Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Стојановић: „Нећу да кажем да је катастрофа, али…“

stojanovic_kzs_prvi_mecНакон елиминације из Купа Србије, на конференцији за медије новинарима се обратио шеф струке Црвене звезде Славиша Стојановић.

„У потпуности заслужена победа Војводине. Искористили су све где су најјачи. Када се томе дода дисциплина и одговорност, резултат не изостаје. Оно што ми нисмо имали. Нећу да кажем да је катастрофа, али ми ово не смемо да поновимо јер не води нигде.“

Стојановић је изјавио да здравствено стање појединаца није најбоље.

„Нинковић је ушао са ризиком у меч. Добио је ударац против ОФК Београда и имао вирозу, као и Печник. Може да се погорша после данашње утакмице. Не изгледа добро, надамо се најбољем.“

Тренер Војводине Марко Николић имао је разлога за задовољство.

„Виђена је лепа утакмица. Отворили смо утакмицу јако добро, играли са мало додира, постигли гол. Мало смо стали. Звезда је покушавала из прекида где смо ми јако добри и имамо баланс. У другом делу, очекиван пресинг и притисак Звезде, вратила се на игру са два шпица. Било је незгодно, али одиграли смо школску контру и победили на крају. Честитам и играчима Војводине и Звезде.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

96 comments

Realan Zvezdas дец 5, 2013 at 16:57

Idi molim teee

Reply
Dejan BL дец 5, 2013 at 11:32

Citam koliko osporavanja pojedinih igraca. Ali pre nego sto pocnem interesuje me cemu onolika podrska Dunjicu? Cemu to? Juce su svi bili losi. Dalje Bajkovic nije mogao nista da uradi kod golova a zaboravili ste koliko je puta on licno najzasluzniji za bodove, samo Rad, Ofk Beograd i da ne idem dalje.Milijasa osporavate i pljujete kada nam klinci i kvazi fudbaleri traze raskide i beze, a on dosao iz Evrope kao i Ninkovic da vrate titulu gde treba. Koliko se njemu plata duguje (vise nego svim ovima sto su otisli zajedno), ali on i kada dodje neki dinar odustane zarad saigraca i prepusti pare onima koji imaju manje, koji nisu zaradili u karijeri. Covek je olicenje ljudstva. Koliko je direktno bodova samo doneo ove sezone. Necu dalje da pisem bice da sam mu fan, ali sam samo iskren. Malo vas je iskrenih i malo vas i zasluzuje da budemo sampioni jer posle pobede ih slavite posle poraza najstrasnije vredjate. Nema potrebe ici iz krajnosti u krajnost.

Reply
Vlaja дец 5, 2013 at 10:32

Ne slažem se da nam je ekipa toliko loša za našu ligu. Pa, protiv koga mi to igramo.Ako gubimo 3:0 na nasem stadionu to je bruka, dno dna, i naravno trener mora da odgovara. Definitivno celu polusezonu smo slabi, igra loša, pobeđujemo na sreću. Nisu Milijaš, Ninković, Mrđa, Kasalica, Milunović zaboravili da igraju fudbal, mislim da je trener krivac. Svuda kasne plate, samo sto je Vesoviću malo 100000eura za godinu dana da preživi, i ostalima takođe. Kako običan narod živi, ko odvaja da dođe na utakmicu, plati kartu, put. Neka idu svi koji hoće, a vidim da prolaze super. Treba kvalitetan trener, koji voli zvezdu, zna da postavi igru, motiviše igrače.Ne pamtim ovakva brukanja.

Reply
emontije дец 5, 2013 at 10:03

Dragi Stojanovicu,
Znamo da je losa situacija u klubu ali covece ti si odgovoran za rezultate. Pa ne igras Ligu sampiona da ne mozes da pobedis Napoli ili Ajax. Igras, nasu bednu ligu protiv klubova koji isto ne primaju plate, treniraju u parku, zive u nekim nedodjijama. Ovi nasi ne primaju plate ali ni ne zasluzuju ih. Mozda ce odigrati konacno neku utakmcu dobro i makar ce ih videti neko. Sigurno nisu dosli ovde jer su imali gde da idu, cast izuzecima. Sto se tice selekcije igraca, pa Sa Pinto je otisao jer je video da ne moze sa njima ali opet nije nam losiji tim od Cukarickog, Donjeg Srema itd.A ti si sve izgubio. Suspenduj ako nece da trenira a ako hoce e onda motivisi, to ti je posao.
Ispao si iz kupa a pricas o ne znam cemu, kao da je to ocekivano..

