Moja Crvena Zvezda
Женска кошаркаКошарка

Звезда и Ђер за Наташу – победа припала мађарском тиму

Кошаркашице Црвене звезде и Ђера одиграле су данас пријатељску утакмицу за Наташу Ковачевић Мађарски тим је славио резултатом 73:71.

zvezdadjerУ дворани ФМП  је одиграна лепа ревијална утакмица, у којој су наше девојке стално водиле али је победа на крају припала Мађарицама. Мечу су присуствовали председник КК Црвена звезда Небојша Човић, тренер Дејан Радоњић и неколико првотимаца и председник ЖКК Ђер Андреш Фузеј. Овај догађај окупио је доста људи из света кошарке: Драган Ђилас, Aндрија Клеут, Анђелија Арбутина Зорица Ђурковић, лекари ВМА, кошаркашице партизана, Милан Гуровић, представници министарства омладине и спорта и многи други.

Жељу да се обрати присутнима имао је отац Наташе Ковачевић, Вукашин, који је том приликом рекао:

– Желим да се захвалим свима који су помогли Наташи. Захваљујем се кошаркашким клубовима Ђер и Црвена звезда, Кошаркашком савезу Србије, Кошаркашком савезу Београда, Министарству омладине и спорта, Министарству спољних послова, нашој амбасади у Мађарској, свим лекарима који су били уз Наташу… Посебно се у име целе наше породице захваљујем председнику КК Црвена звезда, Небојши Човићу, јер је његовим ангажовањем и заслугама Наташа данас дошетала на терен. Хвала вам свима још једном на великој подршци

natasakПре почетка меча Наташи су уручени поклони оба клуба. Она је прво полувреме провела на клупи Ђера, док је у другом делу утакмице сeдела на клупи нашег тима, у дресу Звезде.

После меча, Наташа Коваћевић се захвалила обема екипа на лепом гесту и изнела своје утиске.

Мало је рећи да сам почаствована, али желела бих да напоменем да ово није утакмица само за мене, већ и за породице тренера Ђера, Акоша Фузија, и тим менаџера Петера Табодија, који су погинули у несрећи. Ова утакмица представља промоцију спорта – рекла је Ковачевићева Танјугу.

МЦЗ екипа је испратила утакмицу и у току вечери очекујте фотографије са овог догађаја.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Mare нов 22, 2013 at 00:34

hrabra devojka

Reply
miks нов 20, 2013 at 22:11

Trebalo bi nekad doci na utakmice nasih devojaka!

Reply
veliki pravi zvezdas нов 20, 2013 at 21:11

Bravo Crveno bele kosaraskice na lijepom humanom gestu ,sa time ste dokazali koliko je nas SD Crvena Zvezda ponosno nase dame kosarkasice Crvene Zvezde i svi mi Zvezdasi mozemo da budemo ponosni na vas kosarkasice Crvene Zvezde 😀 😀 😀

Reply

Leave a Comment