Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Петковић: „Тежак пораз..“

marko petkovicПоразом од Војводине, фудбалери Црвене звезде дефинитивно су се опростили од трофеја у Купу, док ће Војводина изнова, као и у претходних неколико година учествовати у самој завршници борбе за пехар у најмасовнијем такмичењу.

Дефанзивац Марко Петковић тешко је поднео пораз од Новосађана и истакао да су ситне грешке одвеле београдске црвено-беле у пораз.

– Тешка утакмица и тежак пораз. Имали смо своје шансе које нисмо успели да реализујемо, што је противник умео да казни. Мислим да су нас ситне грешке одвеле у проблем и да у њима лежи разлог због којег смо изгубили меч – рекао је Петковић.

Млади репрезентативац Србије жали за пропуштеним приликама свог тима, посебно у првом полувремену.

– После првог примљеног гола, подигли смо ниво игре, створили неколико изгледних ситуација из којих нисмо успели да постигнемо погодак. Други гол нас је још више пресекао, али смо и после њега, као уосталом и након вођства Војводине од 3:0, могли да се вратимо у меч. Нажалост, испромашивали смо се и нисмо успели да „закомпликујемо“ утакмицу – сумирао је утиске након пораза од Војводине Марко Петковић.

Повезане вести

3 comments

Бранимир дец 6, 2013 at 17:16

Он је моје велико разочарење јер је више него просјечан играч, а далеко је од профила играча који је потребан Звезди на позицији бека. Ја сам то наслутио већ на првој утакмици коју је одиграо против Вождовца. Спор, анемичан и врло неодговоран играч, а покрива врло осјетљиво мјесто. Изиграва офанзивног бека, а не мари много за ситуацију која настане када у нападу изгуби лопту, јер олако држи да ће се наћи неко позади ко ће затворити његову позицију. Па против Војводине је дувало по десној страни као кошава. Сјећам се добро, једном приликом вуче лопту према сјевероисточном корнеру, Печник (или неко трећи) му тражи лопту, он чека, навлачи двојицу играча и на себе и на њега, прави гужву у којој елегантно губи лопту, оба шире очајно руке, а сланинари шире крила за напад по тој слободној страни. Први гол је његов.
Звезда је увијек имала репрезентативне бекове: Кривокућа, Радовић, Јеликић, Јовановић, Крмпотић, Крџевић, Радовановић, Радиновић, Видаковић, Марковић, Нинков, … Не знам како би им он могао правити друштво. Мада ће у овој ери Звезде лако пронаћи калибре узалудних и промашених играча за које стварно не знак којим чудом су дошли и ко их је довео у Звезду. Мада, ето, млад је момак, можда сам строг па ме вријеме и Он лично демантује.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 6, 2013 at 15:57

prosecan igrac..al za Vesovica je doktor

Reply
veliki pravi zvezdas дец 6, 2013 at 13:41

Ti Petkovicu moras da budes vise agresivniji u napadu da bolje pokrivas odbranu Crvene Zvezde da trcis i gore i da se vracas dolje da nema ni jedne izgubljene lopte za tebe tako mora da igra svaki igrac nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply

Leave a Comment