Reply
Teks Viler дец 5, 2013 at 08:13

Kad smo pobedili u derbiju,potpuno zasluzeno,mediji su krenuli sa bla-bla-blanjem o losem fudbalu na istom.Sinoc smo izgubili potpuno zasluzeno,i gle,ni jedan portal ne primeti dobru utakmicu,sa puno sansi,golova i lepih poteza.Samo su videli vrhunsku Vosu i ocajnu Zvezdu.Verujem da je Mrdjin sut umesto stative pogodio mrezu da bi bilo nereseno,ali dobro…U subotu pobeda vida rane,sve drugo nece valjati.

Reply
Spartanac дец 5, 2013 at 04:32

necu da se bavim onime sto ce 90% vas napisati…….NEGO……SAVICEVIC,MILUNOVIC…..KASALICA…..POGOTOVU PRVA DVOJICA……ETO VAM MALDI,VUKAN NASE DETE…..I…..STA JE PROBLEM????????????
VAMO..Poletanovic…..Radoja ….Gacinovic……isto klinci….I STA JE PROBEM????IGRAO JE MIHAILOVIC DVE UTAKMICE PRE TOGA….JEDNU PROTIV PREOLETARA U N.SADU……KRATKO I JASNO…..DRVO!!!!!!..
Hocete nasu decu….eto …..koliko su golava primili Krneta i Lazic……sad Arauho….koga god da stavis isto je!!!I GOSPODO……STA CEMO SAD…..KOJA NASA DECA….KO JE OVDE SPREMAN NESTO DA TRPI I KOLIKO…..???????
ma dosta da se vise lazemo molim vas…..mi ovde nismo iskreni…na portalima……a kamoli uprava kluba….NIKOGA MI NECEMO DA TRPIMO……I TO JE ONO STO NAS TERA SAD U PRVALIJU I SKORO PET GODINA!!!!!!Mi moramo….mi smo veliki…….a istina je da ne moramo i da smo mali…….cim nemamo da platimo igrace po godinu dana……cim nam deca posle 10 godina u madjim kategorimama beze i tuze nas….a posle deset godina trebalo bi da nas vole…..i onda ko Srnici……cekaju nas….nasa deca,dok ih mi navijaci ljujemo danima…..mesecima….docekaju nas da nas bre….RAZVALE..!!!!MRZE NAS!!!!!!JER JE TAMO NEKI TRENER REKAO DA SU NETALENTOVANI…..JER IM NIJE DAO PLATU…I JOS SMO IH MI NAPLJUVALI……Sacekaju nas,napaljeniji od bilo kog igraca Partizana i oderu nas kad god mogu….SA UZITKOM PUNA SRCA!!!!!!!!!!!!!!!NISMO MI VELIKI,MNOGO SMO BRE MALI…!!!!!!!

Reply
Mani дец 5, 2013 at 09:43

Covece deca iz Vojvodine i Partizana igraju skoro svaku utakmicu, u Vosi Radoja, Nastic, Poletanovic, Kosovic, Gacinovic, u Partizanu Zivkovic, Petrovic, Ninkovic itd.. i normalno je da su bolji od nasih kad imaju utakmice u nogama!!! A kod nas Vukan dobije po 5-10 minuta na svakoj trecoj ili Mihajlovic na svakoj desetoj i kako od njih da ocekujes da odma urade nesto?! Pa treba da vezu po nekoliko utakmica da udju u ritam i kad bi se to desilo pitao bih te onda jeli Vukan ocajan i jeli Mihajlovic drvo!!!

Reply
Dokle vise?! дец 5, 2013 at 12:23

Jel ste zaboravili kako je Vukan odigrao protiv Cernomoreca?? Pri tom uopste ne mislim na gol koji niko drugi nije mogao da da, nego na sve ostalo sto je radio, iskidao je tad, i od tad NI MINUTA NIJE DOBIO, do sad ovih par utakmica kad ga ubaci na 5-10 minuta! PA JEL TO NORMALNO??? PA KAKO DA IGRA BRE??

Reply
Realan Zvezdas дец 5, 2013 at 17:00

A ti majke ti ocekujes da za jednu utakmicu Vukan i Mihajlovic pokazu kvalitet, Lazic decko nije stoper, a Krneta i nije toliko los, Arauho nije nase dete

Reply
laku noc дец 5, 2013 at 03:50

A SAD ADIO A SAD ADIO…..

Reply
dusan дец 5, 2013 at 00:05

iako se ovo ocekivalo ipak je po ko zna koji put delovalo mnogo tesko. nema profesionalnog fudbala bez para i sta god ko mislio o ovom treneru ko god da je trener nema nacina da ih motivise ako oni ne primaju platu. dosla je ekipa sastavljena od par iskusnih i par mladih igraca, disciplinovana, fizicki spremna i – zgazila nas je. nas jagos vukovic igra za vojvodinu, a za nas igraju krneta i aruho. mozda bi klub mogao danas da izda neko imbecilno saopstenje o tome kako je tole ovo ili ono. peva sever „ne treba nam placena titula…“ ali to je verovatno jedina koju ovaj cemer od tima moze da osvoji. ovde su komenatri tipa sta nas briga za kup, vazno je prvenstvo. da li neko stvarno veruje da ovaj klub i ovaj tim imaju promil sanse da osvoje titulu?

