Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Гогић: „Идемо на победу против Партизана“

gogicПовреда Александра Ковачевића на мечу са Радничким из Ниша, и његовим скоро дефинитивним одсуством са највеће утакмице српског фудбала, приморала је тренера Стојановића да потражи алтернативу. Као решење намеће се Горан Гогић, искусни фудбалер који је у минулом прелазном року дошао, тачније, вратио се на Маракану.

Искусни првотимац верује да ће уколико добије прилику да наступи у 145. дербију исту искористити на ваљан начин.

– Одиграли смо меч са Радничким после којег је најважнији утисак да смо победили и пласирали се у наредну рунду Купа. Добро смо ушли у утакмицу, постигли рани погодак и контролисали игру све време изузев крајем првог полувремена. У наставку смо били доста бољи, постигли два поготка, могли смо још неколико, али и Крагујевчани су имали своје прилике. Најбитније је да се сада у миру окрећемо дербију. Потребно је да се брзо опоравимо и спремни дочекамо црно-беле – рекао је Гогић.

Нема дилеме да предстојећи окршај на Маракани има велику тежину. Судар „комшија“ је увек више од фудбала, дуел који носи више од три бода.

– Идемо на победу. Очекујем пун стадион и велику подршку наших навијача. Дерби је посебна утакмица. До сада нисам имао прилику да будем део тако важног меча, међутим, уколико ми тренер укаже поверење, учинићу све да га оправдам. Такве сусрете решава појединац, већа жеља и мотив. Верујем и да имамо бољи тим и да ћемо на крају ми бити ти који ће славити – јасно је поручио Горан Гогић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Mani окт 31, 2013 at 20:27

Tim koji ce Janez izvesti je sledeci > Bajkovic, Vesovic, Arauho, Krneta, Mijailovic – Gogic, Milijas, Ninkovic – Pecnik, Kasalica, Dauda. I sa klupe ulaze Mrdja i Milunovic!!!

Reply
djole окт 31, 2013 at 16:29

Nikola Mijailović mora biti pomjeren na lijevog štopera (Krneta desni) inače će biti promaje u odbrani koja nas skupo može koštati. U dobroj je formi, čvrst, iskusan, mislim da bi lako izašao na kraj sa njihovim napadačima. U tom slučaju bih stavio Mladenovića na lijevog beka, i pored svega mislim da bi dobro odigrao..Petković na desnog beka umjesto Vešovića, treba nam neko ko je bolji u fazi odbrane. Napad nam je baš jak, moramo im pritisnuti zadnju liniju, ne vidim ko od njih može da čuva Mrđu i Daudu..Dakle, tim je: Bajković, Petković, Krneta, Mijailović, Mladenović, Gogić, Milijaš, Ninković, Pečnik, Dauda i Mrđa.

Reply
delija окт 31, 2013 at 19:29

samo ne Mladenovic!

Reply
bomix окт 31, 2013 at 14:39

sejo, izvedi sledeci tim: Bajko, Petkovic, Arauho, Krneta(Martinovic), Mijailovic, Jokic, Nine, Pecnik, Vukan, Dauda, Mrdja. To je 4-4-2 ili 4-1-3-2

Reply
dekicz окт 31, 2013 at 14:44

100% se slazem, to je najbolje resenje. Mada nazalost pitanje je u kakvoj je formi Vukan. Jedva cekam da nam se Laza oporavi

Reply
koki окт 31, 2013 at 15:02

Ti si lud,Vesovic mora da igra zato sto je vandrbacni sin Kokeze.

Reply
Dejan BL нов 1, 2013 at 00:18

Jokic da igra derbi a ne Milijas. I onda da ocekujes pobedu?

Reply

Leave a Comment