Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Стојановић о Вешовићу: Биће како клуб одлучи

Од када је дошао на  „Маракану“ тренер Славиша Стојановић се суочио са много проблема. Један од последњих је и ситуација у вези са Марком Вешовићем који је затражио раскид уговора само неколико дана након што је Филип Младеновић добио слободу у избору новог клуба.

IMG_4528-1– Не питајте мене ништа у вези са Вешовићем. Чекам званичан став клуба. Како они одлуче, тако ћу се и ја поставити. – рекао је словеначки тренер, а преноси Спортал

Прво је спор добио Младеновић, сада је ракид уговора затражио и Вешовић. Да ли се плашите да би и остали играчи могли да ураде исто?

-Немам чега да се плашим и да кукам. Биће како клуб одлучи, а моје је да радим најбоље са играчима са којима располажем. Сигурно ниједном тренеру није свеједно кад му се екипа осипа, али шта је ту је.

На питање да ли рачуна на Марка вешовића, шеф струке је одговорио:

-То ће Управа да одлучи, мој је терен и рад на терену. Остале проблеме решава онај ко је за то задужен.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

50 comments

veljo нов 27, 2013 at 13:04

Siroko mu polje i neka bude srecan u zivotu i ako nicim nije zaduzio CZ.Neka njega njegov dobri i posteni Rajo vodi gde hoce bice nam i bolje i lepse bez njih dvojice i svih koje su doveli kvazi-menadzeri.Kad uzmu od Zvezda onda pljuju po njoj a dok ne dodju svi su patriote,Mars bre nabedjeni fudbaleri ko ce vas takve kakvi ste,vi zivota nemate u sebi a ljubavi prema Zvezdi jos manje!!!

Reply
Zvezdas S нов 27, 2013 at 10:33

Po meni veca je steta da u klubu igraju igraci ,ciji su menadzeri Rajo Bozovic i kompanija,od kojih Zvezda ima samo debeo minus,a Menadzeri veliki plus.Zvezda im razigrava igrace,a oni uzimaju pare.Treba se resiti svih igraca ,na koje menadzeri imaju vecinsko pravo,i dati sansu nasoj deci iz skole ,koji su Zvezdini igraci 100%,i eventualno igraci koji su Zvezdini najmanje do 70%,sve ispod tog procenta treba oterati.Po meni to je jedini put da se Zvezda izvuce iz Dubioze.Vesovic ,kolki ima ugovor to je po meni katastrofa,i on se nesto buni,igracki kvaliteti su mu velika O.Naiskrenije licno volim da ode iz Zvezde,jer veca je steta da ostane u Zvezdi i zauzima mesto igracima koji su bolji od njega,poput Petkovica i Lukovica.Zbog ovakvih igraca poput Vesovica i slicnih ,Zvezda je izgubila Stojkovica,Bracu Srnice i mnoge druge nase mlade igrace,za koje bi dobila mnogo vece obestecenje.

Reply
Mani нов 27, 2013 at 10:25

Pustite vi Vesovica i njegovog menadzercica, nista se nece promeniti dok klub nema belog dinara. Imam utisak da je njima 100 hiljada dinara problem a ne 100 hiljada eura… Samo se ja bojim da se u skorije vreme na ovaj potez ne odluce recimo Dauda, Milunovic, Arauho, Lazovic itd… I sve ce biti isto dok uprava ne moze da obezbedi bar da sadasnjim igracima u timu redovno isplacuju zarade kao i klincima stipendije!!! A ociledno je da nisu sposobni za to, tako da ako se ne privatizujemo do kraja ove sezone, necemo ugledati svetlost jos dugo godina!!! Sve je u parama, da svi primaju plate na vreme, da na svakoj poziciji imamo po dva igraca i da se o svemu pita gazda u klubu niko nebi imao zagarantovano mesto u postavi i svi bi grizli da se nadju u prvih 11!! E pa dok se nesto tako ne desi, samo cemo se nervirati!!!

Reply
Branko нов 27, 2013 at 07:49

Igraci danasnje Zvezde su heroji! Sve generacije pre njih uzivale su u statusu igraca Zvezde a oni su taoci kriminalaca!

Reply
Teks Viler нов 27, 2013 at 07:46

Stojadine,ne dozvoli da Vesovic ode bez obestecenja,molim te.

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov нов 27, 2013 at 00:18

svi oni koji su ovde i malo na strani radojice bozovica i marka vesovica treba da ih je sramota.i kad bi zvezda prodala vesovica zaradila bi za obestecenje taman toliko koliko mu je duzna.veci deo uzima bozovic,nesto za vesovica a nama sica.uostalom sta vecina zvezdasa misli o doticnima videcemo na sledecim utakmicama ako ovaj mucenik bude bio u protokolu.