Reply
Dokle vise?! дец 5, 2013 at 12:27

Da, evo ja prvi verujem, ako se promeni trener i dovede dobar ovaj tim lagano osvaja titulu. Zaboravili ste koliko je Robi imao losije igrace pa smo igrali neuporedivo bolje. A i tad su se dugovale plate. Znaci, problem je trener, ako dovedemo boljeg trenera, definitivno osvajamo titulu, ako ostane ovaj, onda ku*ac..

Reply
rs дец 4, 2013 at 23:53

prodati bajka milijasa pa i gogica milunovica kasalicu daudu nenadica ovi su sami otisli miriic vesovic mladenovic kirovski. dovesti lukovica ako se moze i to ti je to. na golu rajkovic desno petkovic levo mijailovic lune i krneta sredina tenk i jokic ispred nine laza i pecnik i napad mrdja i naravno novi trener

Reply
Dejan CZ дец 5, 2013 at 11:08

A ko bi im bile zamene. Daj ne pametuj previse

Reply
Nebojsa дец 4, 2013 at 23:35

Prodati Kasalicu (samo ne znam ko je dovoljno lud da ga uzme), Milunovica, Milijasa (dok moze neka lova da se uzme), Bajkovica i nekog od stopera, koga god prodali, tu cemo biti najmanje oslabljeni, i dovesti stvarno dobrog stopera… I naravno promeniti trenera, pa da pricamo o nekoj dobroj igri.

Reply
miloš дец 4, 2013 at 23:35

kad će neko pametan da stane na čelo zvezde i da izvrš potpunu reorganizaciju trenera i igrača.Nemogu Stojadinović i Stojanović da ovako vode zvezdu.Oteraše iz zvezde sve perspektivne omldince,koji bi postigli ovakve rezultate ali bi stekli neka iskustva znaredne periode.Partizan izbaci ove godine iz svoje omladinske škole 4 reprezentativca a zvezde ni u prvi svoj tim ne nijedno stlno mestu medju silnim omladincima koji odoše u druge mahom inostrane klubove.Vreme ne radi za sporu crvenu zvezdu.

Reply
delijaMNE дец 4, 2013 at 23:30

Ranije nam je. Hvalio 1 stoper, sad nam hvale 2 stopera i 2 beka (1 lijevi i 1 desni). Takodje hvali novi trener… Da ne zaboravim novi sportski direktor… Prodati neke igrace…( Nenadica, Kasalicu, Vesica, Krnetu, Milijasa…). Lazica, Arauha…na pozajmice. Gogica prebaciti na stopera. Malog Rajkovica makar na klupi. Davati mu sansu povremeno… Moj tim bi izgledao ovako:
-Bajkovic-
-Petkovic-Novi- -Gogic-Mijajlovic-
-Kovacevic-
-Pecnik- -Ninkovic- -Lazovic-
-Dauda- -Mrdja-

Kako vam se cini? I sto vise davati sansu mladim igracima….

Reply
delijaMNE дец 4, 2013 at 23:33

Nije da se pravim pametan… Ne razumijem se puno u trenerse poslove… Ali volio bih da vidim ovakvu ekipu…

Reply
marko дец 5, 2013 at 01:34

prvo vojvodina mora da sepobedi u subotu kako bilo da bi smo stali u trci za titulu prvaka pod 1 da se u januaru promeni trener i dovede novi iskusan i energican pod 2 prodati daudu milunovica nenadica vesovica ako se dogovore bajkovica ostaviti kovacevica Gogica Milijasa Ninkovica Krnetu Lazica Arauha Pecnika Onjila Petkovica Mijailovica ako dodje Lukovic bice ekstra kao jos 3 do 4 pojacnja i prekomandovati iz omadinske skole 2 igraca u prvi tim i sto vise davati sansu stefanu mihajlovicu

Reply
Ninadu дец 5, 2013 at 13:49

Ma, okanite se vise Lukovica… Pet godina dolazi u Zvezdu… I da se dogovorimo sa Zenitom…pitanje je kako bi Lukovic isfrustriran visegodisnjim neigranjem u Zenitu igrao kod nas gde se plata prima „jednog lepog dana“ i gde skro nista ne stima…

Reply
ФиЛоМаН дец 4, 2013 at 22:58

К’о да сам ја намештао утакмицу.Знао сам резултат и пре него што се утакмица одиграла.

