Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Играчи одржали обећање, декласиран Нови Пазар!

IMG_2299-11

9. коло Јелен Супер лиге

Црвена звезда – Нови Пазар 5:1 (3:0)

Стадион Црвене звезде

Гледалаца: око 7 000

Судије: Грујић, Ђурђевић, Гагић, Расинац, Илић, Михајловић

Стрелци: Милијаш у 8, Дауда у 20. и 45. и Мрђа у 55. и 72. минуту за Звезду, а Јелић у 74. за Нови Пазар

Жути картони: Вешовић (Црвена звезда), Лотинац (Нови Пазар)

Црвена звезда: Бајковић, Вешовић, Араухо, Крнета, Мијаиловић (Петковић), Ковачевић, Милијаш (К), Нинковић, Печник, Мрђа (Гогић), Дауда (Касалица). Тренер: Славиша Стојановић

Нови Пазар: Супић, Ђорђевић, Протић, Лотинац (К), Обровац, Видаковић, Кецап, Русмир, Пекарић (Вуковић), Лазаревић, Арсенијевић.  Тренер: Милан Милановић

Након невероватног дописивања Управе и играча, случаја „шампони“ и вандалских испада на Маракани, у којима су оштећени аутомобили првотимаца, фудбалски клуб Црвена звезда коначно је овог викенда могао да се посвети ономе због чега и постоји – фудбалу.

Први изазов био је меч против Новог Пазара, који је наш тим играо ове вечери и у којем избора није било – победа и само победа! Играчи Звезде обећавали су претходних дана, између осталог и у чувеном писму, да ће дати максимум у наредним периоду и да нико од њих не желе титулу и ове вечери, мора се признати, то обећање у потпуности испунили!

Нови Пазар без много мука испраћен је са нашег највећег стадиона са пет погодака у мрежи, а за 90 минута, гости су успели само да постигну почасни погодак, када је већ било убедљивих 5:0.

На крају, пред око 7000 људи, Црвена звезда – Нови Пазар 5:1 (Дауда 2, Мрђа 2, Милијаш – Јелић).

На овом мечу дебитовао је Перуанац, Мигел Араухо, док су у дресу гостију наступили и некадашњи фудбалери Црвене звезде, Нино Пекарић и Бојан Ђорђевић, а јубиларни 50. погодак у црвено-белом постигао је капитен, Ненад Милијаш.

После првог полувремена, Звезда водила је резултатом 3:0, погоцима Милијаша и Дауде (два пута). 

На самом старту меча, тачније, у првих осам минута није било већих узбуђења, све до једног покушаја капитена Звезде из даљине, након којег је досуђен слободан ударац у корист црвено-белих.

Капитен је шутирао, голман Супић одбранио, али се лопта одбила до Вешовића, који је повукао у средину, поред неколико противничких играча и био оборен. Милијаш је наместио лопту на још бољу позицију него неколико тренутака раније и са 20-ак метара, у свом стилу, послао лопту у супротан угао гостујућег голмана. Звезда је тако повела и одлично почела меч.

Након гола није било прилика ни за једну екипу. Тек у 20. минуту десила се прва озбиљнија ситуација, и то у шеснаестерцу, тачније, у петерцу гостију.

Наиме, након, нимало безазленог, лошег извођења „бековске лопте“ Бајковића и штопера Звезде, голман Звезде је успео да дугом лоптом пронађе Мрђу на половини ривала, овај је надмудрио противничког играча, послао је „низ линију“ Печнику, а Словенац је фантастично проиграо Дауду у петерцу гостију, на првој стативи, па нападачу из Нигерије није било тешко да савлада Супића. Након 20 минута сасвим пристојна предност за наш тим.

После тога су гости покушали да припрете Бајковићу, углавном из даљине, покушао је са неких 25 метара и Мрђа, али правих шанси није било, ни у једном ни у другом шеснаестерцу, па је до саамог краја полувремена остао на снази резултат из 20. минута. Ипак, у последњим тренуцима овог дела игре, Звезда је добила корнер и шансу да увећа своје вођство. То се и десило.

