Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Звезда и поред велике подршке Делија у Лазаревцу доживела први пораз у сезони

Рукометаши Црвене звезде доживели су први пораз у сезони од Колубаре у Лазаревцу, 28:26. Домаћа екипа је била организованија и храбрија у кључним тренуцима утакмице и искористила смушеност Црвене звезде.

lazarevac, rukomet

Од самог старта екипа Колубаре је кренула одлучније и после кратке резултатске клацкалице преко Ненадића стигла до прве осетније разлике. Црвена звезда као да није изашла на терен и само захваљујући одличним Грбовићу и Брајовићу стигла до минус два пред одлазак на одмор. Немања Грбовић је био одличан на вечерашњем мечу. Постигао је 6 голова, изнудио 4 петерца, прегршт фаулова, имао асистенције.

У другом полувремену Грбовић је наставио са одличном партијом, а уласком Павлова, црвено-бели су брзо стигли прво до изједначења а затим и до три гола предности, 22:19. Када се очекивало да Црвена звезда забележи нови тријумф, несхватљив пад. Милош Пешић је наставио да разиграва противничке голмане, па је Ђорђевиц ни крив ни дужан проглашен играчем меча. У једном тренутку је имао 1-10 проценат шута и наставио је да форсира шут, што нимало није допринело екипи, а један је од најискуснијих. Стиче се утисак да је Павлов бојкотован, који је постигао 8 голова у другом полувремену. Пар пута је био „заборављен“ и од саиграча и од одбране Колубаре. У нападу је Црвена звезда деловала бојажљиво, неорганизовано, а у одбрани слабо. Колубара је била много агресивнија у одбрани. А рукометаши Црвене звезде као да нису желели победу. Колубара је искористила поклон и преко младих Петровића, Марковића и Ломића стигла до победе. Црвеној звезди овог пута није помогао ни Милан Косановић. Млади Цупара је имао једну одбрану, али није одолео највише захваљујући незалагању одбране.

Тим Ненада Перуничића је имао подршку навијача у Лазаревцу који су током целог меча пружали подршку екипи, направили одличну атмосферу и све употпунили кореографијом. Рукометни клуб Црвена звезда се захваљује навијачима на подршци.

Најефикаснији у тиму Црвену звезде био је Милан Павлов са 8 голова, док су Војислав Брајовић и Немања Грбовић постигли по 6. У следећем колу у „Шумицама“, Црвена звезда дочекује Југовић, у последњем колу првог круга сезоне, а до паузе очекују их још четири меча.

Колубара – Црвена звезда 28:26 (13:11)Хала: СРЦ „Колубара“. Гледалаца: 650. Судије: Стојковић, Николић. Искључења: Колубара 10 минута, Црвена звезда 6 минута.

Колубара

Ђорђевиц, Милашин Тривић 2, Радојичић, Марковић 3, Ломић 6, Протић 3, Ивановић, Ненадић 8, Ђукић, Томић 2, Жарковић, Миленковић, Милош Тривић, Петровић 4, Радовановић, Митровић 1. Тренер: Саша Вуцељић

Црвена звезда
Косановић, Пернар, Шљиванчанин 1, Грбовић 6, Алчаковић, Милош Пешић 2, Павић 3, Павлов 8, Сотић, Огризовић, Анђелић, Брајовић 6, Радош Пешић, Милутиновић, Антељ. Тренер: Ненад Перуничић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

ciceron42 нов 18, 2013 at 11:49

Naš narod kaže:Prvi se štenci u vodu bacaju!Hajmo Zvezdaaaaaa…..

Reply

Leave a Comment