Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Звезда и Дорћол пријатељски

У ревијалном мечу на „25.мају“, ватерполисти Црвене звезде одмерили су снаге са ВК Дорћол и одиграли пријатељски нерешено 7:7 (3:4, 4:3). Стрелци за Црвену звезду су били Филип Кљајевић и Никола Вукчевић по 2, Никола Рађен, Марко Драксимовић и Џон Ман једном.

dorcolВеома мотивисани ватерполисти Дорћола су водили током меча, иако је резултат био у тотално другом плану. Одигране су само две четвртине, а трибине биле солидно попуњене, а гледаоци имали прилику да виде европске прваке на делу. За атрактивност побринули су се Филип Кљајевић са два прелепа гола и Никола Рађен. У неколико наврата играчи Црвене звезде су егзибицијама покушавали да заврше акцију. На голу црвено-белих у првој четвртини је био Драксимовић, а у другој млади Тановић док је Драксимовић био у улози играча и постигао погодак.

Ватерполисте Црвене звезде у суботу очекује „Вечити дерби“ на Ташмајдану од 17ч.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

aleksa нов 13, 2013 at 21:56

leepo samo da primetim da kada hocu da otvorim foto galeriju jako se tesko otvara vec danima sigurno ste stavili puno slika u jedan album al to razredite jer se ni na koji nacin ne mogu videti hvala pozdrav

Reply
veliki pravi zvezdas нов 13, 2013 at 21:39

Samo napred Crveno beli vaterpolisti idemo na pobedu u derbiju vaterpola 😀

Reply
baba simana нов 13, 2013 at 21:20

Inace od juce nam je racun u blokadi. Sutra je KZS. Nadam se da ce se ovaj problem prebroditi.

Reply

Leave a Comment