Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатДруги пишуФудбал

Стојановић: Оштећени смо на четири утакмице, недопустиви киксеви у одбрани

Шеф стручног штаба, Славиша Стојановић, први пут се јавно пожалио на суђење у досадашњем делу шампионата али је ипак је реално сагледао читаву ситуацију и скренуо пажњу на проблеме које има његова екипа, пре свега у дефанзивној линији.

stojanovic_zvezda_spartakУ изјави за Спортал, тренер Стојановић је нагласио да је поништен гол Горана Гогића на утакмици у Нишу тек једна од неколико ситуација у којима су црвено-бели оштећени.

„Не волим да причам о судијама, али је чињеница да смо у четири утакмице ове сезоне оштећени… Против Доњег Срема и Радничког поништени су нам чисти голови, а против Чукаричког и Вождовца нису нам свирани очигледни пенали. Да је само по један бод из тих мечева били бисмо егал са Партизаном. Међутим, не вреди кукати, али казне које дисциплинци одређују судијама нама ништа не значе, јер бодови не могу да се врате“

Свестан је Стојановић алармантне ситуације у последњој линији његовог тима.

Не могу да схватим да увек неко из одбране мора да киксне. Али, друго решење немам. Испробали смо све варијанте и резултат је забрињавајући“, каже Стојановић за Спортал.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Mississauga окт 28, 2013 at 20:45

OSTECENI SMO OD TRENUTKA KADA JE OVAJ GOSPODIN „ZASEO“ !!!

Reply
veliki pravi zvezdas окт 28, 2013 at 00:46

Dzajo hocemo smjenu Stojanovica na klupi nase Crvene Zvezde i evo ti kandidata Dzajo za trenera novog nase Crvene Zvezde Prosinecki ,Zivadinovic ,Ljupko Petrovic ,Rajevac ,Grof Bozovic i Piksi Stojkovic ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Realan82 окт 28, 2013 at 07:57

Piksi se ne vraca na mesto zlocina. Prosinecki samo sto je otisao. Ljupko Rajevac i Kosanovic su gori od ovog koga imamo.

Reply
aardvark окт 27, 2013 at 22:13

Ovo trener? Ovo nije ni bedan izgovor za trenera…

Reply
ninoslav окт 27, 2013 at 20:31

LJUDI PLASIM SE KAKO CE BITI SA GLODARIMA . ODBRANA NAM JE TOTALNO SUPLJA, UOPSTE NE VIDIM NACIN NA KOJI CEMO IGRATI PROTIV NJIH. IMAJU BRZE KLINCE, NISAM SIGURAN KO I KAKO MOZE DA IH ZAUSTAVI. MOZDA BUNKER, PA DA IDEMO NA NERESENO, NE ZNAM. KOD NAS NISTA NE FUNKCIONISE. I TO SVI VIDIMO

Reply
Горан окт 28, 2013 at 04:28

Primeniti Tunovu taktiku i preslikati je na terenu.

Reply
DEKS окт 27, 2013 at 20:08

Ma kakva odbrana , ma go mogu dati uvek i sta sad samo odbrana kriva , aodakle lopta u sesnaestercu ,,,,, ALO NAMA SKRIPI SREDINA KOJA IGRA VISOKO ANEMA SNAGE DA SE VRATI KAD POGRESI I PUSTI KONTRU ILI DUBOKU LOPTU!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
otpisani101 окт 27, 2013 at 19:43

ma daj ljudi,kakvo sudjenje…stojanovicu je najveci domet slovenija i domzale i tu je tacka…ovim ekipama smo u istoriji davali po 3-4 komada i sudije nas nisu zanimale…danas kada osvojimo van marakane i bod,nasoj sreci nema kraja i da nisu sudije kao da bi dobili…to su prazne price…istina je , da je uprava koja je sve samo ne uprava…doveli smo onjila i na 5. rezervu rezerva,a najplaceniji…pa omladinski reprezentativac rajkovic,rezerva,rezervi i on nije dosao za dz,…pa petkovic o kome se bajke pricale i on rezerva…to su cinjenice ove nesposobne uprave na celu sa presednikom,koji je legenda kluba a u zvezdi je trenutno samo dekoracija koja nista ne radi…i kada smo osvajali titule,uvek smo bili od sudija pokradeni,ali smo pobedjivali ubedljivo,imali igru i sudije nam nisu mogle nista…danas se borimo za bod u nisu,kao da su kvalifikacije za ligu sampiona…stojanovic je jos uvek trener,jer uprava kao i da ne postoji…nema ko da ga smeni i nema ko ni da dodje….ozbiljni treneri sa ovakvom upravom i ne razgovaraju…ali samo je zvezda zivot-a ne razni dzajici,kokeze,toncevi itd…

Reply
marko окт 27, 2013 at 18:24

Ma koga bole dal smo i koliko puta osteceni!
– Mene brine zasto je nasa igra posle 10 odigranih kola i dalje K**AC!?

