Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мрђа: „Срећан сам због првог гола на страни“

Најбољи стрелац Црвене звезде и целог првенства, Драган Мрђа, успео је да додато повећа свој голгетерски салдо.

mrdja2Гол који је постигао у 43. минуту његов је девети ове сезоне, а уједно и први на гостовањима. Занимљиво је такође да је ово прва утакмице ове сезоне, на којој је Мрђа постигао „само“ један гол.

– Јасно је да нам победа коју смо остварили много значи, и да је много важна за нас. Морам да истакнем да смо имали и среће, јер је ОФК Београд имао две или три спопостотне шансе, али нас је у тим тренуцима Бајковић спасао. Што се тиче гола који сам постигао, коначно ми се посрећило да будем стрелац и ван Маракане, и веома сам срећан због тога – јасан је био Мрђа, који нема дилему око ситуације из 79. минута.

– Што се тиче ситуације код пенала, можда за некога постоји дилема, али не и за мене. Кренуо сам на центаршут, противнички играч ме је повукао са леђа за дрес, тако да је једанаестерац био чист – закључио је Мрђа.

Повезане вести

6 comments

SRETEN - CVZ дец 1, 2013 at 09:29

Bravo JOVANE , SAMO JOS VEZBI RED DA POJACA ZASTITU ID KONTRANAPADA,,,,, I ETO TAKO DO POBEDE DO KRAJA I DVE KRUNE!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Звезда шампион! дец 1, 2013 at 00:03

Мрђи свака част,он ради свој посао-даје голове.Јесте да мени он никад неће постати наш омиљени играч јер је класични зицераш,ал је заслужио све похвале.

Reply
Горан нов 30, 2013 at 22:06

Пирове су ове наше победе кад „стока“ сваку тежу утакмицу преброди уз помоћ судија. Није им мало што су покрали Вождовац у минулом колу, него им данас поклонише бодове и против Спартака. Пенал над Мрђом је за дискусију јер је дилема да ли је или није био, али оно данас на ЈНА није видело пенала.

Reply
... нов 30, 2013 at 21:41

To Mrdja samo trpaj. Koliko su te samo osporavali, sve sami strucnjaci. Samo trpaj i pokazi da si najbolji napadac lige.

Reply
aca нов 30, 2013 at 21:15

konacno dobar napadac u zvezdi posle dugog niza godina

Reply
marko нов 30, 2013 at 21:28

sad svim silama protiv vojvodine u kupu i prvenstvu u tim mecevima mormo da oigramo mnogo agresivno i napdacki da obezbedimo polufinale u kupu i 3 boda u prvenstvu i da u drugi deo sezone udjemo sto jaci fizcki i psihicki sa novim trenerom a pojacanja

Reply

Leave a Comment