Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Младеновић одбио договор и одлази из клуба

Према писању Спортала, Филип Младеновић се није договорио са  Црвеном звездом и извесно је да ће напустити клуб.

filip-mladenovicЛеви бек и клуб с добили рок да покушају да се договоре како би тужба била повучена, али фудбалер је одбио сваки договор .

– Нема договора, јер Младеновић није желео договор. То сам рекао и после првог састанка Арбитражне комисије и продуженог рока и ништа се није променило – каже за СПОРТАЛ.РС спортски директор Звезде Зоран Стојадиновић.

На последњих неколико утакмица Младеновић је добијао шансу на терену али ипак је одлучио да не повуче тужбу и оде са Маракане. Тренеру Стојановићу су сада на располагању Никола Мијаиловић и Љубо Ненадић који покривају позицију уз леву аут линију.

Филип Младеновић је у Црвену звезду дошао 2012. године из чачанског Борца. Клуб је летос имао понуду за њега из Француске, која је одбијена.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

40 comments

igor нов 23, 2013 at 15:30

ja sam stariji al otkad znam za sebe znam i za zvezdu i uvek cu samo za nju znati.koliko sam plakao od srece i tuge dok sam je gledao svih ovih godina

Reply
Sasa_Nis нов 23, 2013 at 13:43

700.000 za ovakvog igraca?!ja bi prihvatio i 300.000!ako su znali da imamo dobro pokrivenu tu poziciju,zasto ga nisu prodali?!?!

Reply
marko нов 23, 2013 at 12:54

Pametan covek!
– Jbg. svi oni igraju za pare… Nema tu ljubavi!
– Treba pljuvati po onima koji nas dovode u ovakvu situaciju! A to je uprava!
1. Daju nerealno visoke ugovore, a ZNAJU da ne mogu da ih isplacuju!
2. Dovode ocajno lose igrace!
3. Kad su mogli da ga prodaju (letnji prelazni rok) nisu, cenkali su se…
4. Uprava napolje! (od kad su dosli nista nisu napravili, nema rezultata, nema igre!

Reply
Mina нов 22, 2013 at 21:18

Sada citam sa zvanicnog sajta sastav Zvezde za slobodu, …Mladenovic… Posle tuzbe, posle loseg igranja on igra tekmu?!?!?!?! Dodje mi da nabodem ovog Stojanovica…

Reply
Realno нов 22, 2013 at 21:14

Necu da branim Mladenovica ali preterujete. Prvo nikada se nije busao da je veliki Zvezdas za razliku od onih koji su to cinili a isto tako tuzili klub. Ja ga razumem, kasne mu plate a pri tom neigra, da plate ne kasne ne bi se on bunio. Ko je kriv nama sto ga uprava nije prodala kada je mogla? Mogli smo zaraditi a sada imamo jos jednu tuzbu.

Reply
Fornicator нов 22, 2013 at 22:12

Ma jasno, nema tu ništa sporno. Ne treba pljuvati Mladenovića – on jeste loš fudbaler, ali svako bi na njegovom mestu isto uradio. Pravi krivci za sve su oni koji su odbili ponudu francuza – svi smo znali da je to sjajna ponuda, ali nekome nije odgovaralo…

Reply
Звезда шампион! нов 22, 2013 at 19:20

Иди мали ко те ј.е.б.е,може Звезда и без тебе ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
dejca нов 22, 2013 at 19:05

Mladenovicu, skini nam se s Qrca viseeeeee!!!!!!

Reply
dejca нов 22, 2013 at 19:07

Igrac kog sam toliko namrzoooooo!!!!!! Uh, strasno.. Jajara!!! 😡

Reply
Branislav нов 22, 2013 at 18:01

Sram da ga bude!
Ali mi smo krivi, jednom antitalentu, nazovi fudbaleru, jedinki vrlo niskih ljudskih kvaliteta smo omogućili da obuče Zvezdin dres ❗
Nadam se da se ovakve greške više neće ponavljati !!!

Reply
Rajko Delija нов 22, 2013 at 17:24

Opet stara priča. Odbili smo 800.000 evra a sad moramo i da platimo ovoj zamlati.Šta li samo rade ovi iz uprave sačuvaj nas bože.Pa ovo se ponavlja non stop a uprava nikako da se dozove pameti (ili se to radi namerno da se Zvezda upropasti ???? ) A što se tiče Mladenovića,(dali ste mu šansu da igra a on vas zeznuo) Poručujem mu ma idi bre girice i ne okreći se sine.

Reply
Ryber Palunko нов 22, 2013 at 21:00

Iskreno, ne bi dao ni pet para da nam je Evian nudio tu lovu. Zar neko sumnja da u silnoj besparici ne bi prodali rezervnog lijevog beka (plus procenat) za 800 hiljada? Nešto kao Anžijevih 9 miliona Šćepoviću. Sjeća li se ko udarne vijesti?

