Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Учинак Звездаша: Нови гол Микића, прецизан и Перовић, дебакл Спајићевог Тулуза

МЦЗ вам и ове недеље доноси информације о постигнутим резултатима бивших фудбалера Црвене звезде.

Увек је најзанимљивија била Премијер лига у Енглеској. Манчестер јунајтед је дошао до победе над Стоуком, а Немања Видић није играо на овом мечу. И друга по рангу лига у Енглеској је настављена, Жигићев Бирмингем је ремизирао у гостима са Дербијем. Бивши центарфор са Маракане одиграо је целу утакмицу.

Пораз Спајићеве екипе
Пораз Спајићеве екипе

Гројтер Фирт за који наступа Огњен Мудрински, поражен је од Инглоштада. Огњен је на терен ушао тридесетак минута пред крај утакмице, али није успео да помогне свом тиму да дође до бодова.

Занимљив фудбалски викенд и у Италији. Интер је био бољи од Вероне 4:2. Кузмановић је у игру ушао у 63. минуту, док је Бошко Јанковић меч гледао са клупе. Наполи је свладао Торино, 2:0. Никола Максимовић је у 62. минуту ушао на терен. Фиорентина је у гостима победила Кијево, Томовић је солидно одиграо целу утакмицу. Удинезе је као домаћим поражен од Роме, а Душан Баста је тек у 76. минуту ушао на терен. Серија Б је такође донела много узбуђења. Ђосићева Пескара је направила преокрет у гостима. Урош Ћосић је замењен на полувремену.

Доста добрих мечева одиграно је и на Пиринејском полуострву. Виљареал је победио Валенсију убедљивим резултатом, 4:1. Александар Пантић још увек није добио шансу у свом новом клубу.

Бенфика је победила Национал, 2:0. Матић је одиграо свих 90. минута док је Ђуричић није био у стартних 11. Ешторил је у гостима био бољи од Маритима, Евандро је на терену био целу утакмицу.

У Белгији су се састали Беверен и Локерен. Абубакар је у 84, минуту добио жути картон, Тричковски је замењен у 71. минуту, а пре тога је пред крај првог полувремена промашио пенал. Деспотовић је био на клупи за резерве. Андерлехт је ремизирао са Стандардом, Лука Миливојевић је опет био стартер и пружио је добру партију.

Штурм је поражен од Адмире, Дудић је играо целу утакмицу. Дерби у Бечу, бодове је узео Рапид. Бранко Бошковић је заменњен у финишу сусрета.

Манисаспор - Перовић и Микић
Манисаспор – Перовић и Микић

Некадашњи фудбалери Звезде који наступају за француске клубове нису имали баш много успеха у овом колу. Нант је минималним резултатом поражен од Лила, Ђорђевић је био стартер и на терену је био до краја. Монако је био бољи од Лиона за који игра Милан Бишевац, он је и на овом сусрету био стартер. Тулуз је као домаћин доживео тежак пораз од Рена (0:5). Урош Спајић је терен напустио на старту другог дела утакмице, у 46. минуту. Павле Нинков није играо.

Турски суперлигаши који у својим редовима имају некадашње фудбалере Звезде нису имали много среће у предходном колу. Поразе су уписали и Генчербирлиги и Кајзери. Душко Тошић није играо. Срђан Мијаиловић је зарадио јавну опомену. Разлог за савље имали су Никола Микић и Славко Перовић. Они су постигли голове који су Маниси донели бод на мечу који је лоше кренуо за њих. На полувремену су губили 2:0, али је на крају било 3:3. Микић је гол постигао у 49. минуту, а Перовић пет минута касније.

Лига Шампиона:

Прошле недеље су одигране и утакмице Лиге Шампиона, а бивши Звездини играчи нису имали много среће на овим сусретима. Дебакл је доживео Миливојевићев Андерлехт. Његова екипа није могла да заустави разиграног Ибрахимовића. Лука је у игру ушао у 72. минуту.

По изузетно тешким временским условима одиграна је утакмица између Бенфике и Олимпијакоса. На крају је резултат био 1:1. Матић је био у првих 11, док је Ђуричић био резерва.

Манчестер јунајтед је уписао нову победу, минималним резултатом савладан је Реал Сосиједад. Немања Видић није био у тиму.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

ЦЗХН окт 29, 2013 at 18:53

Сигурно сте „заборавили“ да се похвалите резултатима РП…

Reply
Uros окт 29, 2013 at 16:07

Luka samo napred!

Reply
... окт 29, 2013 at 13:11

Emisija sa dva najveca olo.sa koji se predstavljaju kao Zvezdasi. Pantic jedan obicni alkoholicar koji ne zna sta prica, a Andjus je tek posebna prica, prelivoda koji svake sedmice menja misljenje. Djub.retari obicni. Ni jedan Zvezdas, Delija koji podrzava ovog andjusa ne misli dobro svom klubu.

Reply
Ryber Palunko окт 29, 2013 at 14:53

Kome je Anđus inspiracija, taj odista ima tek jednu moždanu vijugu, a i nju atrofiranu. O samopoštovanju da ne govorim. Nesretnog Milojka pojeo alkohol, a Živadinović potpuno izgubio razum.

Reply

Leave a Comment