Reply
Jessie Pinkman нов 27, 2013 at 02:24

Pusti Vesovica!! Karijeru mu vodi ubica i mafijas. Mali nista nije kriv.

Reply
gledalac нов 27, 2013 at 13:17

Pa sto mu vodi karijeru „ubica i mafijas“?
Kako tu nema njegove krivice?

Reply
djordje нов 27, 2013 at 04:42

Ali kad bi ga zvezda prodala imala bi da mu isplati dug ovako ne dobija nista a taj dug mora da mu isplati kad tad

Reply
ssss нов 26, 2013 at 23:49 Reply
ssss нов 26, 2013 at 23:33

Znate kad ce mo mi da igramo LS 2699, sa ovakvom neogovornim ljudima u klubu! Cova i politika i sport, Stojadina boli uvo merka mlade igrace sta moz da proda, Dzaja je star ode on posle ove sezone, da ne pravi smetnju videcete. A fudbal ima da nam spadne na crnogorski da pocinjemo od provog kola kvalifikacija!

Reply
Fornicator нов 27, 2013 at 00:18

Ma LŠ sam ja otpisao, na to možemo da zaboravimo narednih desetak godinica. Nego da mi iščupamo jednu domaću titulu, ako se ikako može.

Reply
Fiste нов 26, 2013 at 21:03

http://www.mozzartsport.com/vesti/bozovic-za-mozzart-izdajice-su-dzajic-i-stojadinovic-covic-me-obmanuo/65899
obratite paznju u ovoj izjavi kako rajo komentarise dovodjenje Petkovica, inace igraca koji igra na markovoj poziciji. To dovoljno govori o stanju u kojem je nas klub

Reply
delija ns нов 26, 2013 at 22:25

„Prvo doveli su igrača na Markovoj poziciji bez da su me pitali“.

Ko je bre Rajo Bozovic da ga pitaju oko dovodjenja bekova bre?

Reply
red нов 27, 2013 at 04:56

taj rajo bozovic je samarao pizona i izjurio ga iz zvezde dok smo bili prvi na tabeli zato sto pizonu nisu igrali bozovicevi igraci

Reply
gledalac нов 27, 2013 at 13:18

E to je najveca nasa sramota! Jer za ove „sel.jacke“ igrace, treba jedan „sel.jacki“ trener, koji bi mogao da ih nauci fudbalu, a ne samo da ih selektira, kako se radi vec zadnje 4 godine u Zvezdi.

Reply
БруталноРеалан нов 26, 2013 at 20:18

У уређеној држави би лепо закуцали на врата онога ко је потписао такав уговор и решен проблем. Слична прича је и са овом управом, много приче тј. саопштења а онда дође Вешовић. Нико овде не тражи да вратите 50 милки из цуга али да се обезбеди годишње за 30+ играча и запосленима, то једноставно мора! Ако нисте у стању, значи да сте неспособни и ћао-поз.

Reply
belgija нов 26, 2013 at 20:06

Arauho i Krneta sve bolje izgledaju na terenu i utakmicu su odigrali na vrlo visokom nivou i osim pogreške kod gola, kako zadnje linije tako i veznog reda odradili su dobar posao. Veliku većinu posla je odradio u odbrani i jedino što mu je nedostajalo je ona borbenost i želja kakvu je imao u derbiju. Imao je grešku kod gola Slobode, gde nakon greške Arauha i veznog reda koji nije ispratio Tijaga, nije zatvorio prostor iza Arauha i ušao u duel igru sa napadačem Slobode već je ostao daleko od igrača. Iznošenje lopte i sudelovanje u igri je za svaku pohvalu jer je izbegavao duga proigravanja i odlično je sarađivao sa Petkovićem i veznim redom.

Reply
Denis нов 26, 2013 at 19:03

Odlican clanak http://www.mondo.rs/a637528/Sport/Fudbal/Zvezda-pukla-11-5-miliona-evra-na-dezerterima.html o ovome pricam vec dva dana. Vesovicu hvala za sve sto je uradio osim za tuzbu i neka mu je sa srecom.

Reply
marko нов 26, 2013 at 19:12

To je cela poenta! Kad god mi napadnemo FSS ili FKP, oni ce nama prebaciti nasim problemima unutar kluba! I nastavice se pisanje o nama… Niti o penalu, niti o kradji, vec iskljucivo o nasim problememima! I to je to… Ne mozemo ih napadati dok ne sredimo nasu kucu… Jer ce nam uvek prebaciti… Mi smo u ovom trenutku totalno nemocni… I sluzimo za „sprdnju“, a niko ne napada i pise o ljudima koji su nas doveli u ovakvu situaciju!

