Moja Crvena Zvezda
Женска кошаркаКошарка

Најава: Кошаркашице гостују у Јагодини

Кошаркашице Црвене звезде у суботу гостују екипи Јагодине у седмом колу Прве женске лиге Србије. Меч се игра у Спортској хали ЈАССА са почетком у 19 часова.531

Црвено-беле су после серије од шест узастопних победа забележиле два везана пораза. Екипа има великих проблема са повредама. Тина Јовановић је пропустила три меча у низу, док против Цеља није играла Нина Ђоковић, а Марија Радовић је напустила клуб. Александра Црвендакић је тренутно најкориснија кошаркашица у лиги са 156 индексних поена, док је Александра Станаћев убедљиво најбољи асистент шампионата Србије, па се очекује да и на овој утакмици поведу Звезду ка победи.

Екипа Јагодине је без победе у првенству. Тренутно имају скор 0-6, и налазе се на зачељу табеле заједно са екипом Старе Пазове. Некадашња репрезентативка, Ивана Грубор, је прва звезда тима и тренутно је најбољи стрелац лиге са 20,8 поена по мечу, а трећа на МВП листи. Подршку јој пружају крилни центар Бојана Стевановић и некадашња кошаркашица Црвене звезде, бек Наташа Ђорђевић.

Кључ успеха на овом гостовању биће зауставити Ивану Грубор, а надамо се да ће и Александра Станаћев прорадити у нападу, јер је на неколико претходних утакмица запала у серију промашених шутева из игре.

Јагодина 2001 – Црвена звезда

субота, 16. новембар 2013.

Спортска дворана ЈАССА – Јагодина

19:00 часова

 

Повезане вести

1 comment

Zvezdaš нов 15, 2013 at 12:19

Pa igra li Tina Jovanović u ovom meču? Zvezda ima jako talentovanu i ambicioznu ekipu, ali se moralo voditi računa o iskusnijim pojačanjima uz ove mlade igračice. Sada smo u situaciji da kada nam se povredi jedna kvalitetna igračica, nemamo prave zamene… Samo da smo doveli 2 strane iskusne igračice, Zvezda bi harala svim ligama.

Reply

Leave a Comment