Reply
Senjak нов 22, 2013 at 15:56

Ono sto mene zanima je ko ce biti odgovoran za to sto smo odbili 800,000 evra za ovog lika, i sada je otisao za dz? Citao sam po novinama da je to bio Dzajic, ne znam da li je tacno.

Bez obzira ko to bio, da li ce se SLUCAJNO desiti izvinjenje te osobe? Da li ce se izvuci pouka iz skupo placene lekcije?!

Reply
Igor нов 22, 2013 at 15:48

A za njega smo imali ponudu od 600.000e i odbili. Uprava napolje!!!

Reply
zvezdan нов 22, 2013 at 15:44

pratim ZVEZDU skoro cetrdeset godina i tvrdim da nije dosao gori levi bek u ZVEZDU OD DOTICNOG GOSPODINA .Ne samo sada nego od pocetka me je nervirao kao pojava ; a o fudbalskim mogucnostima i da ne govorim

Reply
delija нов 22, 2013 at 15:37

Ja ipak mislim da bio bio dobar bek ali me nervirala njegova kilaza ni jedan duel nije mogao dobiti, uvijek sam govorio samo 10ak kila mu fali i bio bi dobar ali gotovo je sada, najzalije od svega sto nista ne zaradismo a mogli smo jos u avgustu zeznuti francuze i utrpati ga.

Reply
Realan82 нов 22, 2013 at 14:53

Steta kakva je to zver od igraca u fizickom smislu. Zvezdin Hulk.

Reply
aleksandar sd нов 22, 2013 at 14:50

Otarasismo se ovog grgeca, konacno necu vise da gledam njegovu facu. Obican nemac pojma, jedan od najgorih levih bekova koje sam gledao u Zvezdi, cak najgori ubedljivo. Nedostojan Zvezdinog dresa, ma nedostojan dresa borca iz cacka a ne Zvezde,najveca prevara od igraca u poslednjih par decenija, bolje da smo gurali klinca iz omladinske skole svo ovo vreme, bolje bi smo prosli nego sto smo ovog bolida trpeli. Jos jedan produkt lukiceve skole,sve ih je manje hvala bogu. Cak mislim da bi i onaj mucenik Nenadic bolje igrao od ovoga. Strasno ko je sve nosio i ko sve nosi dres Zvezde. Jednostavno iz naseg kluba moraju da odu igraci tipa Miric i slicni balavanderi i ne sme vise da se ponavlja da takve imitacije polufudbalera kidaju zivce milionima navijaca. Luku Jovica treba istrpeti i odmah ga gurnuti u prvi tim i cekati da bljesne, to nam je zlatna koka nemoj da se za.bavamo vise sa ovakvim pavijanima kao sto je mladenovic. Necu vise da gledam bre igrace koji ne znaju da prime loptu posalju pas, deca iz Zvezdine skole su skolovana i moraju da imaju prednost za razliku od ovih.

Reply
ДЕЛИЈЕ__Р.СРПСКА нов 22, 2013 at 14:32

Нек му је далеко лепа кућа.Појачао је Звезду својим одласком.

Reply
JEBENKO нов 22, 2013 at 14:21

ode GARGAMEL………jos i AZRAELA da povede…

Reply
sof нов 22, 2013 at 14:14

Мени је Младеновић антипатичан и играчки лош, али и то је небитно, суштина је да он одлази од нас за Џ и то нам се не дешава први пут. НАША УПРАВА ЈЕ КРИВА НИСУ НАМ ВЕЧИТО ДРУГИ КРИВИ, није Младеновић крив зато што су му обећали велику плату коју му нисмо исплаћивали, зато што га нисмо продали за 700 000 е кад смо могли. Битно је да се „легенди“ митски верује, свакодневно се дају изјаве о домаћинском пословању и вођењу ОШ, а онда Рајковића шаљу у ОШ. Срамно, заслужујемо све најгоре како радимо, једва чекам да Рајковић побегне од нас.

Reply
Ajdúk Veljko нов 22, 2013 at 16:31

Jel stvarno mislis to sto si rekao na kraju ili si samo nervozan ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

Reply
STARA ŠKOLA нов 22, 2013 at 14:02

Igrački, i nije neka šteta, ali finansijski je veoma loše. Mogli smo da ga prodamo, uzmemo kintu, plus procente i još damo šansu nekom omladincu da sedi na klupi. Ovako, treba da damo pare ovom ša.ba.nu, ništa od procenta, ništa od šanse nekom klincu.

Reply
Mimi нов 22, 2013 at 13:40

aa Stojanovic mu daje sansu i vecu minutazu nego nasoj deci…samo fali da ga i protiv Slobode ubaci da igra

Reply
milos нов 22, 2013 at 13:31

on je teski lazovcina secam se njegove izjave dok je robi jos bio tu da nikad ne bih tuzio zvezdu i da nerazume igrace i trenere koji to rade nedao bog dase negde sretnemo nece da valja

Reply
Ajdúk Veljko нов 22, 2013 at 16:34

Ja znam gde izlazi, i on i njegov brat….hteo sam jos pre da mu kazem nesto….ali sam verovao da se nece ovako zavrsiti….videcemo se….

