Moja Crvena Zvezda
Архива

Lukić ne demantuje dolazak Piksija, Adi pod istragom

Nenad Kovačević
Nenad Kovačević

Imao je priliku da svoju priču u Crvenoj zvezdi počne od početka Li Adi, međutim, po svemu sudeći, od svega neće biti ništa. Reprezentativca Gane nema u Srbiji, nalazi se u domovini, a za sada nije utvrđeno iz tačno kog razloga, obzirom da je do kluba došlo nekoliko različitih informacija od koje su se pojedine ustanovile lažnim.

„Klub je pokrenuo internu istragu Adijevog slučaja, jer želimo da ispitamo sve informacije koje su se pojavile prethodnih dana. Kada istraga bude završena o svemu ćemo obavestiti javnost, ali i sve relevantne faktore. Sve ćemo prijaviti organima UEFA i FIFA, jer ovo nije prvi put da Adi grubo krši ugovor i klupsku disciplinu“, reči su generalnog sekretara kluba Đorđa Stefanovića.

Ni Aval Isah nije došao na početak priprema, ali je tu situacije drugačija.

„Sa Isahom nemamo problema, njegovo kašnjenje je opravdano i on će doći na pripreme. Postoji mogućnost da nas on u toku leta napusti jer se za njega interesuje nekoliko klubova“, izjavio je predsednik Vladan Lukić.

Predsednika su novinari upitali o eventualnom dolasku Nenada Piksija Kovačevića, nekadašnjeg kapitena, međutim sve što su dobili bilo je kratko – „Videćemo“.

Nema nikakve sumnje da bi armija crveno-belih navijača sa velikim zadovoljstvom dočekala borbenog Kovačevića, koji je odigrao i 25 utakmica u dresu reprezentacije, a pet godina je bio standardan u ekipi Lansa.

Повезане вести

31 comments

Comments are closed.