Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Звезда успешна у Љигу

OK Crvena zvezda
OK Crvena zvezda

Спартак (Љиг) – Црвена звезда 0:3 (21:25, 19:25, 20:25)

Хала: ОШ „Сава Керковић“.

Гледалаца: 250.

Судије: Томислав Поповић и Александар Петровић.

Трајање меча: 78 минута.

СПАРТАК: Мајцан 5, Гајевић, Гајић 5, Шатора, Адамовић 1, Драпшин 6, Дојчиловић 17, Смиљанић (либеро), Милосављевић 1, Каришик 1, Радосављевић, Опачић 4. Тренер: Богдан Величковић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 6, Стоковић, Перић, Стоиловић 10, Гмитровић, Копривица 9, Милутиновић 4, Јовановић, Петковић 24, Јовановић, Буцуљевић 3, Вујић (либеро). Тренер: Душко Николић.

Црвена звезда није изневерила традицију. И шести пут од како је Спартак ушао у Супер лигу, црвено-бели су славили на њиховом терену, пети пут после само три сета. А могло је да буде и другачије.

Спартак се борио у првом сету, био у егалу до пред крај сета, а у самој завршници Звезда је имала само поен вишка (21:20). Ипак, кад је било најпотребније, гости су били на нивоу и привели овај сет крају у своју корист – 25:21.

У наредна два сета Црвена звезда је била бољи ривал, у раној фази меча стицала је предност, коју је потом зналачки чувала или увећавала.

Сјајну партију пружио је капитен Душан Петковић са чак 24 поена у три сета, уз три блока и четири аса.

Њему уз раме био је тандем примача сервиса, Стоиловић (10) и Копривица (9).

Код Спартака најрасположенији Дојчиловић са 17 поена, остали су били ипак далеко од нивоа који је потребан да се Звезди откине неки бод.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment