Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Касалица: Одлазак у јануару је реална опција

Филип Касалица од старта сезоне мучи се са повредама и малом минутажом. Ближи се крај јесењег дела сезоне и зимски прелазни рок у којем би брзоноги нападач могао да напусти црвено-беле.

kasalica“Нема ту неке приче. Желео сам да саслушам какви су планови пошто очигледно играм само по неку утакмицу, а такав статус не иде никоме у прилог. Разговарали смо отворено да видимо који је следећи корак”, каже Касалица за Спорт после разговора са председником Џајићем.

Одлазак у јануару је реална опција.

“Можда и најбоља. Пре две године када сам дошао у Звезду вредео сам вероватно више пошто неиграње убија цену. Било је објективних околности, а када нема континуитета – нема напретка”.

Клуб има услове под којим би црногорски репрезентативац могао бити продат.

“Сешћемо поново да видимо која је реална цена за мој инострани ангажман. Има неколико заинтересованих клубова, а следи договор са мојим менаџером Радетом Ћалдовићем да се реши све на најбољи начин”, закључио је Касалица.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Realan Zvezdas нов 28, 2013 at 15:05

Korektno od njega, ne igra ali nas ne tuzi nego lepo oce da ode, pozdrav za Filipa i srecno u nastavku karijere bilo da ostanes ili odes

Reply
100% нов 27, 2013 at 21:44

Da je neko drugi trener igrao bi Kasalica vise, jer Pecnik nije bio u formi nekih 4-5 meceva ali je opet bio starter, sada izlazi iz krize i ako tada Kasalica nije dobio priliku a zasluzio je tesko da ce sada. Srecno mu u svakom slucaju za sta god da se odluci.

Reply
Marko нов 27, 2013 at 20:31

Zao mi je sto je doslo do ovoga.Vjerovatno Kasalica ni na proljece ne bi dobio vece sanse.Imamo previse igraca u napadu,a mjesta za sve nema.Poslje one dvojice koji su nas tuzili ,nekoga moramo prodati da bi doveli dva beka i stopera sad ko bi jos pored Kase mogao otici,ne vidim nikoga osim njega.Sasvim korektno sa njegove strane,cijena mu je opala to nismo trebali dozvoliti.I opet dolazimo do toga da je uprava za vecinu strvari odgovorna,koliko nam je i prosle god. igraca otislo za sicu prije svega Spajic.A sta smo i sada napravili doveli Omegu i Martinovica kojih vise necemo vidjati na terenu,a moramo ih placati pored njih tu su jos njih 30.Pazite sta vam kazem,ne gine nam da nas sutra tuze Matinovic i Omega,u to budite sigurni,jebe se njima za Zvezdu kao vesovicu i mladenovicu.Kasalica je ovim pokazao da mu je ipak stalo do Zvezde i misljenja navijaca o njemu.

Reply
Denis нов 27, 2013 at 17:30

Hvala ti za sve ako odes, mada ja iskreno ne bi voleo da ides do leta. Igra Miric a Kasalica ne igra, gde je tu pamet. Neshvatljivo malu minutazu ima ove sezone. U svakom slucaju srecno u daljoj karijeri.

Reply
Rajko Delija нов 27, 2013 at 16:47

Pošteno od tebe Fićo Hvala ti za sve a pogotovo za derbije koje si odigrao srcem.A i za onaj gol Mustafi kro noge. Vidi se da si pošten i zato te Delije i cene.Hvala ti Kaso.

Reply
Nenad нов 27, 2013 at 16:30

Kasalica je svakako zaslužio da mu se izađe u susret i omoguci transfer u neku dobru fudbalsku sredinu, ako se vec na njega ne racuna. Jednostavno, covek je specijalac za derbije, sa slabijim protivnicima mu nedostaje samopouzdanja ali se ne može osporiti njegova borbenost. Biće još bolji igrač ako popravi duel igru i ako uspe da smanji nagon za foliranjem. Verovatno se i njemu duguje samo sto on nije hteo da ode raskidom ugovora, i na taj način je ispoštovao klub i dao mogućnost da se na njemu zaradi. Sve u svemu, moje poštovanje je zaslužio i nikad mu neću zaboraviti golove u derbiju, pogotovo ne onaj Mustafi kroz noge!

