Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мрђа: Навијачи су нам недостајали

MrdjaНападач Црвене звезде Драган Мрђа постигао је свој други хет-трик у текућој сезони.

Специјализовао се искусни нападач за голове на Маракани. Међутим, пре голова, Звездин голгетер је желео да пре коментара меча желео нешто друго да нагласи.

– Не знам да ли сам се икада у каријери психички теже осећао него када сам данас изашао пред празне трибине. Заиста невероватан осећај. Знамо сви колико нам подршка навијача значи. Требало нам је неколико минута да се привикнемо на амбијент. Сматрам да смо заслужено победили убедљивим резултатом, иако на терену није било лако као што би се могло закључити по резултату – рекао је Мрђа.

Са нова три поготка Мрђа је избио на врх листе стрелаца домаће лиге, али и Црвене звезде.

– Најважнија су три бода. Већ следеће недеље нас очекује ново тешко гостовање екипи ОФК-а, која годинама уназад форсира младе играче и игра допадљив фудбал. Данас је мене ишло, али не бих имао ништа против да победимо све до краја, а да неко други постиже голове. Мислим да смо се након дербија подигли, усталили форму, подигли самопоуздање и сада смо на правом путу. Верујем да можемо да победимо у свим мечевима до краја полусезоне – истакао је Мрђа који се такође као и сви његови саиграчи захвалио навијачима који су им пружали подршку ван стадиона.

– У тренутку када смо чули како навијају, тргли смо се и заиграли како треба. Надам се да више никада нећу играти утакмицу у оваквом амбијенту. Посебно ми је тешко јер је по мом мишљењу данашњи меч био један од најлепших у досадашњем делу сезоне – закључио је Мрђа.

Повезане вести

4 comments

РУК нов 24, 2013 at 09:16

Колико виидмо, Мрђан се „разгоропади“ само на нашем стадиону, против најслабијих екипа. Није дао још ниједан гол у гостима, чак ни из оног „отетог“ пенала. 😀

Reply
Горан нов 24, 2013 at 00:23

Навијачи нам јесу недостајали и Звезда је без поговора неправедно кажњена играњем пред празним трибинама, али моје лично мишљење је да када смо у резултатском минусу екипа игра растерећеније када нема публике на стадиону. Да је данас било 10-15,000 хиљада на трибинама чисто сумњам да бисмо овако лагано преокренули резултат и мирно привели меч крају јер би одма кренула негодовања, звиждуци, повици са трибна и сл.

Reply
Mina нов 23, 2013 at 23:08

Svaka cast carinoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
DS нов 23, 2013 at 22:39

Bravo Mrđaa..,samo tako nastavii 😆

Reply

Leave a Comment