iza napadača sigurno da bi više pokazao. Može se reći da je bio žrtva taktike. Dzoni MIjailović nas je izvukao zadnjih nekoliko kola svojim asistencijama. Mrdja je postigao dosta golova ali je pravio velike pauze i nije ga bilo na gostovanjima. Njih trojica ali glas ipak ide Dzoniju jer od njega ovo svakako nisam očekivao i bio sam skeptičan kada je došao. On je najprijatnije iznenadjenje!

Reply
neshha дец 9, 2013 at 16:39

Ja sam glasao za Nineta ali se u potpunosti slazem sa Tvojim komentarom.Moze se reci da je Dzoni bio pravo otkrovenje.Isto tako zelim sebe javno da iskritikujem,jer sam,takodje,bio nezadovoljan njegovim dolaskom.Drago mi je sto sam pogresio.Jedino bih ovoj ekipi pridodao i Bajka.Zaista nas je ove jeseni mnogo,mnogo puta iscupao.

Reply
Obren11 дец 9, 2013 at 16:50

Slazem se u svakoj reci…!! I samo bih dodao i Bobana Bajkovica, koji nam je doneo dosta bodova ove polusezone… Iskreno, sad vise ni ne strepim kao pre kad udje lopta u nas sesnaesterac, mnogo je sigurniji… Iako ga mnogi ovde osporavaju, mislim da je dobar golman, dostojan Crvene Zvezde… Razmisljao sam izmedju Nineta, Bobana i Dzonija, ali sam se odlucio za Dzonija, ipak je, kao sto si rekao, neocekivano odigrao mnogo dobro, i realno bio je najprijatnije iznenadjenje, iako su mnogi bili skepticni, ne samo ti i ja… 😀 A i video sam jedan snimak sinoc na SOS-u kako se radovao posle drugog gola protiv Vose, i tu se videlo kako covek igra srcem za Zvezdu i koliko je voli…!!

Reply
Ryber Palunko дец 9, 2013 at 16:14

Ne mogu povjerovati da sam to uradio, ali glasao sam za Bajkovića! U svakom segmentu unaprijedio svoju igru i teško za povjerovati gotovo do jučer, ali kad ga sad vidim na golu, osjećam popriličnu sigurnost.

Reply
dd дец 9, 2013 at 16:13

Ninkovic
Bajkovic
Mijailovic
Milijas
Kovacevic

Reply
Црна Гора ЦЗВ дец 9, 2013 at 16:12

Najbolji su bili:Ninkovic,Mijailovic,Mrdja,Bajko.Odmah iza njih Pecnik,Kovacevic,Dauda.
Inace neki pisu da smo zainteresovani za reprezentativca Crne Gore Miodraga Dzudovica,stoper.Gledao sam ga milion puta,izgleda kao da je tek stigao iz drva,ali solidan stoper.Ne toliko kvalitetan koliko pozrtvovan.Visok,jak,dobar u skoku.Slican Trajkovicu.Vec nekoliko god.u reprezentaciji.Igra u Spartaku iz Nalcika,druga ruska,odakle je stigao i Mrva Jovanovic.

Reply
dragan jankovic дец 9, 2013 at 16:08

nikola mijailovic

Reply
ağa дец 9, 2013 at 15:56

Zašto nema Mirića 😆

Reply
ssss дец 9, 2013 at 15:51

Delije

Reply
Samo ti дец 9, 2013 at 15:49

Ninkovic
Mijailovic
Bajkovic
Pecnik
Mrdja

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 15:40

1-Ninković
2-Mijailović
3-Pečnik
4-Kovačević
5-Bajković

Moje mišljenje,svako ima pravo na svoje!!!

Reply

Leave a Comment