Reply
Fiste нов 27, 2013 at 16:12

Ovo je korektno sa Kasalicine strane, nikome nije u interesu da takav igrac u tim godinama sedi na klupi, ni njemu jer propada, ni nama iz istog razloga. Mogao je in on da trazi raskid, al nije jer je ocigledno veci covek od predhodnih koji su to uradili. Treba biti realan i sumirati njegov ucinak i zakljuciti da nije dao golova koliko se od njega ocekivalo, ali je dao jedne od najbitnijih. 2 gola u derbijima, pri tom je bio igrac utakmice u prvom derbiju prosle sezone (gol i asistencija) koji je verovatno najuzbudljiviji derbi od svih derbija do sada (dosao iz 2, u 1), davao je uvek maksimum, igrao za ekipu, u svakom derbiju je uvek bio posebno motivisan za razliku od nekih drugih (pogotovo u poslednjem prosle sezone kad su SVI IGRALI SRAMOTNO, drmnuo je precku sa 30 metara), licno mi je mnogo zao sto je imao tako skroman ucinak u nasem klubu, jer mislim da je mogao mnogo vise, ako nista drugo zbog tih meceva u derbijima mu treba izaci u susret i pustiti ga na zimu da ide, pa cak i bez obestecenja, jer ne mozemo uzeti neke pare na njemu, pogotovo kad se uzme u obzir da njegovom bivsem klubu Slobodi ide ozbiljan deo od transfera.
Sve najbolje u nastavku karijere, derbiji se Srcem igraju zato te toliko i gotivim. Meni to kao navijacu puno znaci, jer pre njegovog dolaska nismo dobili derbi 5 godina. (ne racunam onu pirovu pobedu u revansu polufinala kupa 2010/11, kad je Kaludjer dao gol 1-0, a mi ispali)
NOZ, ZICA, KASALICA!!!

Reply
gledalac нов 27, 2013 at 16:21

Bolje je ono:
„OTISLI STE TUZNA LICE, ‘EBO VAS JE KASALICA!“ 😀

Reply
gledalac нов 27, 2013 at 16:22

*LICA 😀

Reply
Fiste нов 27, 2013 at 16:23

Ili resite rebus Noz, Zica, 17? 🙂

Reply
Mina нов 27, 2013 at 16:00

Idi mali ko te j*be, moze Zvezda i bez tebe!

Reply
Mina нов 27, 2013 at 16:15

Ovaj komentar nisam htela na napisem na ovoj vesti.Vec ovaj:

Kasalica je jedini postupio ispravno, nije trazio raskid ugovora. Video je da nema neku minutazu, i trazio da se proda. Svaka cast!!! On nije p**ka pa da trazi raskid ugovora, kao Mladenovic i Vesovic. Srecno ti bilo u drugom klubu!!!

Reply
Звезда шампион! нов 27, 2013 at 15:09

Ово дефинитивно јесте најбоље решење за све.Са Лазом у тиму тек не би било места за Касалицу.Надам се да ће доћи Трајковић,Нинковића поред Милијаша,Лазовића на крило и по титулу.

Reply
marko нов 27, 2013 at 15:55

neka prodaju Kasalicu i Vesovica i onako su klubu potrebne pare kao i jos neke igrace videcemo dali ce klub pronetit trenera ali sudeci po dobrim rezlutatima stojanovica tesko u januaru dovesti prava pojacnja prvo stopera iskusnog i pouzdanog iz omladnske skole prekomandovai par igraca koja ce biti nosioci nase igre i nas dalja buducnost moramo u drugi deo sezone uci sto jaci kako fizicki tako i psihciki jer mora titula da se uzme

Reply
marko нов 27, 2013 at 23:25

ja mislim da mi kao navijaci koji volimo mngo c zvezdu treba da pomognemo da zajedno osnujemo fond koji bi se zvao fond c zvezda i da svaki navijac uplati po 20 eura racunaj 40 000 puta 20 evra to je 800 000 i na taj nacin bi smo pomogliklubu da koliko toliko stanu na noge ja sam ubedjen da bi ova akcija uspela

Reply
zvezdas iz gradiske нов 27, 2013 at 15:02

Preminuo Slobodan Karalić
Preminuo Slobodan Karalić
RTRS – 26.11.2013 20:12

BANJALUKA – Danas je, u 57. godini, nakon duge i teške bolesti, preminuo Slobodan Karalić, nekadašnji golman Borca iz Banjaluke.

Kako je prenijela Radio-televizija Republike Srpske, Karalić je bio član trofejene Borčeve generacije koja je 1988. godine osvojila Kup Јugoslavije.

Karalić je u karijeri takođe nastupao za Crvenu zvezdu i grčki klub Etnikos.

Po završetku igračke karijere, Karalić se bavio trenerskim poslom u Grčkoj i na Kipru, te u banjalučkom Borcu.