Reply
Čoki81 окт 27, 2013 at 19:07

Zato što kad odeš da pogledaš neku Zvezdinu utakmicu možeš da primetiš koliko se slabo kreću igrači bez lopte, kad gubimo tad i igru preskačemo, a gubimo zato što u odbrani imamo „pravi skup kiksera“, kontru ne umemo da izvedemo kako treba zato što imamo na sredini igrače koji ne umeju ni da mrdnu i tu su samo kod prekida, tako da dođem na stadion pun elana,recimo kao sinoć, pa nam još i drugi učine uslugu, ali se igrom razočaram već posle 15-20 minuta… Ne možeš ti protiv ekipe koja čuva kakav-takav rezultat da duvaš lopte napred i tražiš napadače ako je protivnička odbrana jako organizovana i skoro sve vazdušne duele i prekide dobije, a čeka te na kontra-napad, tako da u ovoj utakmici odbrana je i bila jedna od boljih, mada i to dje daleko od obećavajućeg… A DA NAS KRADU, KRADU NAS, I TO SVE NEPRIMETNO…!

Reply
cincar окт 27, 2013 at 18:10

Sta je odlucila SKUPSTINA, zasto se sastajala? Koji je Problem resila? Da li je uprava razjedinjena ili nije, Da li su igraci lagali ili rekli istinu?
E moja Zvezdo…

Reply
Звезда шампион! окт 27, 2013 at 17:02

У праву је све што је рекао сем за пенал против Вождовца тога се уопште не сећам.

Reply
Čoki81 окт 27, 2013 at 19:09

KAKO SE NE SEĆAŠ KAD JE RAZVALIO KASALICU U PUNOM TRKU…

Reply
Звезда шампион! окт 27, 2013 at 22:09

Гледао сам ту текму од 30 минута мора да је то било раније.

Reply
uros окт 27, 2013 at 16:39

Aman bre o kojoj odbrani vi pricate pa ona u modernom fudbalu krece od napada.Glavni i najveci krivac za primljene golove je NENAD MILIJAS!!!!!Zato sto sve golove koje smo primili su iz kontri pogledajte malo bolje posle njegovih bunara su uvek sevale kontre ja ne znam pa kod nas u beton ligi trener radi pojedinacni ucinak svakog igraca,ali to kod ovog strucnjaka ne postoji.I ne znam samo sta ce nama vezni igraci kad je nama glavni organizator igre Krneta i ne samo on vec svaki stoper dur sistem napred balon a vi spicevi ubijajte se sa njom.Ej bre vi ljudima koji traze lopte u prostor saljete duge i milion takvih prodatih lopti u napadu ali to ovaj strucnjak ne vidi ili ne sme da vidi.Ko je ovde lud bre!!!!!!!!!!!!

Reply
uros окт 27, 2013 at 17:10

i bolje bi ti bilo strucnjak da kazes stoperima da lopte salju po zemlji i naj blizem igracu do sebe to se uci u pionirima,kao i da ih naucis da centriraju ostre lopte ,a ne balone koji putuju pola sata,a i onaj mejded trener golmana bi moga Bajka da nauci da nekad krene sa crte da pokuopi neku loptu.E bre zeludac mi se okrene kad vidim da stoper salje dugu loptu napred i Milijas centrira visoke lopte koje putuju pola sata do napadaca,eh sto vam nisam trener kako bi vas postroio samo tako igrali bi vi meni kolca na terenu,a prvi koji bi poslao dugu loptu momentalno bi leteo napolje!!!!!!!!!

Reply
mik окт 27, 2013 at 19:20

Sve je tacno,samo bih dodao jos jednu neverovatnu stvar koju Stojanovic(stalno zbunjen) ne vidi a dogadja mu se ispred nosa-Vesovic i Mijailovic imaju slobodu da driblaju i dave loptu koliko god hoce i to cak na nasoj polovini.Na taj nacin razbijaju kolektivnu u igru u samom startu sto je nezmislivo ne samo za bekove nego i za vezne igrace u bilo kom ozbiljnijem klubu.Kada se tome pridoda Milijaseva sporost i nonsalantnost onda sedobije ono sto gledamo.Nasa liga je toliko slaba da bi uz brzu i cvrscu igru uspeli da prikrijemo i problem tragicnih stopera.

Reply
sof окт 27, 2013 at 15:01

Опет кмечање, увек је нама неко други крив. Нисмо ни у једној утакмици надиграли противника, па нисмо ни заслужили да те наводне грешке судије да буду на нашој страни. Синоћ је више лопта летела у ваздуху него по земљи, а средину нам чине бивши репрезентативции и учесници СП.
Оне петарде против Спартака и Пазара су класичне намештаљке. Стари рецепт Партизана. Увек када су киксали или испадали из европских квалификација у ЈСЛ првенству су имали неко петарду да би се ућуткали навијачи. Исти случај и код нас.