Ненад Милијаш још једном је сјајно извео прекид, а распуцани Нигеријац се нашао на правом месту и главом постигао свој пети гол у последњих неколико утакмица. Милијаш у 8. и Дауда у 20. и 45. минуту

Црвена звезда – Нови Пазар 3:0 (Милијаш у 8. и Дауда у 20. и 45)

Ненад Милијаш постигао је јубиларни 50. погодак у дресу Црвене звезде у 8. минуту данашњег меча!

У другом делу, Звезда је наставила са солидном игром и већ након 10-ак минута дошла до убедљивих 4:0.

 Сјајно је Мијаиловић одузео лопту на својој половини, на самој аут-линији, повукао је ка половини игралишта, а затим предао Милошу Нинковићу, који је „избацио“ Дауду у простор, а овај одличним лажњаком преварио противничког играча. Уследио је оштар центаршут на другу стативу, где је Печник из тешке позиције погодио оквир гола, на лопту натрчао Нинковић и мајсторски је петом оставио Мрђи, који из другог покушаја са 10-ак метара погађа мрежу Супића. 

Након тога, није било озбиљнијих прилика за неку од екипа, као и после голова у првом полувремену. Играло се углавном на средини терена, а све се сводило на покушаје из даљине. Ипак, Драган Мрђа није желео да резултат остане непромењен. Петнаестак минут након првог, постигао је и други погодак.

То је учинио након фантастичне соло-акције и неодбрањивог ударца у супротан угао! Звезда је 18 минута пре краја водила резултатом 5:0.

Ипак, већ у наредном нападу, Звездина одбрана је слабо реаговала, а Јелић је успео да са друге стативе савлада Бајковића.

До краја меча, шансу су добили Касалица, Петковић и Гогић, играчи Звезде имали су неколико прилика, једну прилично добру, када је добро реаговао Крнета, и гости, али промене није било. Меч је лагано приведен крају, тако да је остало 5:1.

Текстуални пренос

На око двадесетак минута пре почетка меча, на трибинама свега нешто више од 1 000 гледалаца, мада навијачи и даље пристижу и јасно је да су дешавања у клубу у протеклом периоду утицала на овакав развој ситуације.

Пред сам почетак меча, нешто више од 5 000 навијача је на трибинама. На „Северу“ је истакнут транспарент „И ви горе, и ви доле, доведите се у ред, немој да вас навијачи Звезде више моле!“

Прво полувреме

3. минут: Меч је управо почео. Већ у првом минуту прилика за Нови Пазар. Невероватна ситуација у одбрани Звезде. Бајковић брани. Полуприлика за Печника, а затим нова незгодна лопта у шеснастерцу Звезде, на сву срећу, без веће опасности.

6. минут: Покушај Милијаша из слободног ударца, али брани Супић. У наставку акције, нови слободан ударац за наш тим, са 20-ак метара.

8. минут: ГОООООООООООООЛ! Ненад Милијаш је сјајно извео слободан ударац и послао лопту у супротан угао Супића. Одличан почетак Звезде!

15. минут: Нешто мирнији период, и корнер за Звезду у 15. минуту. Ипак, ништа од свега.

18. минут: Жути картон за Вешовића и незгодна ситуација у шеснаестерцу Звезде након прекида, али без веће опасности.

20. минут: ГОООООООООЛ! Лопта Мрђе за Печника, који одлично проналази Дауду у петерцу, а њему није било тешко да реализује ову ситуацију онако како је требало. Звезда води 2:0.

23. минут: Прва озбиљнија прилика за Нови Пазар, након слободног ударца, добар ударац, али је Бајковић одлично реаговао. Након тога и покушај после корнера и, чини се, тежа повреда једног од играча гостију.

27. минут: Корнер за наш тим и покушај Крнете, али само за нови ударац из угла. Измена у Новом Пазару, уместо повређеног Пекарића у игри је Вуковић.