Vrijeme i mjesto sahrane Slobodana Karalića biće naknadno saopšteni.

Reply
Teks Viler нов 27, 2013 at 15:18

Kad je Karalic dosao u Zvezdu 1983,zajedno sa Ivkovicem,kome je bio rezerva,Dzajic je izjavio da veceg Zvezdasa od Slobdana Karalica nije sreo u zivotu.Pocivaj u miru,Slobodane.

Reply
zulupn нов 27, 2013 at 14:44

sa svim igracima ODMAH obaviti razgovor.Ko nije spreman (ili mu ne da menadzer)poslati na tribine.Ove tri utakmice ako treba igrati sa kadetima , sa igracima koji su spremni da ginu po terenu za ZVEZDU.Manekeni,splavari.placipicke mars iz zvezde. ZVEZDA U SRCU

Reply
laki нов 27, 2013 at 14:33

Smekerski potez,nema sta…video je da nece da igra,video je da je Pecnik nezamenjiv,samo me zanima ko ce napolje kad se i Laza oporavi?
Hvala ti Filipe za sve,nadam se da ides u Nemacku,ili u neku ligu top 5

Reply
mirko cz нов 27, 2013 at 14:24

Ocekivano i najbolje je za sve da Kas bude prodat,imamo previse napadaca a premalo para…mislim da je Milunovic slican profil igraca kao i Kas,brz i borben i sada ce imati vecu minutazu tako da je to dobro i za njega.

Reply
Nikola нов 27, 2013 at 13:50

Nema sta, posteno … a ne ko one prgavstine … sretno Kasa …

Reply
gledalac нов 27, 2013 at 13:13

Nema potrebe pljuvati ovog coveka, lepo sam ja pisao na nekoj od prethodnih vesti koga „teramo“, a koga „prodajemo“ (napadose me tad ljudi), cisti se klub i nema mesta sentimentalnosti (ne ocekujem je ni od nekih igraca, da se razumemo, ali oni koji su ljudi ce reci ovako licno i javno, a ne kao NEKI). Sve je logicno, cak toliko da su neki od igraca i sami ukapirali to, pa hoce da se „osvete“ („pobegulje“). Ni za kim ne treba zaliti, jer nista nisu ni osvojili. A ako hoce da predstave fudbal kao biznis, e pa onda, molim lepo.
Mislim da je Kasalica uvek bio posten i da nece raditi nista van kluba i nasih interesa (koji ce se nadam se poklopiti sa njegovim, a vidim da je svestan da mu je cena pala, ali da je ipak reprezentativac i da ce mu „vrsni menadzer“ Stojadinovic naci uhleblenje).

Reply
sof нов 27, 2013 at 12:59

није у реду да се сваки играч пљује, кривице у њима нема, а у суштини за колапс и криминал у звезди су искључиво криве управе које су завлачиле навијаче и играче.

Reply
gledalac нов 27, 2013 at 13:39

Ima krivice u svima (i igracima i navijacima i upravama), samo je pitanje raspodele krivice. O tome moze da se diskutuje.

Reply
MILAN KG нов 27, 2013 at 12:53

putuj igumane ko nije sa nama taj je protiv nas!!!!!!! i tebi je menadzer neki krimos garant kao profesionalac moras da trpis i klupu garantujem da je sledeci milunovic posto i njemu nije jasno zasto ne igra.

Reply
laki нов 27, 2013 at 14:34

TEBRAA SI ZDRAAAV TI?DECKO IMA 23 GODINE,NE IGRA,NECE DA TUZI KLUB,OCE DA KLUB ZARADI OD NJEGA,KLUB NE MORA DA PLACA NJEMU VISE PLATU,DOBIJE PARE,A DA SE NE LAZEMO SVEJEDNO NE BI IGRAO PORED LAZE I NEJCA

Reply
delijaMNE нов 27, 2013 at 12:46

Zao mi je…al jbg. Covjek se trudi koliko moze…igra kako zna… Sad nema neku extra minutazu…Najbolje resenje je prodaja.:D I svaka cast Kasalici!

Reply
neshha нов 27, 2013 at 12:43

Za razliku od onih ljigavaca Mladenovica i Vesovica,Kasalica je postupio na jedini ispravan nacin.Svaka mu cast,jos jednom je pokazao koliki je profesionalac i kako ima pravi odnos prema klubu.I moje licno misljenje je da zasluzuje mnogo,mnogo vise da igra jer se on puno puta dokazao na terenu.Bice mi zao ako ode,ali ako ovaj zalizani nastavlja da ga zanemaruje,za njegovu karijeru ce odlazak biti najbolji,a ja mu zelim svu srecu!Pojedinci bi iz njegovog postupka mogli da nauce neke stvari koje su preskocili kada su bili mali!!!