Просто је невероватно како лошу одбрану имамо у задње 2-3 године.Воша нас је одрала онако поштенски.

И шта рећи после овога,не могу да кажем да ми није уопште стало,али ми је битније првенство од овога.

Не верујем да ће се ишта променити до суботе.Воша је показала да је боља и само кад би имали онај победнички менталитет (што немају) одавно би они владали овом лигом.

Не можемо да презимимо у купу своје државе,а камоли нешто у Европи да урадимо.

Јадно!

Reply
Sladajac дец 4, 2013 at 22:40

Neznalice da imas i malo covecnosti u sebi odavno bi podneo neopozivu ostavku ali zinulo ti za pare!!!…

Reply
ФиЛоМаН дец 4, 2013 at 22:59

Нема ту никаквих пара.Али,најцрње је да нама таксисти доводе тренера.

Reply
Monako дец 4, 2013 at 22:34

Ima li neko normalan da nas vodi,dodje u Zvezdu?

Reply
Ryber Palunko дец 4, 2013 at 22:24

Ne znam kako misliš da dobiješ u subotu bez Ninkovića. Rovit,a ti ga stavljaš u meč za koji znamo da niko od nas ne bi dao pet para da pobjedimo u subotu. Sam sebi kopaš jamu.

Reply
zar je vazno дец 5, 2013 at 11:46

kopa on nama jamu…ispali iz kupa a kakav je strateg, daj Boze i da zavrsimo kao drugi na kraju sezone

Reply
Ninadu дец 5, 2013 at 14:05

Ne znam kako cemo dobiti Vojvodinu bez Nineta… Pa cela igra se vrti oko njega… On predvodi napad non-stop, probija odbranu, pravi pakao u zadnjoj liniji protivnika, sutira, postize golove,non-stop centrira, izvodi slobodne udarce i kornere… Po ocenama lista „Sport“ najbolje ocenjeni igrac Prve lige… kada bi se zezali…
Nine po „Sportu“ ima prosecnu ocenu 6, 2… Po statistici istog lista ucinak mu je najlosiji od svih Zvezdini veznjaka i napadaca..Cak i Dauda ima bolji ucinak! A Mrdja, Pecnik i Milijas su daleko ispred Nineta…Milijas cak cetiri puta statisticki ima bolji ucinak od Ninkovica.
Malo realnije sagledavanje Nineta i njegovog ucinka ne bi nam skodilo…

Reply
ivkecDS дец 4, 2013 at 22:09

Dal neki shvataju sta su obukli,koji grb nose,ja bi stavio da se pitam 22 igraca na platni spisak,poa neka se bore za platu,a ne ima 50 njih,pa pobede odmah traze plate i kao raskid ugovora,docekali smo da Vesovic koji je bio starter dobije ponudu od sarejeva,shvataju li pojedinci na koje su grane pali

Reply
goksili дец 4, 2013 at 22:04

imamo ubedljivo najgoreg golmana (skretnicar) u ligi,covek ima prosek od dva komada od kada je stao na gol,ne pamtim kada smo imali goreg golmana covek je dno dna i nemogu vise da ga gledam muka mi je da ga vidim ona coveku lopta prolazi kroz peterac a on gleda,nadam se da ce otici vec ove zime,ako vam je bas stalo do njega dajte mu da kosi travu,jer je zvezdas.sacuvaj boze,ajd sada slobodno lupajte minuse

Reply
Dejan CZ дец 5, 2013 at 11:13

Ajde strucnjak prvo pocni da se kontas u fudbal pa se javi. Golove koje prima, za koliko j kriv u poslednjih 8 utakmica? Odbrana, vezni red, svi snose odgovornost za golove. Da li uopste znas koliko nas je puta spasio ove sezone?Trenutno nas najbolji igrac to je sigurno. Covek ovu polusezonu odlicno brani, sinoc je imao jedno pogresno istrcavanje ali tada nismo kaznjeni.

Reply
CZV дец 4, 2013 at 22:00

Pogledajte sta uradi Kosanovic 😯 https://www.youtube.com/watch?v=Vq2n_wTT-3g

Reply
Damjan Martinovic дец 4, 2013 at 23:36

Kao iz pracke!Nasi kad krenu da sutnu znam u startu da ce se jedva dokotrljati do gola ili da ce otici bar pet metara iznad.Sjajno.Bilo bi lepo da dodje kod nas i uradi to isto i na derbiju,kao Marko Perovic onomad! 🙂

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov дец 4, 2013 at 21:58

‘ajde sto si zeznuo nas ,ali kako si prevario one slovence da si trener, to mi nije jasno.