34. минут: Осим неколико безопасних корнера за црвено-беле, нема значајнијих дешавања на терену.

38. минут: Ђорђевић покушава из даљине, Бајковић уз мало муке брани.

42. минут: Мрђа шутира са око 25 метара, Супић лако брани.

45. минут: Дауда је веома снажно шутирао, али је голман гостију успео да одбије лопту и сачува своју мрежу.

Играће се још два минута у првом полувремену.

45 + 2. минут: ГООООООООООООООЛ! Милијаш у последњим тренуцима полувремена изводи корнер, а Абиола Дауда постиже свој други погодак на мечу! Звезда убедљиво води, резултат је 3:0!

ПОЛУВРЕМЕ

Друго полувреме

48. минут: На старту прилика за Милијаша, након грешке гостујуће одбране, али за длаку није успео да дође до лопте, иако је одлично испратио акцију.

52. минут: Јако лош покушај Ковачевића из даљине.

55. минут: ГОООООООООООООООООООООЛ! Сјајно је Мијаиловић одузео лопту на својој половини, на самој аут-линији, повукао је ка половини игралишта, а затим предао Милошу Нинковићу, који је „избацио“ Дауду у простор, а овај одличним лажњаком преварио противничког играча. Уследио је оштар центаршут на другу стативу, где је Печник из тешке позиције погодио оквир гола, на лопту натрчао Нинковић и мајсторски је петом оставио Мрђи, који из другог покушаја са 10-ак метара погађа мрежу Супића. Звезда води резултатом 4:0.

61. минут: Наставља Звезда да напада, а Дауда игра сјајно. У шанси се након његове асистенције нашао Печник, али је помоћни судија сигнализирао офсајд.

64. минут: Покушај Мрђе из даљине, али преко гола.

70. минут: Гости су покушали из даљине, али нема опасности по Бајковића.

72. минут: ГООООООООООООООООООООООООЛ! Драган Мрђа постиже и свој други погодак, након фантастичне соло-акције и неодбрањивог ударца у супротан угао! Звезда води 5:0.

74. минут: ГОООООООООООООООЛ! Лоша реакција одбране Звезде и гости преко Јелића долазе до почасног поготка, резултат је 5:1.

90. минут: Изузев једне солидне прилике за госте, када је одлично реаговао Крнета и покушаја Касалице и Мрђе на другој страни, није било већих узбуђења, па је судија без надокнаде времена послао играче оба тима у свлачионицу.

Звезда је забележила нову, овога пута, убедљиву победу. Следи гостовање у Нишу.

Повезане вести

65 comments

zix окт 20, 2013 at 10:23

To ti je kad’ se okupaju samponom… 😎

Reply
... окт 20, 2013 at 12:20

Jako si duhovit. Sramota i neverovatna bruka od strane „navijaca“

Reply
Realno окт 20, 2013 at 15:17

Upravo velika bruka od strane navijaca a vi posetioci ovog sajte i svi koji to podrzavate treba da se stidite. Ne zasluzujete vi ni ovakve rezultate Zvezde. Ne zasluzujete da se radujete saa njima.

Reply
belocrkvani...... окт 20, 2013 at 01:33

napokon da odgledam mec,a da se ne iznerviram.dobro je sve funkcionisalo osim opet odbrane,busni smo ko sir,ne svidja mi se sto svako moze da nam da pogodak,a naletim u nekim novinama,jedan trener je rekao,kad predjes zvezdi centar,da proslavis ko 1 maj.a sada????ja i dalje pricam,bez milijasa nema sredine,mozete da lupate minuse,ali je istina,stoji da je spor,kada je on u igri imamo siguran pas.samo jos da kazem,niko ne spominje mrdju covek na 7 utakmica 5 golova,bice veliko pojacanje.

Reply
Branislav окт 20, 2013 at 00:50

Momci, samo tako nastavite!

