Moja Crvena Zvezda
Женска кошаркаКлупска дешавањаКошарка

Звезда и Ђер за Наташу

natasaПОДРШКА – реч која ће у среду 20. новембра од 18 сати и 30 минута у дворани у Железнику окупити кошаркашице Црвене звезде и мађарског Ђера. Пријатељска утакмица која ће том приликом бити одиграна биће својеврсна подршка Наташи Ковачевић, али и не само то. Биће то промоција кошарке и спортског начина живота који у значајној мери сваком појединцу може да помогне да се избори са најтежим биткама у животу. Наташа Ковачевић је најбољи пример за то.

Управо је бављење спортом изградило њен однос према животу и код Наташе створио менталитет победника. Зато је и успела да тријумфује у својој најтежој утакмици. Победила је када се чинило да ће изгубити, јер је успела да победи саму себе и тиме постала позитиван пример многима. Кроз ове исписане редове нисмо желели да подсећамо на трагедију која јој се догодила, већ да покушамо да инспиришемо и друге да се боре и размишљају као Наташа.

Дуел између кошаркашица Ђера и Црвене звезде биће и занимљив кошаркашки меч. Јер, мађарски тим је ове сезоне учесник Евролиге за кошаракашице, а Црвена звезда на путу повратка на стазе старе славе. Припремљена су бројна изненађења, а улаз у дворану Железнику биће бесплатан. Зато, дођите у халу, пружите подршку Наташи Ковачевић и уживајте у кошарци.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Zen нов 18, 2013 at 20:18

Svaka čast za ideju i realizaciju! Divan čin poštovanja i poštenja.. Kroz ljude kao što je Nataša ovaj narod i sportisti rastu i razvijaju se kao osobe vredne svakog poštovanja, nadahnjuju se za velika postignuća. Primer hrabrosti za svakog čoveka.
Hvala organizatorima!

Reply

Leave a Comment