Reply
Denis нов 26, 2013 at 19:19

Pogledaj samo broj komentara na vest o Vesovicevom odlasku, i na vest o ovim saopstenjima, svi su posli da kritikuju Vesovica kao da je on kriv za stanje u klubu. Kao da je on najveci izdajnik. Imamo mi mnogo mnogo velikih problema. Situacija je jako teska, ali mnogi kao Zvezdasi na ovom sajtu i ne zasluzuju bolje. Po meni nema smisla vredjati momka koji trazi ono sto mu je drugi obecao. Ipak preko 11 miliona izgubiti na ovakav nacin je previse za gotovo sve i jedan klub a tek za nas.

Reply
marko нов 26, 2013 at 19:29

Upravo… Mi imamo trenutno (barem tako kazu) 44 miliona (eura) problema!
– Nisam za prozivanje igraca, bili oni dobri ili losi fudbaleri…
– Uvek sam za prozivanje onih koji ih dovode, i koji im daju tako nerealno visoke ugovore za nase uslove…

Reply
gledalac нов 26, 2013 at 19:54

Ovaj „marko“ mora da je Vesovic! 😎

Reply
marko нов 26, 2013 at 20:17

Nisam, ali bi’ voleo toliki ugovor! Bole te brige… Resis neke probleme u zivotu, a nit orao, nit kopao! 😀

Reply
gledalac нов 26, 2013 at 22:54

Tako isto i oni razmisljaju, zato nam i jeste ovako. Nazdravlje!

cigan sa zapadne tribine нов 27, 2013 at 10:50

nit centrirao…

Srba нов 26, 2013 at 18:24

Dugo nisam komentarisao ali sada moram. Koliko samo nebuloza procitah. Dimitrijevic, Dmitrovic, Marko Perovic, Suljagic, Simic,Jankovic, Sakic, Pantic, Mijailovic,Srnici, Nikola Maksimovic, Nemanja Maksimovic, Mladenovic, sada Vesovic, pa nisu oni svi gresni samo uprava svetci. Coveku se duguje vise nego sto nas vecina moze da zaradi za 10 godina. Potpuno pravo ima da se buni. Kada je dolazio dobio je ponudu, pristao je i ispostovao je svoje, ali ovi nisu svoje i to je to. Samo svoje trazi, kao i prethodnici, mada neopravdavam vecinu od gore navedenih, ali Vesovica opravdavam.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2013 at 18:27

opravdavas ga sto je uzeo za godinu dana 110.000e…sram te bilo…ljudi nema sta da jedu a on prosipa zvezdastvo….stidi se i ti i on

Reply
Srba нов 26, 2013 at 18:29

Koliko ti imas godina? Coveku je ponudjen takav ugovor, ko je ponudio? Ako im je bilo previse sto nisu trazili jeftinijeg. Stidite se svi vi koji opravdavate to sto se nekome duguje preko 100 hiljada i to vam je normalno.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2013 at 18:39

s*lepcu daj mu ti pare..ljigo ljigava

Reply
Srba нов 26, 2013 at 18:43

Cim sam ja tebe vredjao go.vno jedno? Imamo razlicito misljenje, ali nisam te vredjao. Jesam ja obecao momku pare.

Dokle vise?! нов 26, 2013 at 19:45

ahahhahahahha kakva glava 😀 odakle tebi takvom uopste kompjuter? 😀

marko нов 26, 2013 at 19:15

A ti bi kao odbio da ti neko da ugovor na 100.000e, pod izgovorom da ljudi nema sta da jedu!
– Pustite te price! Ne pljujte igrace koji za nase uslove zaradjuju nerealno visoke cifre! Pljujte one koji ih dovode, i daju im iste!
– Evo ja se ne bi’ bunio da mi neko ponudi ugovor od 100.000e… Jer kad jednom stavite potpis bez klauzule… Igrao ne igrao, bio los ili dobar… Ti na sudu dobijas… Kako god okrenes!
– Fudbal postaje biznis kad u igru udje kinta!

Reply
Denis нов 26, 2013 at 18:38

Tu jos dodas Mikica, Kadua, Milana Jovanovica… ima ih jos koji su otisli bez dinara pa dobijes odgovor zbog ceka klub grca u ovakvim problemima. Preko 20 igraca otislo bez dinara, da smo dobili po 300 hiljada u proseku to je 6 miliona, a pojedinci su vredeli i preko 1-2 miliona

Reply
milos нов 26, 2013 at 18:58

ovde je glavno pitanje,ko je ovom coveku sa ovim igrackim sposobnostima dao toliki novac i ovaj ugovor,ljudi,preko 10000e mesecno prima marko vesovi,ljudi,taj covek nezna da centrira,nezna da predribla,nema nista od fudbala i on zaradjuje toliki novac…

Reply
bane нов 26, 2013 at 20:08

a ti ne znas da pises

Reply
... нов 26, 2013 at 20:16

Srba 100% upravu. Izgubili smo milione na raznim odlascima a normalno da covek trazi svoje pare ipak je tu 100 hiljada u pitanju, a oni sto zarade do 35godina to im je igrajuci, pa prema tome ja ga razumem, ali nije i da opravdavam.