Reply
The doctor окт 19, 2013 at 23:00

Bolje pobjediti 5 utakmica sa 1 0 nego 1 utakmicu sa 5 0 😀

Reply
delija 1979 окт 19, 2013 at 22:47

i dalje tvrdim da imamo najbolji tim i da cemo uteti titulu

Reply
nikola окт 20, 2013 at 03:46

a ja kad sam isto to rekao posle Cuke dobio sam 20 minusa iz topa…

Reply
Nemanja окт 19, 2013 at 22:19

55. минут: ГОООООООООООООООООООООЛ! Сјајно је Мијаиловић одузео лопту на својој половини, на самој аут-линији, повукао је ка половини игралишта, а затим предао Милошу Нинковићу, који је „избацио“ Дауду у простор, а овај одличним лажњаком преварио противничког играча. Уследио је оштар центаршут на другу стативу, где је Печник из тешке позиције погодио оквир гола, на лопту натрчао Нинковић и мајсторски је петом оставио Мрђи, који из другог покушаја са 10-ак метара погађа мрежу Супића. Звезда води резултатом 4:0.

Reply
Nemanja окт 19, 2013 at 22:20

JEL MOZETE OVAKO DA IGRATE..VIDITE DA MOZETE,KAD HOCETE!!!!

Reply
ilijaim mogucim forumima) окт 20, 2013 at 11:39

mogu…kad im je protivnik NP!!!…Videcemo sad u Nishu kako ce odigrati, da li je do nas ili do slabog protivnika, ali nek igramo ovako na gol vise, ne pobedjujemo i sa 2-1, ili 3-2, ili 1-0…ili 5-1 samo nek pobedjujemo…

Reply
... окт 20, 2013 at 12:22

Koji ti je grad Nish?

Reply
homer окт 19, 2013 at 22:17

kada bi uvek bilo ovako kao večera,nas 5000 iskrenih navijača i opet PETARDA !!! a zapad i sever kao u stara dobra vremena, domaćinski…

Reply
mile окт 19, 2013 at 21:43

Treba igracima zabraniti da posle meca idu pred sever. Treba, kao danas, da produze ravno u tunel. Tako ih vise nece skidati, a automobile je i onako pocela cuvati policija. Tacno, danas je bilo malo publike, ali puno fudbala i golova.

Reply
Senjak окт 19, 2013 at 21:19

Stvarno ne razumem kako vodi utakmiicu Stojanovic.

Izmene su zakasnele ili neadekvatne: ako Vesovic ima zuti od 19-og minuta daj na poluvremenu Petkovica. Savicevic je moga oko 2/3 meca da udje umesto ninkovica, kao i Gocic umesto tenka. Trebace nam tokom sezone 16-17 igraca sa utakmicama u nogama. Kad je 4:0 onda ih stavljaj na teren.
Propade Savicevic na klupi.

Reply
Marko окт 19, 2013 at 22:12

Upravu si.Sta ce biti ako se neki od standardnih igraca provrjede,onda ih rezerve nece adekvatno zamjeniti jer nemaju utakmica u nogama.Veceras je ladno poslje vodstva od 4:0 mogao ubaciti Savicevica,Petkovica, Gogica a on to cini 5 min. do kraja (a Vukana nismo ni vidjeli) i sto je najgore ne znam kakav bojkot vrisi nad Vukanom pa i Petkovicem koji je izmislio fudbal za Vesovica.Pecnik je u rizcnom stanju zbog zutih kartona (a blizi se derbi) na to treba misliti

Reply
Obrad_brko окт 20, 2013 at 14:32

Ja mislim da forsiraju Vesovica, jer ga zele prodati u Januaru i nekako sam siguran da ce Petkovic biti na beku u drugom delu sezone, takodje prilicno sam siguran da u zimskoj pauzi idu i Miric, Omega, Gogic, Onjilo, Kasalica a mozda cak i Bjako i Krneta.

Reply
Srba окт 19, 2013 at 21:14

Posle pobede nema ni 50 komentara a da su izgubili bilo bi preko 150 komentara za manje od sat vremena. Vecina samo ceka da pocne kritikovati i pljuvati.

