Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Божо Анђелић за МЦЗ: Тешка победа, надам се навијачима у „Шумицама“

Поред Косановића и Павлова, Божо Анђелић је био архиктекта нове победе црвено-белих. Иако је имао проблеме са повредом током недеље, стегнуо је зубе и донео превагу на терену, као и на прошлим мечевима. Његове одличне партије на старту сезоне нису прошле незапажено, па је коначно стигао и позив за репрезентацију Црне Горе. После победе над Врбасом, Божо је за МЦЗ изнео прве импресије.

bozo andjelic

-Тешка победа. На почетку смо се опустили, али смо у последњих десет минута одиграли боље и победили. Морамо у следећем периоду да побољшамо игру у нападу.

Звезда има константан проблем са игром када је домаћин, у гостима то иде много лакше. Да ли има утицаја и то што на страни не изостаје подршка навијача?

-Има и тога. Недостаје нам подршка навијача када смо домаћини и много би лакше ишло са њима када би нас пратили. Дефинитивно играмо боље у гостима. Много мало људи долази на наше утакмице, стварно не знам зашто. Нама је жао због тога, али није моје да улазим у то. Ваљда ће нас подржати у већем броју у будућности.

Очекују нас дуели против ПКБ-а и Радничког, затим и финиш полусезоне.

-Очигледно је да ни ПКБ није у форми као претходних сезона, слабије су кренули. Али, никад се не зна, ништа не мора то да значи. Ми имамо осцилације у игри, али очекујемо победе.

Коначно је стигао и позив у репрезентацију Црне Горе.

-Надао сам и раније позиву, али никад није касно. Нормално да је сваком жеља и да свако воли да игра за своју државу. То је и један од циљева бављења спортом. Идемо у Скопље, играћемо са Македонцима пријатељске утакмице које ће бити мој деби.

Дефинитивно си и раније заслужио позив. Један си од лидера тима уз Брајовића и искусније Косановића, Стојковића и Павлова.

-Надао сам се томе и раније, као што сам и рекао. Одлично је почела сезона, мало су ме повреде омеле, али се надам да нећу имати тих проблема у наставку.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

to smo i zaslužili окт 31, 2013 at 10:52

drago mi je za ovog momka,jako dobar i kompletan igrač.Od onih sjajnih momaka ostaje još Brajević a posle njega DEFINITIVNO se završava Perunova odiseja . :facepalm: :facepalm:

Reply

Leave a Comment