Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Лазовић: „Oчекујем да се вратим и будем још бољи“

Фудбалски клуб Црвена звезда, без дилеме током зимског прелазног рока добиће велико појачање у лику Дарка Лазовића који се још увек опоравља од повреде и операције предњих укрштених лигамената колена. Уз њега, на терен би требало да се врати и Ђорђе Ракић кога је задесила иста судбина неколико недеља касније током припрема у Словенији.

darko lazovicРођени Чачанин истиче да су му претходни месеци били најтежи у каријери и да је неизмерно срећан што се коначно придружио саиграчима на тренинзима.

– Можда некоме делује да је све брзо прошло, међутим, за мене су претходних неколико месеци деловали као вечност. Преживео сам неке од најтежих тренутака у животу и каријери, било је изузетно напорно, међутим, не желим сада да се присећам тога. Најважније је да сам се опоравио и да од јуче, односно среде радим на тренинзима исто што и остали играчи – рекао је Лазовић.

Рођени Чачанин покидао је лигаменте колена на самом почетку 144. вечитог дербија. Уследила је операција у Италији и дуг оправак. Један од најбољих играча црвено-белих истиче да је добио дозволу лекара да се укључи у тренажни процес и да не осећа никакав страх.

– Ишао сам редовно на контроле, радио на јачању мишића и заиста не осећам никакве проблеме. Нормално је да нисам физички максимално спреман и верујем да ћу након зимских припрема успети у потпуности да се вратим у такмичарску форму. Надам се и да ћу током пролећне полусезоне својим играма помоћи и клубу и себи у остваривању планираних резултата. Зашто да не, очекујем да се вратим и будем још бољи – оптимистично је закључио Лазовић.

Повезане вести

6 comments

miksa нов 16, 2013 at 23:34

Hvala Bogu da si se oporavio i da si brate poceo da treniras, da konacno na prolece vidim jedan dribling i centar sut. Nadam se da cemo sa tobom igrati bar 150 posto bolje.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 14, 2013 at 23:59

Ocekujemo te Lazovicu da sa tobom nasa Crvena Zvezda dobije bolju probojnost po bokovima prije svega pa onda da nam ti Lazovicu doneses titulu na nasu Marakanu u Zvezdine vitrine 😀

Reply
NebojsaGajic09 нов 14, 2013 at 16:01

Moramo uzeti titulu jer već u januaru idu Vešović, Mladenović i Martinović a na kraju sezone Bajković, Lazović, Dauda, Kasalica i Martinović a ja se nadam i Mirić i Onyilo kao i mnogi drugi koji nisu billi ni blizu sastava od ovih 34-35 igrača a pritom mislim na Đuričkovića, Nenadića, Lukovića i Omegu. I treba iskoristiti i podariti prije svega Bajkoviću i Lazoviću da ne odu bez titule, bilo bi sramota.

Reply
Звезда шампион! нов 14, 2013 at 16:53

БАЈКО НЕ ИДЕ НИГДЕ НИКАД ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Andrej нов 15, 2013 at 00:47

Neka idu svi koje si nabrojao! Ja se samo nadam da ćemo u januaru dovesti Uroša Đurđevića koji je klasa za sve nabrojane igrače!

Reply
INĐIJA нов 14, 2013 at 14:46

Ako se sad ne uzme titula.. nece nikad. Moram priznati da ce to biti pravi podvig imajuci u vidu klovnove i istrosene babe iz prve postave, no otom potom.

Reply

Leave a Comment