Moja Crvena Zvezda
ИзвештајСпортско Друштво

Резиме црвено-белог викенда: Несрећа ВК-а, пораз ЖКК у дербију, рукометни скандал и бројне победе

rezime

И протеклог викенда наши спортисти имали су много „посла“. Ватерполисти су након сјајне игре и велике борбе пали након петераца против Про Река на Ташу, кошаркашице изгубиле дерби, а рукометашице доживеле невероватну неправду… Фудбалери и кошаркаши су славили у недељу, а пре њих то су учинили и одбојкаши, рукометаши, одбојкашице…

Кренимо редом.

ФУДБАЛ

Мушкарци

Рад – Црвена звезда 0:1

Црвена звезда је веома тешко изашла на крај са чврстом екипом Рада, али је забележила нову победу и тако остала у трци за титулу, на три кола до краја пролећног дела. Меч је обележио гол Милијаша, промашени пенал Мрђе и бес Нинковића, након некоректности играча Рада…

Фото-извештај

Прозивка Радоваца

Девојке

Црвена звезда – Напредак 2:2

Наше девојке су након нешто лошијег старта сезоне успеле да изборе реми против великог ривала из Крушевца и остану непоражене, други пут заредом. Тај реми донео им је треће место на полусезони.

КОШАРКА

017Мушкарци

Црвена звезда – Цедевита 73:59

Црвена звезда забележила је и другу битну победу у јако тешком мечу, за свега три дана. Овога пута, у Пиониру је пала загребачка Цедевита, а наши момци на крају су, на крилима Нелсона, прилично лако славили против Хрвата. Следећу утакмицу Звезда игра у петак, у Евролиги, против Лијетувоса.

Наша екипа испратила је овај меч и спремила галерију слика за вас.

Фото-извештај

Девојке

Црвена звезда – Партизан 63:71

За разлику од мушкараца, девојке нису успеле да остваре победу. Без најбоље играчице, биле су слабије од вечитог ривала и изгубиле резултатом 71:63. Била је ово прилика да се након много времена оствари победа против црно-белих, али је јасно да је питање времена када ће наше девојке савладати вечитог ривала, јер је за разлику од претходне сезоне разлика сада минимална.

И са овог меча наша екипа за вас је припремила фото-извештај.

Фото- извештај

ВАТЕРПОЛО

031

Црвена звезда – Про Реко 11:7 (петерци – 2:3)

Наши момци одиграли су сјајан меч против Про Река, успели да анулирају предност протвника и последњој секунди и дођу до петераца, у фантастичној атмосфери на Ташу, али им је на самом крају понестало снаге. Ове сезоне, Црвена звезда неће бранити круну освојену у мају. Без озбира, браво момци!

Погледајте слике и фантастично навијање са Таша

РУКОМЕТ

Мушкарци

Црвена звезда – Раднички 30:27

Рукометаши Црвене звезде настављају да ређају победе. Овога пута, у Шумицама је пао крагујевачки Раднички, након велике борбе – 30:27 (13:16). Овом победом, наши момци су дошли до самог врха табеле и још једном показали огроман таленат и квалитет. Можете погледати и фото-извештај са овог меча.

Фото-извештај

Девојке

Скандал у женском рукомету!

Ове сезоне наше рукометашице пружају фантастичне партије, у досадашњем току шампионата су савладале неколико веома добрих и јаких екипа, али је пред меч са Књаз Милошем и наша екипа осетила шта значи неправда рукометног савеза. Невероватно звучи чињеница да је Звезда упутила молбу за одлагање овог меча, јер 8 рукометашица због вируса није могло да наступи у Аранђеловцу, а да та молба није уважена и да је касно увече пред меч у клуб стигао допис да одлагање неће бити одобрено.

ОДБОЈКА

Мушкарци

Ђердап – Црвена звезда 0:3

Доминација! То је реч којој је најлакше описати оно што је виђено у Кладову на мечу Звезде и домаћег Ђердапа. Наш тим наставио је са добрим партијама и показао да је и ове сезоне вероватно највећи кандидат за титулу шампиона Србије.

Девојке

Црвена звезда – Динамо 3:0

Ако се за момке може рећи да су доминирали у Кладову, шта тек рећи за одбојкашице? Звездине девојке савладале су Динамо из Панчева максималним резултатом, за свега сат времена, препустивши при том противницама свега 33 поена! Још једна лака и убедљива победа Звезде, којом су доказале да је нешто слабија игра на старту сезоне прошлост.

Повезане вести

Leave a Comment