Reply
belocrkvani...... дец 4, 2013 at 21:57

jaooooo….jos u subotu da vidim ovog trenera i nikad vise…

Reply
glavni arhivator Cvarkov Djordje дец 4, 2013 at 21:55

E moji Srbijanci, ponovo vam pokazujemo ko je glavni u fudbalu.Jos za vreme K. und K. monarhije se igrao fudbal na ovim prostorima.Jos je Frausilovickin treci muz osnovao fudbalski klub na Pejicevim Salasima, moja baba sila dresove i stucne.Meni Frau Silovicka donela loptu iz Beca, kozni fuzbal, ali mi ga pijani Zika izbusio.Pijana budala.
Pa pravi igraci su bili iz Vojvodine, Pera Nikezic lomio stative, a Tosa Veselinovic bio selektor. Ej savezni kapiten

Reply
Nenad дец 4, 2013 at 21:41

Fudbaleri Sarajeva dali primer igračima Zvezde

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=115094http://www.sportal.rs/news.php?news=115094

Reply
deki дец 4, 2013 at 21:17

od srede do subote ponavlja istu recenicu:“NAMA OVO NE SME DA SE PONOVI“.

Reply
dante дец 4, 2013 at 21:17

znate onaj osecaj kad vam je sve jedno sta je uradila zvezda.bravo momci samo ovako nastavite i bicemo kao glazgov rendzers,kvins park rendzers,ili poznatiji nam dinamo drezden.jos jednom bravo i za trenera .covek je postavio utakmicu fenomenalno.u polufinalu ima da pokidamo,samo da nam ostane stojanovic i da izmolimo mirica da ostane

Reply
kimi дец 4, 2013 at 21:16

Ovde nema sta da se vise kaze. Niti si ti trener za zvezdu niti je situacija u klubu obecavajuca, ali sa ovim igrackim kadrom koji imas morao si da budes bar 5 bodova ispred ovih raspalih grobara koji nemaju ni jednog napdaca u timu. Sada sta je tu je, treba po svaku cenu pobediti u subotu i onda polako sesti podvuci crtu i videti ko definitivno ostaje ko ne ostaje, dovesti ako je moguce dva tri pojacanja i normanlog trenera i to bi bilo to. U svakom slucaju Ovo definitivno nije trener za zvezdu.

Reply
ShoNE_BaR дец 4, 2013 at 21:06

Treneru moj,pa ti ovu ekipu treniras od pocetka sezone!
Od nijednog igraca nisi izvukao maksimum!
Igru nisi pomjerio sa mrtve tacke,a onih par utaknimca sto smo dobili sa vecom razlikom se vise niko i ne sjeca!
Tvog pecata nema!!
Duplo golo je ovo moj gosp. treneru!
Ako ti neko drugi sastavlj tim,
opet si ti kriv!
Em sto pustas da to rade,i nemas mUda da to kazes,
i kao sto vec rekoh,
od nijednog ne izvuce maximum!!
A tobos si napravio Ilicica,Handanovica…
A uprava je jos gora!
I da,
zivio Velibor Dunjic!

Reply
Dejan CZ дец 5, 2013 at 11:10

Jbo te Dunjic

Reply
ShoNE_BaR дец 6, 2013 at 13:40

to je bilo ironicno…
jebe on sve nas..

Reply
Dragan KG дец 4, 2013 at 20:55

Da li je moguce da jos uvek u komentarima nije pocelo licitiranje oko imena novog trenera???

Reply
Црна Гора ЦЗВ дец 4, 2013 at 21:19

Aleksandar Sale Jankovic poznatiji kao nas Murinjo-Bunarinjo :facepalm: :mrgreen:

Reply
Ryber Palunko дец 4, 2013 at 22:02

Slavica Stojanović, prva žena trener, nakon što u zimskoj pauzi operativno promijeni pol!

Reply
Црна Гора ЦЗВ дец 4, 2013 at 20:55

Vukan zbog onog Mirica nema dovoljno utakmica u nogama u poslednjem periodu i zato ne umije da se sastavi sa loptom.Inace zna fudbal,nije taj za bacanje.

Reply
milos дец 4, 2013 at 22:29

pa jeste,dodati loptu u noge nekome koje na 10m od tebe,za tu vestinu stvarno su potrebne utakmice i treninzi,ja nekako kad sam bio mali bacim tasnu na krevet i pravac na igraliste,nisam bio profi fudbaler ali na toliko sam znao da dobacim loptu,ovo danas,ko se sve bavi fudbalom,uzas..