Reply
Ryber Palunko окт 19, 2013 at 23:12

Srpska posla, na žalost. Ispljuvati nekog rađe nego ‘leba jesti.

Reply
vuja окт 20, 2013 at 09:50

ti nesto pricas palunko..koliko te ja pamtim ti si dezurni pljuvac

Reply
ACA окт 19, 2013 at 21:02

Potpuno zasluzena pobeda. Na ovoj utakmici sve je islo kako treba. Napadaci efikasni, i nadam se da ce ekipa nastavi u ovakvom ritmu. Krneta i Arauho solidni, a bekovi ne bas previse ofanzivni. Milijas sve bolji, pocinje da daje golove iz slobodnjaka, to je jako dobro. Kovacevic jos jednom odlican. Ekipa je pokazala napredak, ali vec sledeca utakmica u Nisu pokazace, da li ekipa moze da pobedjuje u kontinuitetu. Samo hrabro, kljuc za titulu je efikasnost!

Reply
ЦЗХН окт 19, 2013 at 21:00

Ја таман мислио да напишем да се стави на чело,кад ме предухитри… 🙂 Стварно ми није јасно шта је са новцем,када се погледа спонзорски пул,рекло би се да је Зенит.Драго ми је због голгетера а посебно Милијаша.Мислим да ће ово „писмо“ морати мало озбиљније да схвате ови горе али и ови са стране,јер дефинитивни није проблем у играчима…Бар не у окосници тима.Што се тиче навијања,све више се чује мегафон а мање маса…Чеда је „крив“ што се Север преполовио!

Reply
... окт 19, 2013 at 20:52

Nis je mnogo bitna utakmica i bice dosta tesko da se to dobije bas tesko,ako dobijemo utakmicu u Nisu potpisujem da uzimamo titulu,bitno je da damo gol u prvih 15 minuta i da ne primimo i nasi su,nadam se da cemo uspeti. Veceras je to dobro bilo ali ipak je sledeca mnogo teska. Dajte ljudima platu do Nisa da se ne brukamo, ako niste sposobni da obezbedite osnovna novcana sredstva n.o.s.i.t.e se iz kluba svi do jednog, a znate da zalepite g energy svuda,dobro i na celo igracima niste zalepili. GDE SU PARE??!! gde je 4 miliona od gazproma?! ko je pokrao to? e to mene zanima, da nema za osnovne plate od tolikog novca. Ovaj kokeza mi je tu najcrnji sta on predstavlja u klubu niti zna da vodi klub niti daje svoje pare niti zna da izabere igrace. Dokle ce ovaj Vucic da izigrava dobrotvora i salje ovakve.

Reply
ja окт 19, 2013 at 20:50

sta reci, toliko dugo ocekivani arauho nista nije pokazao neki potezi su mi bili skroz trapavi pa on je kriv za gol pazara nije ni pokusao da izbaci loptu u korner. stoperi su nam katastrofa i stvarno nema smisla pljuvati vise krnetu za nesto sto je bilo pre 2 god, jer nam je decko nazalosrt mozda i najboljii kog imamo

Reply
M.V.P окт 19, 2013 at 20:54

Arauho niste nije pokazao? :facepalm: :facepalm: :facepalm: ko sve danas ostavlja komentare!

Reply
aleksandar sd окт 19, 2013 at 20:59

Decko ima 18 godina sta ti hoces da ti on donosi iskustvo vise od raspalog Martinovica koji je za to doveden. Po meni Arauho ima konstituciju vec sad. A za par godina rada sa njim mogao bi da postane jedan od najboljih stopera u ovom delu evrope, e sad, problem je sto mi vise nismo ozbiljan klub kao ranije pa da od njega napravimo igracinu i uzmemo 5 miliona.

Reply
marko окт 19, 2013 at 20:43

kada navijaci pevaju ne treba nam placena titula pa to ovi igraci misle da ako ne uzmu titulu nisu oni krivi nego tole..tole je smece ali takva pesma ne treba nam..nama treba titula ovakva ili onakva..

Reply
marko окт 19, 2013 at 20:41

kod rezultata 5 0 sta ce kompletna zadnja linija na centru i toliki prostor pozadi..pitam se sta pokrivaju nasi bekovi i te lopte koje idu njima iza ledja..gde je mijailovic tu..ili sa one strane vesovic..nije da mracim pobeda je dobra i ok ali moramo to da vise resavamo doce novi kiks..ovako treba da se bori gospodo svaka tekma..titula je u pitanju..

Reply
Ankee окт 19, 2013 at 20:41

Necu uopste da komentarisem pobedu protiv Novog Pazara, uz duzno postovanje njima, to nije klub protiv kog treba da se meri snaga Crvene Zvezde. Pobeda je pobeda, 3 boda, u redu. Ali, cekam derbi, Vosu ili nekog jaceg od NP, pa da pohvalim igru i igrace.
Jos jedna stvar, ne razumem zasto se forsira pesma: „Ne treba nam placena titula…“, kad mi NASIM igrama odavno vec unistavamo sanse za osvajanje titule, a ne neki tamo Tomislav Karadzic. Takvim ljudima ne treba posvecivati nikakve pesme. A to kako je ko dosao do titule, cela Srbija odavno zna.

Reply
CzvBoys окт 19, 2013 at 20:21

Ne vredi nam nista ova pobeda ako cemo vec na sledecoj utakmici kiksnuti,zato moramo dobijati u kontinuitetu kako bi se mogli nadati necemu. Samo se brinem da se na ovoj utakmici nismo ispucali i da da cemo i u Nisu nastaviti u ovom ritmu..a ne kao protiv Spartaka kada smo ih dobili 5-0 a vec na sledecoj sa Cukarickim izgubili.

Reply
MarkoBeograd окт 19, 2013 at 20:43

rezultat naravno odlican, bio sam na utakmici i ono sto me je jako iznerviralo a i mnoge druge na severu su izmene trenera Stojanovica koji nema ni malo osecaja kada i koga treba da uvede, opet Vukan nije usao, Vesovic celu tekmu igra sa zutim kartonom , Ninkovica , Miljasa ili Pecnika je morao da izvede oko 60. minuta da bi se odmorili i da ne bi doslo do povrede pred vazne utakmice.

Reply
Ankee окт 19, 2013 at 20:59

Moja pretpostavka je da se plasio da ikog menja do zavrsnice utakmice, da nesto ne bi poslo naopako, po sistemu, ako je dobro – ne menjaj nista. Kao u kosarci, samo sto tamo ima izmena koliko hoces, a u fudbalu nije lako izdrzati 90+ minuta na ubitacnim pozicijama. Dakle, ne opravdavam trenera, vec je to neko moje zapazanje.

Reply
DS окт 19, 2013 at 20:14

Sve ce se pokazati na utakmici protiv Radnickog.Nije da nisam zadovoljan daleko od toga.Ali ova utakmica je kao i ona protiv Spartaka pa smo sledecu prsnuli.N.Pazar je lose igrao,a mi smo svoje sanse iskoristili.Odbrana i dalje konfuzna,iz nje proistice nesigurnost.Nama fali vrijeme a nemamo ga,a da ga imamo vjerujem da bi gledali drugaciju Zvezdu.

Reply
Aleksandar окт 19, 2013 at 20:12

Konacno Milijas. Njemu kvaliteta ne fali to je ocigledno, problem je sto je na prethodnim utakmicama bio “lenj“ u odbrani. Svaka cast. Svi solidni, Krneta malo zaspao kod gola ali dobro.Arauho solidan, ipak decko jos nema ni 19 godina. Jedina zamerka Stojanovicu sto nije dao priliku Savicevicu i Onjilu ranije.

Reply
cigan окт 19, 2013 at 20:28

krneta nije kriv za gol ! mijailovic je bez razloga ispao na sredini terena i nije ni pokusao da se vrati , i sa njegove pozicije smo primili gol..sve u svemu na ovoj utakmici se ponasao kao serif, radi sta on hoce , komplikuje nepotrebno…

Reply
Majstor окт 19, 2013 at 20:11

Sta onaj kre ten Stojadinovic radi Savicevicu,pa to je nevjerovatno

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT окт 19, 2013 at 20:09

Zar nije moglo sa Arauhom iz pocetka, decko OBJASNIO!!!!!! ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply
Звезда шампион! окт 19, 2013 at 20:07

ЗВЕЗДА ОООООО

Reply
Ћошке окт 19, 2013 at 20:02

Као што ја скоро рекох мало људи на трибини пуно фудбала на терену.

Reply
Denis окт 19, 2013 at 19:56

Sve pohvale igracima. Kapiten sve bolji. Samo mi trener nije jasan da pri rezultatu 5-1 on ceka poslednjih 5 minuta da izvrsi izmene

Reply
NOKIA C5-O3 окт 19, 2013 at 19:39

Ides Mrdja!!!!!!

Reply
JedinoSever окт 19, 2013 at 19:24

Menjaj bre nesto Stanojevicu!!! Imas 4:0 i Nis sledece nedelje i Partizan za dve. Daj Savicevica, Petkovica, Onjila…Kasalicu i ne moras, on ga daje Jugoslovenima 100%!!!!

Reply
Црна Гора ЦЗВ окт 19, 2013 at 19:22

Najbitnija stvar za jedan sportski kolektiv je atmosfera u istom!

Reply
Звезда шампион! окт 19, 2013 at 19:10

ЈЕДАН ЈЕ МИЛИЈАШ КАПИТЕН

Reply
Звезда шампион! окт 19, 2013 at 19:09

Драго ми је што је капитен још једном зачепио уста свима.После Чемромореца нас двојица,тројица смо једини дали подршку Милијашу док га је већина најстрашније пљувала.

Reply
Denis окт 19, 2013 at 19:26

Ja sam najstrasnije kritikovan zbog toga sto branim Milijasa, a covek danas dao gol i asistirao. Ali nikada nisam ostavljao komentare zbog ocena pa tako ni kada je kapiten u pitanju. Verujem u njega i imace moju podrsku dok je god u Zvezdi, a i posle jer zaduzio je navijace golovima i asistencijama.

Reply
cigan окт 19, 2013 at 20:34

pa cekaj sad , od zadnjih 20 utakmica 18 je igrao lose i sad ja ne treba da ga kritikujem..pazite da se vec sledecu utakmicu ne us..re , posto kapljica i duvan ne idu zajedno sa fudbalom

Reply
Denis окт 19, 2013 at 21:13

Ajde sta kenj.as. Momak je i ovu sezonu prvi asistent ekipe i dao je ako se ne varam dva gola. Nije odigrao maksimalno 3 utakmice onako kako se ocekuje, a to sto ga ti nevolis to je tvoj problem. Inace jedan od najboljih u klubu bez dileme.

Reply
cigan окт 19, 2013 at 21:29

tvom tati kazi da ne k.nja kad te vec tako vaspitao…za tebe je bez dileme dobar igrac a za mene je bez dileme malo brzi od neke babe, a obzirom da prima 1000 evra na dan trebao bi da igra mnogo bolje !

Denis окт 19, 2013 at 23:00

Nemam sta raspravljati sa tobom. Ocigledno si zaslepljen mrznjom prema kapitenu, i da ista znas o fudbalu znao bi da nije sve u brzini. Na toj poziciji brzina nije uopste toliko bitna, ali ne da mi se raspravljati. Pametniji popusta

marko окт 19, 2013 at 18:59

tako se bori i trci za klub za navijace..za sveti grb..dauda kao sto sam i pisao klasa za ovu zvezdu steta sto vezni red i dalje nema kombinatoriku covek bi dao 40 golova da ima sanse..arauho dosta bolji nego svi do sada..a sada sto svi vidimo vesovic se pati igrati fudbal a tek beka..on pojma nema..bog mu dao brzinu i nista vise a tek sto je neskolovan igrac..centriranje pas centarsut ma nista..petkovic na beka i bolja kombinatorika nam treba..mislim na vezni red

Reply
Dragan - Etobicoke окт 19, 2013 at 18:57

Znate, ono sto mi se svidja jeste da polagano stvari dolaze na svoje…Prosli put na Mari 5 komada, danas 3 (za sada)…Svako ko dolazi treba da zna da ce tako da prodje bez obzira na sve bunkere i parkirane autobuse…Samo tako se Zvezda vraca tamo gde je bila.

Reply
Luka окт 19, 2013 at 18:56

Milijas sve bolji ali ono sto me brine su igre Ninkovica blizi se derbi a Nine je daleko od svoje prave forme

Reply
Srba окт 19, 2013 at 18:59

Ne brini ti za Ninkovica igra on i sada solidno, ali ne moze se od njega ocekivati da igra kao Inijesta. Ipak protivnici na njega obracaju i najvise paznje.

Reply
Mako окт 19, 2013 at 19:08

Ne samo on,svi su ispod svojih mogucnosti.Da ovaj tim vode bolji ljudi prije svega u upravi,po meni i bolji trener,da nismo kasnili sa pripremema,imali kondicionog gledali bi drugu Zvezdu,jer ja vjerujem da ovde ima kvaliteta dovoljnog za titulu i da mogu jos vise od ovoga sto pruzaju.Ali je i toliko toga sto nas sprjecava do tilule najvise nesloga,pa onda i te stvari koje sam nabrojao.

Reply
Rajko Delija окт 19, 2013 at 18:54

😀 😀 3 : 0 Ovo već liči na Crvenu Zvezdu, i igrom sam prilično zadovoljan a još više rezultatom AJMOOOO PO TITULU MOŽETE VI TO 😀 😀

Reply
mile окт 19, 2013 at 18:27

2:0. Bravo momci. Samo tako. Zacepite gubice glavonjama i lopovima iz uprave. Jedinstvo na terenu. Niste vi zaboravili da igrate fudbal.

Reply
ds окт 19, 2013 at 18:13

Ma da 5,6 000 navijaca ko je lud vise dolaziti i gledati bruku.Do prosle sezone komentator je za 10,12 hiljada rekao nesto slabija posjecenost,a sada ce i ovo biti maksimum,govorim relano.Jer su nas na to natjerali ljudi koji vode nas voljeni klub.Prepucavanje preko novina,jedni hoce ovo drugi ono,u Upravi je haos ne zna se ko kolo vodi.Da li mislite da Zvezda moze doci do rezultata a kamoli titule kad nema sloge izmedju uprave i igraca,samo sto se nisu pobili pa onda sol na ranu dodaju i navijaci sa lupanjem auta,prjetnjama itd.Zasto je Pintu otisao,imao je platu ali vidio covjek sta se radi,drugi mu sklapaju tim a ne on sam.Toliko toga,ali ne mogu se nervirati.Nestaje mi snaga i da kazem da ce za Zvezdu doci bolji dani,ali i dalje ostajem uz nju.

Reply
Srba окт 19, 2013 at 18:10

Osporavani Milijas- legenda a vi gledajte

Reply
Aleksandar-MKD окт 19, 2013 at 18:01 Reply
mile окт 19, 2013 at 19:04

Link ti je super. Prenos kao na tv bez zastajkivanja i kocenja. Hvala.

Reply
Nemanja окт 19, 2013 at 17:55

Ma .eb. te Vešović više!!!

Upropasriće Petkovića,Rajkovića,Savićevića!!!!

Reply
milos окт 19, 2013 at 18:01

nemoj tako,mali radojicin mora da igra pa po cenu da ceo klub propadne,a to se i desava,igramo sa igracem manje,ako tome dodas martinovica,krnetu i omegu,eto cirkusa….

Reply
milos окт 19, 2013 at 17:50

ima li gde prenos,link i sl?

Reply

Leave a Comment