Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Капије Пионира отворене од 18 сати

pionir2Утакмица трећег кола Д групе Евролиге између Црвене звезде Телеком и Панатинаикоса која је на програму у петак, 1. новембра у 20.30 сати у дворани Пионир проглашена је утакмицом високог ризика. Сходно томе биће предузете оспежне мере безбедности.

С обзиром да се очекује да ће дворана Пионир бити испуњена до последњег места, капије београдског храма кошарке биће отворене већ од 18 сати. На прилазима дворане Пионир биће неколико контролних прстенова па нико без улазнице неће моћи да приђе дворани.

На свим улазима биће извршен детаљан преглед, одузимаће се ситан новац, упаљачи и други ситни тврди предмети, а навијачи се позивају да раније дођу у дворану како би се избегле гужве.

Такође, КК Црвена звезда Телеком апелује на све навијаче да навијају фер и спортски без убацивања било каквих предмета на терен, употребе пиротехничких средстава (бакљи, димних бомби, петарди) и употребе ласера. Дисциплински прописи Евролиге су врло строги, а сваки и најмањи инцидент биће оштро кажњен. Жеља свих у Црвеној звезди је да меч протекне у најбољем могућем реду и да се у Европи и свет још једном пошаље велелепна слика из Београда.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

uzbuna окт 30, 2013 at 23:18

Radonjici sivi ticu dalje od svetinje

Reply

Leave a Comment