Reply
milos дец 4, 2013 at 20:43

stojanovicu,imam jedan savet za tebe,posto ne igra ninkovic u subotu a s obzirom na njegovu formu to i nije neki nedostatak ali ipak par saveta….vrlo je jasno,kao dan da u toj utakmici nemamo sta da trazimo ako budemo igrali da ih napadnemo od pocetka,jednostavno brzi su u kontrama i tu taktiku treba zaboraviti..jednostavno,treba im prepustiti inicijativu sa zusnutom odbranom i pojacanim veznim redom sa mrdjom i kasalicom u napadu i kraj price,u tom slucaju oni ce biti bezopasni,nemogu da verujem da i mi i partizan padamo na iste fore protiv vojvodine,ne leze nama nam zbog brzine napadaca ali za sve postoji lek,toliko,nadam se da ces za subotu napraviti taktiku pribliznu ovoj koju sam ovde predlozio jer mi jednostavno za ono sto igramo nemamo igrace,za ovo veceras mi treba da imamo stopere,a mi imamo krnetu i arauha koji su igraci isto onoliko koliko sam i ja marsovac…

Reply
Fornicator дец 4, 2013 at 21:16

Sve je to lepo, ali u takvoj igri nećemo im dati gol do sutra, a trebaju nam tri boda, a ne jedan.
A slažem se s tobom da će nas opet isprobijati ako ih napadnemo, tako da nemam baš neku ideju kako da se igra.
S druge strane, igrali smo celu polusezonu bez ideje i strategije, pa što da ne dobijemo i u Novom Sadu tako – prizivajmo sreću, drugo nemamo šta…

Reply
milos дец 4, 2013 at 22:23

u takvoj igri upravo imamo sanse da im damo gol a ako budemo igrali kao veceras od toga nema nista jer videli smo da na odbranu nema oslonca plus nema ni ninkovica tako da je ovo jedino resenje za vojvodinu u ovom trenutku,sve mimo ovoga je ravno porazu kao sto smo videli vecers,to je islo tako lako za vojvodinu da sam mislio da ce nam dati jos neki gol…

Reply
milos дец 4, 2013 at 22:24

mislim da igramo na nasem stadionu u subotu,opet ali to nista ne znaci…

Reply
zvezdan дец 4, 2013 at 22:47

sve je tako

Reply
Ninadu дец 5, 2013 at 14:09

Hvala Bogu da neko otvorenih ociju gleda kako mi igramo u napadu i kaze da NEIGRANJE NINKOVICA S OBZIROM NA NJEGOVU FORMU NIJE nikakav hendikep. A Nine celu jesen igra kilavo, i totalno nespremno i van forme…

Reply
neco-peco дец 4, 2013 at 20:33

citajuci ove komentare cini mi se da je vecina za rusenje kluba iz temelja i kriv je svako i sve treba otjerati. A onda sledece godine pricati istu pricu ispocetka. Ova uprava je napravila dosta gresaka a najveca je trener a jos veca od najvece je sto ga nisu smjenili kad su svi vidjeli da on nije sposoban za tako veliki tim. Mi nemamo igru, preskacemo teren od Krnete, Aruha do Milijasa svi napucavaju loptu. To nije danas nego svaku utakmicu i mogu vjerovati da je to ponekad potrebno, da ponekad nema drugog izlaza al ne mogu vjerovati da je to taktika koja se ponavlja i mozda i uvjezbava na treningu.Covjek nema viziju a ima sastav. Jedva je docekao da igra sa jednim spicem, rizikovao Ninkovica, ma sve upropastio. Jedino bi mi popravilo raspolozenje da ga smjene veceras ili da se desi neki neplanirani sex veceras!

Reply
cincar дец 4, 2013 at 22:49

vec sest godina trazimo trenera i nijedan ne valja. Znas li ti nekog boljeg? sa garancijom?

Reply
neco-peco дец 5, 2013 at 07:07

Jeb. sve sami eksperimenti od Kristica, Prosineckog, Jankovica, Sa Pinta i ovog sad. Mislim da smo imali normalnije trenere da bi do sada titula bila kod nas bez obzira na finansisku situaciju i igrace koje smo imali. Pizon je nikakav trener al je smjenjen kad je bio jos prvi! To je Lukiceva najveca greska u moru gresaka koje je napravio! Grobari su napravili Stanojevica a mi nismo sposobni ni zasta!

Reply
Delija дец 4, 2013 at 20:24

Смрди ми ово много, ми њима куп они нама бодове у лиги?!

Reply
Aleksandar-MKD дец 4, 2013 at 20:29

Daj Boze da je tako, ali razbice nas i u prvenstvo!

Reply
Šaka дец 4, 2013 at 21:22

ако је неко пратио кладионицу и клађење уживо, све му је било јасно већ на почетку како је квота на војводину почела да пада.

