Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаКошарка

Џенкинс: Недостаје нам мало среће

Пораз од Макабија тешко је поднео и Чарлс Џенкинс. Популарни Ђенка је покушао да објасни шта је то што недостаје његовој екипи.

IMG_0315Недостаје нам мало среће, играмо јако, не може да нам се замери, дајемо све од себе. Да знамо шта нам још фали вероватно бисмо победили све ове утакмице у којима нам је мало недостајало. Наставићемо добро да се боримо и видећемо шта ће бити – рекао је Џенкинс агенцији Бета.

Црвена звезда Телеком поражена је од Макабија резултатом 76:78. Успели су црвено-бели да надокнаде -18, али победа је изгубљена у последњим секундама.

Имали смо своје шансе, губили смо 18 поена разлике, али смо наставили да се боримо. Имали смо и напад за победу, али… Екипа се борила и добили смо ново искуство које ће нам значити у наредном периоду – казао је Џенкинс.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Sasa нов 29, 2013 at 17:42

Momcima svaka cast igraju extra mozda bi uradili i vise da smo imali boljeg trenera i da je ostao Rakocevic i Savovic a i ovako nije lose ja se nadam uzimanju titule u nasoj ligi i uzimanje aba lige i nama dosta ako neko zna sta znaci ono skandiranje big sofu neka napise bas me zanima

Reply
Sladajac нов 29, 2013 at 16:03

Nedostaje trener!, Dusko Ivanovic!!!…

Reply
otpisani101 нов 29, 2013 at 13:35

prijatelju iz amerike…sreca prati hrabre…iz utakmice u utakmicu nemate srece,to nije nedostatak srtece,nego manjak sportske hrabrosti da se preuzme odgovornost u odlucujucim trenucima…u evro ligi smo skoro sve mogli da dobijemo,da je neko od vas imao srca da prelomi utakmicu…niste igraci za velike utakmice-to je poenta cele price…sreca se zasluzuje a ne poklanja…

Reply
dexy122 нов 29, 2013 at 12:40

Ja vam sada ovde kazem. Dobijamo PAO u gostima! Ali u svakom slucaju. Ovo je bila odlicna sezona u kojoj smo se vratili u Evroligu. Najbitnije su one utakmice u ABA ligi. Malo me nervira sto se igra final four, a ne playoff. Gde jedna utakmica odlucuje o svemu, ali naravno da je to slabijim ekipama odlicno. Nadam se da cemo opet uci u EL, i da cemo sledece sezone kada i trener i igraci budu imali vise iskustva sve ove utakmice koje smo gubili na jednu ili dve lopte dobijati 10 razlike.

Reply
Pex нов 29, 2013 at 15:16

Da bi dobili PAO u gostima potrebna je konstantna igra svih 40 min i neverovatno dobra odbrana od pika sto je slozices se jako tesko ali ne i nemoguce… Slazem se da je ABA liga jako bitna jer ako smo prvi organizujemo f4 i ne vidim ko to moze da nas dobije u krcatom pioniru a ako ne mi bar glodari neka budu prvi jer cemo ako ne u finalu u polufinalu posto se igra u Bg imati pun pionir sto nam potrebno za plasman u evroligu… Msm bolje oni nego Cedevita 😀

Reply
Fornicator нов 29, 2013 at 16:50

Samo da se izbori finale i EL za narednu godinu – na bilo koji način. U pravu si, bićemo mi ili groblje prvi u regularnom delu ABA, a to znači F4 u BG. Jeste da je samo jedna utakmica, ali tu bismo bili veliki favorit, čak i protiv Cedevite.

Reply
Pex нов 29, 2013 at 12:20

Đenka mozes ti to mnogo bolje!!!

Reply
милпар нов 29, 2013 at 11:51

Недостајало вам је памети, теби и још оној двојици преплаћених црнаца. Колико је пропала та НБА лига кад си ти игр’о у њој…

Reply
Levi Brisac нов 29, 2013 at 12:34

Ne se*ii!!!!

Reply

Leave a Comment