Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаЕвропска такмичењаКошарка

Сезонске у продаји до уторка, од среде почиње продаја карата за ПАО

IMG_5335Сезонске улазнице КК Црвена звезда Телеком продаваће се још само два дана, а у уторак 29. октобра продаја ће бити обустављена. На располагању је остао ограничен број годишњих карата па КК Црвена звезда Телеком позива оне који желе да прибаве претплатну карту да искористе преостала два дана и резервишу своје место за све утакмице које црвено-бели кошаркаши буду играли као домаћини.

И замена сезонских улазница за трибине вршиће се до 29. октобра па КК Црвена звезда апелује на све оне који то још нису учинили да на време изврше замену како не би имали проблема на улазима са очитавањем бар кода. Подсећамо да се замена сезонских карата за трибине као и куповина претплатних улазница закључно са уторком може извршити на билетарници Евентим-а у ТЦ Ушће.

Такође, обавештавамо све навијаче да ће се улазнице за меч трећег кола Д групе Евролиге са Панатинаикосом продавати од среде 30. октобра од 10 часова. Карте за овај меч моћи ће да се купе на свим продајним местима Евентима, а цене као и све детаљније информације од сутра ће бити доступне на званичном интернет сајту клуба. Утакмица са Панатинаикосом заказана је за петак, 1. новембар у дворани Пионир са почетком у 20 сати и 30 минута.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Aleksandar окт 28, 2013 at 17:55

zna li se cena karata za Pao, nezvanicno ?

Reply
Звезда шампион! окт 28, 2013 at 17:31

Можемо да оборимо Пао у пиониру имамо квалитет за то ❗

Reply
milos окт 28, 2013 at 18:00

Nemamo trenera!!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 28, 2013 at 16:52

Jel igramo u pioniru protiv Panatenaikosa ?

Reply
Baki окт 28, 2013 at 15:46

Nadam se da ce barem veceras igrati mladji igraci. Inace ocekujem da Silb napravi razliku zbog koje je doveden u narednih 5 utakmica (ukljucujuci i EL) inace bolje da ga nogiramo.

Skauting nam je blago receno ocajan. Ostaje nejasno kako dervisi i kada nemaju para kao mi dovedu dobro pojacanje koje vec odlucuje utakmice, a mi opet neke polovnjake koji ili ne igraju odbranu, ili su previse meki, ili se nisu jos adaptirali na evropsku kosarku, ili ovo, ili ono…

Reply
ja окт 28, 2013 at 16:37

Tako je, veceras da odmorimo Bobija jer ovaj tempo nece izdrzati. i za skauting se slazem. Kinsi je duplo jeftiniji igrac od Silba, a mozda i duplo bolji igrac kako za koga jer igra odbranu za razliku od ovog naseg.

Reply
Fornicator окт 28, 2013 at 20:55

Tačno je da je Kinsi i jeftiniji i bolji od Šilba, ali zna i ovaj naš da igra odbranu i te kako, veruj mi, nego nema ko da ga natera.

Reply
Denis окт 28, 2013 at 20:19

Tako nam i treba kada mnogima nisu valjali Rakocevic i Savovic. Savovic prvi skakac ABA lige i odlican poenter, a o Rakocevicu ne treba trositi reci, ali opet mnogima nisu valjali.

Reply
Горан окт 28, 2013 at 15:23

Пре евролигашке уткамице са Панатинаикосом имамо овај данас меч са Солноком у Пиониру који морамо схватити озбиљно и победити, јер са 2 бода из овог сусрета избијамо на прво место АБА лиге где ћемо надам се остати до краја регуларног дела.

Reply

Leave a Comment