Reply
laki окт 27, 2013 at 14:35

Kasalica mora da igra derbi od pocetka.Mora.Uvek iskida na derbiju.On donosi povedu 2.11.2013.Dajem ruku za to.

Reply
laki окт 27, 2013 at 14:30

Све што желим рећи да куцнуо је последњи час
Не буде ли Звезде – тада неће бити ни нас.

Reply
sef окт 27, 2013 at 14:21

sta je trener kriv realno odbrana nam je 0 to jest stoperi

Reply
laki окт 27, 2013 at 14:31

Stoperi losi,to stoji,al zasto bunarimo i to protiv radnickog ciji je prosek visine preko 1.85?koja je svrha?

Reply
Šaka окт 27, 2013 at 14:50

Да смо дали синоћ пет голова тај један неби ништа значио

Reply
Steva окт 27, 2013 at 13:53

Mi smo naj vise osteceni onog trenutka kada je “nasa“ uprava odlucila tebe da postavi za trenera

Reply
MILAN KG окт 27, 2013 at 13:52

veze mi nemamo ovo kukanje ke odraz nemoci budimo realni koliko su puta sudije gresile u nasu korist .

Reply
Ryber Palunko окт 27, 2013 at 14:27

Važi, brate, kad? Navedi? Hoćeš li i ti o prvom golu protiv Jagodine, jer nema potrebe o njemu je SOS već imao osam specijalnih emisija. ‘Ajde, budi ‘realan’ i navedi.

Reply
nikola окт 27, 2013 at 13:44

http://www.youtube.com/watch?v=5priBsP0UNQ
sve je receno na ovom klipu…..ali bez obzira na sve,jedva cekam petak i basket na panateneikosom,i onda subota derbi…bice zanimljivo,taman cemo videti gde su obe sekcije trenutno…pravo iskusenje….svi u pionir i marakanu…poz delije

Reply
Ja окт 27, 2013 at 13:14

Mnogo smo losi na stoperu..I razmisljam se sada kako bi nam dobro dosao i Maksimovic koga su svi ispljuvali a sigurno je bolji od svih stopera sada.I ‘izguglam’ ja njega na guglu i vidim da je on jos uvek nas igrac,tj da je na pozajmicu u Torinu i da nam se vraca na kraju ove sezone.Tako da bi se trebalo ozibljno racunati na njega u sledecoj sezoni(naravno uz Arauha,ostale najuriti).A do tada dovesti najmanje dva proverena stopera.

Reply
laki окт 27, 2013 at 13:32

On je prodat Apolonu i njihov igrac na pozajmici u Torinu

Reply
Blagoje Jovovic окт 27, 2013 at 13:04

Sta jos treba da se desi pa da ovaj Janez dobije otkaz. On covek nema pojma

Reply
laki окт 27, 2013 at 13:32

Odale im pare da ga isplati ako mu daju otkaz?nadam se da ima nekog ponosa i da ce podneti ostavku ako izgubimo u debiju

Reply
laki окт 27, 2013 at 13:00

Osteceni smo,kako je tako je,ne moze da se vrati vreme,treba konsolidovati ekipu do kupa i derbija,treba dati sanse kasalici milunovicu savicevicu mihajlovicu ahcinu grujicu u kupu,odmoriti bitne igrace…

Reply
Ja окт 27, 2013 at 12:47

Greske su sastavni deo svakog sporta. Mislim da je sudija juce ispravno postupio. Sta vi mislite da oni ne mogu da pogrese ili cim se to desi utakmica je namestena? Ovo juce je i bilo namesteno. Zasto? Prvo partizan kiksne da bi razlika do derbija ostala ista. Onda mi igramo iz X-X. Ko malo prati statistiku primetice da kada se radnickom iz nisa i ovima iz kragujevca poklope domacinstva neretko se desava da dodje isti prelaz. Ako se nevaram i predhodne sezone je to bio slucaj. Radnicki rano povede, a onda mi kao damo gol u NADOKNADI prvog poluvremena. Samo zato da bi bilo X na poluvremenu, kao i na utakmici radnickog iz kragujevca. U cetvrtak vidim kasalicu kako izlazi iz kladionice i odma znam sta sledi. To je sto se ove utakmice tice. Zato su nasi i promasivali onakve sanse.
Sudiske greske su sastavni deo sporta i bas zbog takvih nepredvidljivih situacija on je zabavan. Da bi utvrdili da li je bio ofsajd ili ne vi pogledate snimak najmanje 5-6 puta iz razlicitih uglova, a sudija ima samo delic sekunde da donese odluku. Na svakoj utakmici se desaaju takve greske. Dosta puta i u nasu korist. Zato ostavite sudiju i pcnite da igrate za ZVEZDU, a ne kladionicu!