Reply
dante нов 27, 2013 at 12:29

pustite ga bez obestecenja decko je to zasluzio.zalosno je sto on nije igrac koji ima zacementirano mesto u timu kao npr vesovic, igrali bi mi mnogo bolje.e da jos jednom bravo za sefa struke .pokazao si da si vrlo strucan.ukoliko ovi iz fss-a ostanu na vlasti.rasprodati sve igrace koji nisu u vlasnistvu kluba i krenuti sa omladincima jer prvaci biti necemo.smanjite troskove

Reply
milos нов 27, 2013 at 12:26

Igrao si ti mnogo vise nego sto zasluzujes. Pa kako te nije sramota da nesto prebacujes, mozes da nam kazzes koji ti je ucinak? Neverovatno je koliko su ovi danasnji fudbaleri nerealni,prosto ne mogu da verujem da kao niko od njih nije svestan da ih je Bog pogledao sto su u Crvenoj zvezdi, da oni to svojim kvalitetom ne zasluzuju.

Reply
milos нов 27, 2013 at 12:27

U svakom slucaju pravo je vreme za rastanak, na obostrano zadovoljstvo

Reply
Dio нов 27, 2013 at 12:22

Realno je da ide zvog sebe ali mi je zao sto cemo ostati bez takvog igraca koji ima i srce , brzinu , znanje i ponasanje. Da sam ja trener sve igrace bi birao takvog profila i sigurno bi taj tim bila masina za mlevenje

Reply
Dio нов 27, 2013 at 12:20

Realno je da ide zvog sebe ali mi je zao sto cemo ostati bez takvog igraca koji ima i srce , brzinu , znanje i ponasanje. Da sam ja trener posto je nemoguce sve igrace bi birao takvog profila i sigurno bi taj tim bila masina za mlevenje

Reply
Aca Delija нов 27, 2013 at 12:12

Decko je potpuno korektan i objektivan. I on moze da ode bez obestecenja ali decko ne zeli tako da se rastane sa klubom jer zna da ukoliko ne uradi nesto van da moze da se vrati na pola ili celu sezonu. Mada, ako iz kluba budu zacrtali veliko obestecenje i on ce sigurno da zatrazi raskid ukoliko tu sumu ne zeli da plati ni jedan klub.

Reply
marko нов 27, 2013 at 15:56

dali neko zna pominju li se neka pojacanja za prelazni rok kao i dali ce se promeniti trener

Reply
Црна Гора ЦЗВ нов 27, 2013 at 12:09

Kasalica treba da se proda svakako pa bio on zadovoljan ili ne,jer ima oko 27 god i ovo nam je zadnji rok da uzmemo neke fine pare za njega.

Reply
Iznogud нов 27, 2013 at 17:28

Hahhahahaha, da li je moguce koliko su posetioci ovog sajta neinformisani a pametuju i ostavljaju komentare. Kasalica tek treba da napuni 25 godina.

Reply
Црна Гора ЦЗВ нов 27, 2013 at 12:07

Kasalica je makar ispao covjek i nece traziti raskid ugovora,nego da se proda.Ne treba kriviti igrace,kriva je uprava sto ih je ovoliko nagomilala.Ja bi dosta na zimu prodavao,ostavio oko 18 njih i prikljucio omladince da se kale pomalo.Sada imamo previse,ali previse igraca.Bice prava sreca da jos neko ne trazi raskid do kraja.Stvarno ne razumijem upravu.

Reply
mariachi нов 27, 2013 at 11:33

Od Kasalice bi imali oko 700 hijada, od Onjila, Mirica, Omege i Nenadica bice oko 150 hilada sasvim dovoljno za stopera i jedno krilo 💡 .
ps. posaljite ovo Stojadinovicu :mrgreen:

Reply
M.V.P нов 27, 2013 at 11:40

Ko ce Mirica da kupi?

Reply
NEMANJA нов 27, 2013 at 11:49

Ko će da kupi bilo kog našeg igrača!? (Bez Nineta i Lazovića)

Reply
mariachi нов 27, 2013 at 16:50

pordamo za dvaes lopti 💡

Reply
ssss нов 27, 2013 at 12:14

Zato i forsiraju Mirica da mi mogli nekome da ga uvale, da ima neke minute ovako jedino dzabe da ga prodamo.

Reply

Leave a Comment