Moja Crvena Zvezda
Други пишуКошаркаРегионална лига

Радоњић и Блажич позивају Звездаше у „Пионир“

Осокољени победом против Лаборал Куће у Виторији, кошаркаши Црвене звезде Телеком дочекују загребачку Цедевиту. Утакмица која је заказана за недељу у 17 сати у дворани Пионир дерби је седмог кола АБА лиге, па нема сумње да у београдском храму кошарку предстоји још једна врхунска представа.

radonjic_lokomotivaТренер црвено-белих Дејан Радоњић за наредног ривала имао је само речи хвале:

– Цедевита у овој сезони има изванредан концепт. У екипи је велики број младих играча, а ангажовали су изузетног тренера, Јасмина Репешу. Клуб је сјајно организован и сасвим је сигурно да су у најужем кругу за пласман на фајнал – фор АБА лиге. Одлично су започели сезону, а ангаживањем Алена Реја попунили су проблематичну позицију бека. Без сваке сумње, предстоји нам тежак меч, јер се састају два тима која ће се борити за сам врх и пласман у Евролигу.

Звездин стратег је нагласио да је екипа поприлично физички и емотивно истрошена после дуела са Лаборал Кућом, али да је здравствено стање у екипи добро:

– Надам се да ће подршка навијача бити велика, јер нам је та додатна енергија са трибина неопходна како бисмо дошли до победе. Јер, Цедевита долази у Београд са великим самопоуздањем. Поред добрих резултата у АБА лиги, направили су и сјајан резултат у последњем колу Еврокупа, када су после заостатка од двадесетак поена разлике успели да направе преокрет и савладају Динамо Сасари. Међутим, наша жеља је да чврстом игром и јаком одбраномм да дођемо до жељеног резултата, а то је победа и тренутно само тако размишљамо – закључио је Радоњић.

Слично размишља и млади Јака Блажич.

– Предстоји нам веома тежак меч са врло квалитетним противником. Цедевита има веома искусан и јак састав и сигуран да ће утакмица бити узбудљива – почео је причу борбени бек Црвене звезде Телеком Јака Блажич и потом додао:

– Играмо на домаћем терену и зато ће нам бити потребна помоћ наших навијача. Њихова енергија са трибина нам је преко потребно, јер смо у серији веома теешких мечева и напорних путовања. Зато их још једном позивам да дођу у што већем броју у Пионир и својом подршком на помогну да забележимо још једну победу – поручио је Блажич.

Улазнице за дуел седмог кола АБА лиге од суботе се могу купити на свим продајним местима Евентима (Београдска арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије), а на дан утакмице карте ће се продавати и на благајни Пионира од 12 сати па све до почетка меча.

Цене улазница су 300 (трибине), 600 (партер), 1000 (плава и бела ложа) и 1500 динара (ложа).

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

ZVEZDA RS нов 10, 2013 at 10:56

Ova cedevita uopste nije naivan protivnik ali mislim da ce zvezda dobiti zbog velike kolicine samopouzdanja!!!

Reply
vanja нов 9, 2013 at 19:05

Kako nisam malo blize Bg ;( ipak eto me protiv Ritasa a sjutra nek Beogradjani napune pionir.

Reply
Aca нов 9, 2013 at 16:36

Ja sam kupio kartu, ulaz B……a ti?

Reply
CVETKO нов 9, 2013 at 23:21

Plava loza…

Reply

Leave a Comment