Reply
laki окт 27, 2013 at 12:59

Jeste,zato je Arauho gadjao tik pored stative,Dauda promasio dva zicera itd…Mani me toga,da je namesteno,Dauda bi dao prvi zicer,tacnije Kesic mu nebi skinuo…

Reply
Ja окт 27, 2013 at 13:03

Da je dao gol, dali bi i oni. Kao kad smo mi izjednacili na kraju prvog. Lepo je to sto mislis da smo jedino mi posteni, ali nije bas tako.

Reply
laki окт 27, 2013 at 13:33

Jel kapiras da ne bi imala kada da daju gol kad je to bilo u 95 minutu 😀 da je namesteno posle 75 minuta se ne bi nista desavalo

Reply
Ryber Palunko окт 27, 2013 at 14:30

Da msilim kao ti, ja ne bi pratio ‘namještene’ mečeve. U čemu je stvar?

Reply
Ja окт 27, 2013 at 15:08

Pratim zbog kladionice.

Reply
CzvBoys окт 27, 2013 at 12:33

Dokle vise kukanja?Kada cete se pogledati u oci i sami sebi priznati da ste vi jedini krivci!?Kada? Umesto da svakoj ekipi date po 3 komada vi pricate o sudjenju!?Kako vas nije sramota?Pocev od uprave,preko trenera do igraca.Gde je sada gospodin Stojadinovic da nam prica bajke o igracima Barse,Porta,Sportinga i ostalih klubova,koje ce,toboze,dovoditi bez dinara u Zvezdu?Gde su ti igraci?Kako ga nije sramota posle tolikih lazi da i dalje sedi u fotelji?Sta je uradio?Doveo nam Garida, a Mijailovica koji je bio jedina svetla tacka nase skole unistio!Sta je sa silnih obecanja da ce prvi tim cinit Zvezdina deca a u klubu su i dalje Mirici,Vesici,Nenadici i kompanija?Zasto trener(ako ga tako mogu nazvati)Stojanovic umesto Ninkovica u igru ubacuje Gogica koji je pritom zadnji vezni a nama treba pobeda?Zasto nema Vukana Savicevica?Zasto ste se utrkivali sa partizanom oko Petkovica a nama i dalje igra balvan Vesovic? Mnogo je pitanja gospodo iz uprave na koje nemate odgovore,a sve zato sto ste teski neradnici! Zvezdi se ne pise dobro,vec od sledece subote titula ce biti misaona imenica kao i svake godine,jer koliko god kosmije bile lose mi smo 2 puta losiji! 7 godina bez titule u Jelen super ligi,ejjjj bre ljudi,Jelen super ligi…isto kao da su Barselona i Real sa nama u prvenstvu pa da kaze covek ne mozemo da uzmemo titulu,mada i da Barsa i Real igraju sto je mnogo mnogo je! Da li je moguce da se titula gubi na polusezoni? Podhitno najuriti bandu iz uprave,tu mislim na Stojadinovica,Kokeze,Tonceve i ostale lopove,koji ni sami ne znaju kako su se obreli u Zvezdi,zatim najuriti trenera kojeg nam dovodi Misko taksista i Dejan Andjus(zato me i ne cudi zasto smo tu gde jesmo) a onda najuriti nabedjene fudbalere koji nemaju mesta ni u zonskim ligama! BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA! Toliko….

Reply
Teks Viler окт 27, 2013 at 12:47

Mijailovic je rezerva kod Prosineckog,a Stojadin je doveo pored Garida,Daudu,Jokica i Arauha.Hteo je dvojicu Nigerijaca da dovede ali se komisija odlucila za Onjila i Martinovica.Sam 101 je izjavio da,ako ne budemo prvaci,odlazi i ocekujem da obecanje ispuni,mada se nadam da cemo,ipak,biti sampioni.Nego,pamti li neko jos Kokezinu ostavku,gde se ona zaturi?

Reply
Ryber Palunko окт 27, 2013 at 14:32

Umesto da svakoj ekipi date po 3 komada vi pricate o sudjenju!?

Ovdje sam prestao čitati. Dječje fantazije. Nadam se da ne misliš ozbiljno.

Reply
marko окт 27, 2013 at 12:31

hoces li ponuditi ostavku ili cekas da ti daju otkaz pa da trazis pare..sram te bilo neznalico trenrska..isti si kao i igraci kukavice i neznalice

Reply
Sumadinac окт 27, 2013 at 12:31

Najbolja varijanta je da spakujes kofere i pravac Slovenija !

Reply

Leave a Comment