Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава црвено-белог викенда

najavevikendИ овог викенда спортисти Црвене звезде изаћи ће на борилишта у различитим такмичењима. Кошаркаши ће се борити за наредну фазу Евролиге и прво место у регионалном такмичењу, док фудбалери пред празним трибинама покушавају да остану у трци за титулу. Одбојкаши су већ одрадили свој посао, а одбојкашице чека вечити дерби, након 40 година. Ватерполисти играју дерби, против Радничког, док рукометаши дочекују Југовић, након првог пораза и траже повратак у победнички колосек.

Кренимо редом.

ФУДБАЛ

Фудбалери дочекују Слободу из Ужица, након репрезентативне паузе и две пријатељске утакмице и пред празним трибинама траже наставак серије и останак у борби за титулу.

Црвена звезда – Слобода, субота, 17:00

КОШАРКА

kuban czv

Кошаркаши вечерас гостују Локомотиви у Русији, у вероватно најтежем мечу у овосезонском евролигашком такмичењу и покушавају да остану у игри за пласман у наредну фазу такмичења. Одмах након тога, у понедељак, дочекују Мега Визуру у оквиру кошаркашке АБА лиге.

Локомотива – Црвена звезда, петак, 17:00

Црвена звезда – Мега Визура, понедељак, 20:30

Кошаркашице играју меч против Војводине и, као и кошаркаши, желе победу, како би остали на врху првенствене табеле.

Црвена звезда – Војводина, субота, 18:30

ВАТЕРПОЛО

Ватерполисти играју најтежи меч у домаћем шампионату ове сезоне и највећи дерби у првенству. Противник је Раднички, а меч се игра у Крагујевцу. Ово ће истовремено бити и дуел за прво место у првенству.

Раднички – Црвена звезда, недеља, 17:00

РУКОМЕТ

Рукометаши након првог пораза у првенству, од Колубаре, дочекују Југовић и траже повратак на победнички колосек и останак на врху табеле.

Црвена звезда – Југовић, субота, 18:30

ОДБОЈКА

Одбојкаши су већ славили, у мечу одиграном у Суботици, у четвртак, док ће одбојкашице вечерас играти првенствени вечити дерби након пуних 40 година и у том мечу покушати да остану у врху табеле, али и освете се противнику за пораз у Суперкупу са старта сезоне.

Црвена звезда – Партизан Визура, петак, 18:00

Спартак – Црвена звезда 0:3

Идемо, црвено-бели!

Повезане вести

1 comment

sof нов 22, 2013 at 15:13

Ови из Локомотиве праве одличне клипове, не разумем се у то, али су на много квалитетнијем и већем продукцијском нивоу од наших. Ево нови клип http://www.youtube.com/watch?v=PZwhjt9GF3s
Још један текст он нама http://www.lokobasket.com/news/2533376.html

Reply

Leave a Comment