Reply
homer дец 4, 2013 at 20:22

nadam se da će se Kasalica koliko već sutra obratiti arbitraži za raskid saradnje!!! da nastavimo sa lepim dešavanjima u Zvezdi

Reply
Dejan CZ дец 5, 2013 at 11:14

Stidi se komentara.Znas li koliko gubimo na tom eventualnom raskidu?

Reply
Denis дец 4, 2013 at 20:20

Najjaci su ovi sto sada kritikuju Bajkovica i Milijasa. Sta je Bajkovic mogao da odbrani? Od ovih golova nista. Milijas- pa jedino smo pretili posl njegovih centarsuteva, ali Gogic, Krneta i Dauda nikako da postignu gol, a na kraju je i asistent bio. Zato budite realni kada se ovako izgubi nisu kriva dva igraca.

Reply
Fornicator дец 4, 2013 at 21:19

Ja Bajka ne cenim kao golmana, ali večeras iskreno nije ništa kriv.
Milijaš, s druge strane, više uopšte ne liči na fudbalera. Ja sam zgrožen njegovom formom i učinkom.

Reply
Šaka дец 4, 2013 at 21:27

Човече да ли си ти икада потрчао и играо фудбал, па задатак играча средине терене, што он и треба да игра, је да се налази свуда да организује игру, да разиграва играче. Он убедљиво најмање трчи на утакмици, проценат успешно додатих пасова је катастрофа и оно најгоре стално форсира дугачак пас који се лако пресеца. Шта га бре хвалите и браните нек се изнесе податак колико је претчао по утакмици ове јесени и колико трчи на 100 метара и колико претчи на Куперовом тесту Кад то будете сазнали нећете се више ни јављати.

Reply
Доктор дец 4, 2013 at 20:10

I posle mi pricajte da nije trener kriv. Trener nema ni t od taktike, da je razmislio malo pa da je povukao sve igrace u odbranu od pocetka, i jurila golove na kontru, verovatno bi i pobedili. Koji je tim Vojvodina? Slabiji su od nas, zato ovo i pricam. I tako bi ne trosili mnogo snage za subotu, i imali bi osvojen kup kasnije, a ovako ce ici sa padom morala u narednu utakmicu, dok ce Vojvodina uci sa jako pozitivnom atmosferom, logicno. Trener nije imao nikakvu taktiku za ovaj mec, ostavio je igrace da igra ko kako hoce, i zato smo izgubili danas. Ako izgubimo i u subotu, ovaj covek treba da se protera. Nemam nista licno protiv njega, ali nije takticar.

Reply
laki дец 4, 2013 at 20:12

Ko je bre slabiji od nas?Imaju bolji tim,mozemo mi da imamo igrace kad nemamo tim,imaju boljeg trenera,sta nije jasno?

Reply
Доктор дец 4, 2013 at 20:36

Nemaju bolji tim. Samo kada bi igrali srcem kao nekada Zigic i kompanija, rasturili bi ih kao zvecke. Slazem se za trenera njihovog, covek je doktor za razliku od Slavise. Jbg, sumnjiva je ova utakmica mnogo, kao i Partizanova.

Reply
marko дец 4, 2013 at 20:10

ma laganica sejo samo opusteno..nemoj da se brines svi vi zasluzujete jedni druge..cast dzaji covicu i ninkovicu zbog ljudskosti i srca..svi ostali bruka kluba..

Reply
Fornicator дец 4, 2013 at 21:21

Au, što si izabrao društvo Ninetu…

Reply
Djole-Jagodina дец 4, 2013 at 20:07

I zivota ti nije te sramota da kazes da ovo nije katastrofa.Pa bre sve redom ono po naski da znas rdjo od coveka idi ako imas obraza g….do neopevano bre!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 4, 2013 at 20:02

nisi ti treneru kriv kad vidis da imamo neznalice od igraca..evo vam Milunovic,Kasalica i Savicevic..posle se bune sto ne igraju a obicne cepanice

Reply
Доктор дец 4, 2013 at 20:45

E, moj ti, uzmi Lazara Markovica za primer. Koliko je imao potencijala, a stalno je promasivao lake suteve. Od trenera zavisi mnogo toga, vidi ga sada u Benfiki. Trener treba da od kvaliteta napravi oblik.

Reply
vukoicic дец 4, 2013 at 19:59

Gospodine ako se tako mozete i nazvati sad sam procitao izjavu „da znam sta treba da promenim bio bih mirniji’!pa ko zna ako ti ne znas ,ko sa ekipom provodi vreme?Daj bre covece daj otkaz i idi lepo u sloveniju vodi neki klub ako mozes nemoj da nas zajebavas ovde…rizikujes sa ninkovicem,pa jel ima i drugih igraca koji igraju na tom mestu ili samo on,mozda se sad povredio i nece igrati za vikend i ovako sklapamo kraj sa krajem iz utakmice u utakmicu.SRAMOTA!!!

