Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Крнета: Дерби заборављен, окрећемо се Раду

0183Највише оспоравана, одбрамбена линија Црвене звезде доказала је у 145. вечитом дербију да може да одговори свим изазовима. Тандем младих штопера, Дарко Лазић и Јован Крнета у потпуности је успео да уштопује нападаче ривала и за 90 минута дозволи им да створе само две полуприлике.

Не треба посебно истицати колико им одлично одигран сусрет значи на плану самопоуздања и стимуланса за даљи рад. Нажалост, због неопрезног старта, Лазић је у самом финишу меча са комшијама зарадио црвени картон и неће моћи да игра против Рада у наредном колу. За разлику од њега, на терену ће сасвим извесно бити Крнета који ће покушати у пару са неким од преосталих дефанзиваца да сачува мрежу Бајковића. Иако тек 21-годишњак, Јован размишља зрело и истиче да је тријумф над црно-белима већ у архиви, и да се све мисли и енергија усмеравају на окршај са тимом са Бањице.

– Имали смо слободан дан, сви смо се добро одморили, и враћамо се у свакодневни ритам. У уторак смо имали два тренинга на којима смо већ почели максимално озбиљно да се спремамо за наредни изазов. Рад годинама уназад важи за добар тим, са доста младих фудбалера који из сезоне у сезону играју добро. Имали су, истина, малу кризу резултата која никако не сме да нас завара. Показало се у досадашњих 11 кола да нема лаких противника и да свако свакога може да победи. Рад је славио у гостима у претходној рунди шампионата, због чега морамо сви да се позовемо на опрез – рекао је Крнета.

Познато је да сви ривали Црвене звезде играју изнад граница својих могућности и да желе да скину скалп најтрофејнијем српском клубу.

– Морамо пружити максимум. Нема дилеме да ће они бити наоштрени да нам помрсе рачуне, али исто тако наш мотив и жеља за победом морају бити већи од њихове. Славили смо у најважнијој утакмици у домаћим оквирима, пред нашим навијачима, и њену вредност морамо да потврдимо тријумфом на Врачару – не оставља дилему Јован Крнета.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

vanja нов 7, 2013 at 00:14

Krneta iskreno ti zelim da vec u januaru pojacas neki klub, samim tim i nasu Crvenu zvezdu.

Reply
Duca нов 7, 2013 at 23:45

Ja tebi iskreno zelim da potrazis strucnu pomoc, jer tvoja opsednutost Krnetom prevazilazi sve mere. Iz tvojih komentara se vidi da ti je draze da on pogresi i da izgubimo, samo da bi mogao/la da ga pljujes, a to je stvarno za psihijatrijsku procenu.

Reply
laki нов 6, 2013 at 23:53

Sanjao da sma Jovan jednom hahahah koliko god cudno zvucalo,krajnje je cudno bilo

Reply
marko нов 6, 2013 at 19:48

kao boga vas molim pocnite da bolje igrate i dobijate u serijama..ako krenete da dobijate partizan ce sam da pada polako..ako vide sa kim imaju posla i ako vide da im vi ne pretite pocece ni krivi ni duzni da dobijaju jer vide da im nema ko da preti..igrajte i pobedite pa mi smo zvezda..

Reply
Dejan CZ нов 6, 2013 at 18:29

Jedno je imati simpatije prema nekome ali ova anketa za igraca derbija gde su Dauda i Lazic dobili ovaj broj glasova je smesna. Prvo Dauda nije nista uradio, a Lazic je mnogo mnogo panicio u duelima sa Kojicem i otvorio im je najbolju priliku na utakmici svojom greskom. Ipak simpatije na stranu, ali anketa ispada smesna.

Reply
Japaja нов 6, 2013 at 20:47

Pa ništa glasova nisu ni dobili…

Reply

Leave a Comment