Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Звезда у Бечеју против Радничког за четврти трофеј у години!

Ватерполисти Црвене звезде вечерас играју веома битан меч, у којем нападају пласман у ЛШ и ове сезоне, а ЛЕН је дан пре тога саопштио информацију да ће наши момци против Радничког из Крагујевца имати прилику да у нашој земљи дођу и до четвртог трофеја ове године.

img_0947-1

Шампиони Европе, ватерполисти Црвене звезде и освајачи Купа Европе, ватерполисти Радничког из Крагујевца, 30.новембра у Бечеју ће се борити за трофеј Суперкупа Европе!

Челници ЛЕН-а желели су да на овај начин врате ватерполо у град, у којем  је истоимени клуб и сјајна генерација постала шампион Европе 2000. године. Нешто лепо и од пливачке федерације.

Пре тога, Црвена звезда и Раднички ће у Крагујевцу први пут одмерити снаге у шампионату, недељу дана раније. А данас, оба тима ће се борити за групну фазу Лиге Шампиона. Црвена звезда јури минус 4 против Про Река на Ташмајдану (5:9), а Раднички има лагодних плус 6 пред гостовање Вуљагменију у Атини (11:5).

Надамо се да ће црвено-бели у Бецеју славити и четврти трофеј ове године. Међутим, пре свега тога – Про Реко!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

cz нов 9, 2013 at 13:46

Ovim momcima treba najvise nase podrske.Prosle sezone nas nijednom nisu razocarali,osvojili smo sve u kojem god smo takmicenju ucestvovali.Nadam se i ovom Superkupu Evrope,a sto se tice LS nenormalno je sta nam rade,jeste veliki minus ali nadam se da cemo unistiti Pro Reko i proci dalje.

Reply
Kastro нов 9, 2013 at 13:31

Ajde momci da osvojimo i taj trofej.

Reply

Leave a Comment