Reply
sasa дец 4, 2013 at 19:57

ko te više gura???

Reply
Sale дец 4, 2013 at 20:12

Niko njega ne gura nego realno stanje u klubu je katastrofalno i nama u ovom trenutku i nije potreban bolji trener izgurati ovu sezonu kako znaju i na prolece klub pokloniti arapima sigurno ce biti bolje gore od ovog ne moze biti

Reply
Доктор дец 4, 2013 at 20:43

Nemoj mi tu pricu o Arapima, molim te. Evo ti primer za privatizaciju: Dete dobije igracku, igra se sa njom, bude mu omiljena, ali jednog dana dete odraste i baci tu igracku u smece. Dete je u ovom slucaj kupac, a igracka Zvezda. Mozda cemo biti mnogo jaki ako nas kupi neko, ali ce to trajati npr. 10 godina, i npr. umre kupac, nestanu prihodi, ugasi se klub. Da imamo organizovanu drzavu, ovaj lopovluk u Zvezdi se nikada ne bi desio.

Reply
mariachi дец 4, 2013 at 20:36

Ponocni Spasilac! 🙄

Reply
Fornicator дец 4, 2013 at 19:55

Neću da kažem da je katastrofa, ali jeste!

Reply
ЦЗХН дец 4, 2013 at 19:55

Није ваљда за све крив лимитиран тренер?А они што су му довели „врсна појачања“…опипавали траву по Термама док је вапио за нормалним штопером…Јагош Вуковић није ваљао…некима је раније Калуђер био дрво…А сад опет иста прича као прошле зиме-тренер који ће бити ново жртвено јагње,припреме које ће да надгледа шурак,обећања…Ако ова неспособна управа,позната по петогодишњем плану без плана остане,исто ће бити и наредне зиме…

Reply
Nenad дец 4, 2013 at 19:56

kad klub vode Kokeza i Tončev

Reply
ЦЗХН дец 4, 2013 at 20:01

Слажем се али онда је то проблем Џајића који очигледно служи са спрдњу и вицеве фудбалској јавности.

Reply
Nenad дец 4, 2013 at 19:51

ti si katastrofa i oni koji su te doveli

Reply
bomix дец 4, 2013 at 19:48

Ma opusteno Sejo, kakva katastrofa, ko jos gleda kup

Reply
delijaMNE дец 4, 2013 at 19:40

Nije da te ne volim… Al’ te ocima vidjet ne mogu! Kad te vidim padne mi mrak na oci…

Reply
nebo дец 4, 2013 at 19:37

Ovo je vise nego katasrofa ostali smo bez trofeja,a put nam je bio slobodan,u svakom slucaju u subotu ti je zadnja utakmica,dobio ili izgubio–

Reply
delijaMNE дец 4, 2013 at 19:42

Nadam se da mu je zadnja…

Reply
Nenad дец 4, 2013 at 19:51

nadam se da ide

Reply
Fornicator дец 4, 2013 at 19:56

E, stvarno, ako ovaj ostane za poroleće, to će biti vrhunac sprdačine…

Reply
VLAJKO дец 4, 2013 at 19:36

Nego sta je ako nije katastrofa? Slavisa odlazI!

Reply
bane дец 4, 2013 at 19:34

kad budes uspeo da se izboris s onim pijanim milijasem i uspes da ga stavis na klupu , ili jos bolje na tribine i raskrstis sa njegovim klanom, videces kako ce igraci tvoju taktiku da sprovode u delo, ovako se samo boris s vetrenjacama i gubis zivce i urusavas svoj trenerski ugled i znanje

Reply
mare-zvezda дец 4, 2013 at 19:40

Svaka cast za komentar

Reply
aleksandar sd дец 4, 2013 at 19:48

Trenerski ugled i znanje??? a sta je on to pokazao? branio sam ga jer sam mislio da moze nesto da napravi ali ovo je sramota,dokazao je da nije trener za Zvezdu, srecan put mu bio i posle subote da ga ne vidimo vise.

Reply
Fornicator дец 4, 2013 at 19:58

Komentar je OK, ali morala je da bude tačka posle „gubiš živce“, jer ovaj nema niti je ikad imao trenerski ugled i/ili znanje.

Reply
Denis дец 4, 2013 at 20:12

Opet menjate misljenja Milijas ukupno ove sezone 4 gola i 6 asistencija, brzo maloumni zaboravljate. Jesi li ikada bio na marakani? Samo to mi reci

Reply
mariachi дец 4, 2013 at 20:37

Bravo za kom… Splavarski klanovi!

Reply
M.V.P дец 4, 2013 at 19:34

Idiii bre coveca vec jednom!

Reply

Leave a Comment