Reply
cigan sa zapadne tribine нов 26, 2013 at 18:23

citam sad na mozzart-u , radojica bozovic kaze : „…doveli su igraca na markovoj poziciji bez da su mene pitali „. eto tu je odgovor na sva pitanja . znaci dobio konkurenciju i nece vise da igra…pa znaci treba da pitamo radojicu koga da kupimo , prodamo ?? eto zasto je balvan od fudbalera do sada imao obezbedjeno mesto u prvoj postavi a nezna da podigne loptu kad centrira.. ma napolje sva ta ..ovna iz Zvezde i njihovi menadzeri mafiozi …dzajo , stojadine cistite to napolje…

Reply
Denis нов 26, 2013 at 17:53

Pre svega volim Zvezdu, ali ove nepravde prema fudbalerima prevazilaze svaku meru. Kada su dovodili Ninkovica obecano je da nece kasniti plate, a Vesovicu se duguje preko 100 hiljada, i onda ga napadaju sto trazi raskid. Stoji da je situacija teska, i sve to ali Vesovic ne zasluzuje ove kritike.

Reply
Denis нов 26, 2013 at 17:54

Preko 3 godine u klubu, nikada nijedan eksces, nikada nicim nije blatio grb kluba, a borio se koliko je mogao na sve i jednom mecu. Ima moju podrsku.

Reply
Igor нов 26, 2013 at 17:37

Vazno je da smo za Onjila „dali“ 400.000 + plata :facepalm:

Reply
bane нов 26, 2013 at 20:09

450 000 i 30% znaci jos 200e..

Reply
Bosanska Krajina нов 26, 2013 at 17:24

Nikako mi nije jasno zasto posjetioci ovog sajta ovoliko „pljuju“ Stojanovica. Pa poslije Naftana je „pljuvan“ Robi, pa zatim Jankovic, pa zatim onaj portugalac i sad ocekujemo da ako ode Stojanovic da ce doci Muslin, grof Bozovic ili Gvardiola. Pa pustimo covjeka da radi svoj posao, veze pobjede i sa amaterskom odbranom uspio je izbiti na prvo mjesto JSL. Vesovic (covjek koji igra krilo, a ne zna centrirati – to se uci u pjetlicima) ne zasluzuje komentar! K N D

Reply
Jessie Pinkman нов 26, 2013 at 16:57

Ne trazi Vesovic (citaj Rajo) raskid zbog duga od 100.000 eura, nego zbog matematike. Jednostavno, Vesovic je planiran za prodaju ove zime…ako se proda, Rajo ce dobiti 20%-30% od recimo milion-milon i po, sto mu dodje od 200.000-400.000 eura. Ako dobije raskid ugovora, kao slobodan igrac, Rajo ce kao posrednik da dobije vise od pola miliona. Matematika je jednostavna, ako klub hoce Vesovica, bolje da plati Raji vise od pola milona, nego Zvezdi 1,1.5 ili cak 2 miliona. Sto se Raje tice +500.000>200.000-400.000. Vesovic se tu nista ne pita, kao sto je rekao „Moj menadzer odlucuje“.

Reply
marko нов 26, 2013 at 19:21

Upravo!

Reply
Teks Viler нов 26, 2013 at 16:26

Zbogom Toletovim menadzerima i igracima.Putujte iz Zvezde.Zvezda bez Ranka i Radojice,grobarske dvojice.

Reply
laki нов 26, 2013 at 16:31

Verooovao ti ili ne Stojic je cigan i to veliki 😀 e sad to sto radi na stetu kluva to je zato sto vise voli pare od sebe,a ne od zvezde

Reply
Teks Viler нов 26, 2013 at 16:56

Verujem da je Cigan,ali znam da je bio golman Partizana i Dinama.

Reply
Danilo1967 нов 26, 2013 at 17:06

Upravo tako!

Reply
marko нов 26, 2013 at 19:23

Ne radi on na stetu kluba! Covek realno radi za sebe… I to mu za sada dobro ide… Niko nas ne tera da ulazimo u dil sa tim ljudima…

Reply

Leave a Comment