Moja Crvena Zvezda
Женска кошаркаКошарка

Најава: Кошаркашице дочекују Стару Пазову

Кошаркашице Црвене звезде у недељу ће дочекати екипу Старе Пазове у оквиру десетог кола Прве женске лиге Србије. Меч се игра у дворани Баскет сити са почетком у 18 часова и 30 минута.zczvsp

 

 

Звезда  је тренутно на деоби трећег места у шампионату Србије са седам победа и два пораза. Црвено-беле су у среду славиле на гостовању у Сарајеву у регионалној лиги, а у тим се после дуже паузе због повреде вратила Тина Јовановић и одмах донела победу екипи кошем у финишу меча. Звезда се у међувремену додатно појачала под кошем. У клуб се вратила Иванка Матић, која је играла за црвено-беле када су освојени последњи трофеји – дупла круна 2004. године. Сада је екипа одлично покривена на свим позицијама и са пуно оптимизма наставља борбу на три фронта у овој сезони.

Екипа Старе Пазове је закуцана за дно табеле, без победе у девет одиграних утакмица. Предводе их Јелена Трифуновић и плејмејкер Тијана Дијан, до прошле сезоне играчица Црвене звезде. Најбољи скакач тима је Оливера Гапић, такође бивша кошаркашица црвено-белих. Значајне улоге у игри имају бек Биљана Димитријевић, и још једна бивша кошаркашица Звезде Емилија Симић, као и крило Зорана Николић.

Црвена звезда је у овој утакмици апсолутни фаворит, и све осим лаке и убедљиве победе било би велико изненађење, чак и ако тренер Вуковић одлучи да одмори неке од носилаца игре.

Црвена звезда – Стара Пазова

8. децембар 2013, недеља

Дворана Баскет сити

18:30 часова

Повезане вести

Leave a Comment