Reply
Severac нов 22, 2013 at 13:19

NAĐOH SADA NEŠTO
„Lukić je u razgovoru za … od 5. juna 2012. godine izjavio da Vladimir Jugović predstavlja standardne prvotimce crveno-belih Filipa Mladenovića i Darka Lazovića, ali i omladinca Simića, kao i kadeta Maksimovića…“

Pa ako je tako, onda mu sledi blistava karijera u „mnogo većem“ klubu, a čist primer je mali Mijailović, za koga se već posle nekoliko meseci „OTIMA POLA EVROPE“, a on se „otima“ da nekako zaigra fudbal. Srećno vam bilo momci i puno zdravlja (bez licemerja)!

Reply
Shila delija нов 22, 2013 at 13:19

Bas da vidim gde ce on otici i sta ce biti od njega. Propalica nevidena, jeste da decko dobro igra, ali je bas p**ka sto je otisao. Znam da sada kada citate mislite “ vidi ovoj je zao sto je otisao, kakva bu**la „. Vi ste sada iznervirani kao i ja onda kao “ i neka je otisao, imamo mi i boljih od njega, bla bla bla “ da to i ja mislim, ali mogao je on da bude nesto u Zvezdi. Jer moze neko da mi da razloge zasto je podneo tuzbu i otisao sa “ Marakane “ ? Pa cemo po tim razlozima videti da li je ispravno sto je otisao, ili je stvarno p**ka. Ko se ne slaze samnom neka mi napise odgovor i iskaze svoje misljenje.

Reply
Miroslav нов 22, 2013 at 14:31

Decko dobro igra?!?!?!?! Mozda PES na soniju…

Reply
Shila delija нов 22, 2013 at 21:04

Bar bolje igra od Onjila i jos nekih invalida na terenu.

Reply
Shila delija нов 22, 2013 at 21:05

Nekada je kao izgubljen slucaj na terenu, a nekada je OK.

Reply
zvezdas нов 22, 2013 at 13:14

putuj igumane i dovidjenja prijatno,zatvorio si vrata zvezde

Reply
Obrad_brko нов 22, 2013 at 13:13

E sto me obradova vest , onako za „dobro jutro“, jos da i Vesovic ode , pa gde bi nam kraj bio.
Pratim Zvezdu od generacije Janjanina, Sestica i ostalih i ne secam se da smo nekad imali gora dva beka od pomenute dvojice. Covece oni ne znaju da centriraju , sto je osnovni zadatak jednog beka, a o ostalom nebi ni trosio reci.
Mislim da bi ja sa sa ovih mojih gotovo 40 bio bolji na beku od pomenutog dvojca ( naravno samo malo da nabijem kondiciju :))!
Filipe sretan put u Albaniju, Kazahstan, Uzbekistan…

Reply
kastiljo нов 22, 2013 at 13:27

Sto je najcrnje ovaj antifudbaler ce otici u neku francusku ili tome slicno zbog menadzera koji su ga i doveli u zvezdu…

Reply
Mirko CZ нов 22, 2013 at 13:49

Poenta je u tome sto odlaze za dz,nije meni zao sto on odlazi ali ne moze se ovako izaci iz dugova…rasterujemo igrace kao da smo milioneri!Za svakog igraca ako se moze uzeti makar 100k bolje i to nego ovako…vesovic nije los igrac ali ako stigne ponuda treba ga prodati jer imamo petkovica plus par omladinaca na poziciji desnog beka koji cekaju sansu i treba oni da budu rezerve.Isto tako imamo visak napadaca ako bude ponuda treba prodavati da bi mladji makar sedeli na klupi.Nadam se samo da i ovaj prelazni rok nece dovesti jos 10 igraca…

Reply
Severac нов 22, 2013 at 13:07

Zna li neko da nam kaže, ko je njegov menadžer??? Čisto da razgraničimo s kim imamo posla!

Reply
M.V.P нов 22, 2013 at 13:06

Srecan put u Kazahstan, drugu ligu Ukrajine, Belgije, i sl. i NIKAD vise da ne pomislis da se vratis u nas klub, ma ni da prodjes pored Marakane!

Reply
laki нов 22, 2013 at 13:02

Hvala ti za prva tri meca u klubu i mec protiv Bordoa,asistenciju Milivojevicu u derbiju,ostalo ti sve ide na cast…

Reply
Marv нов 22, 2013 at 13:01

hehehe… bas se pitam gde on to odlazi, moze jedino kuci kod mame i tate

Reply
Vlada нов 22, 2013 at 13:22

😆 INDIJA, PAKISTAN…

Reply

Leave a Comment