Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Fernando, Toro i Đuričić i dalje na listi želja

Francisko Toro

Nakon potpisivanja ugovora od strane Dimitrijevića i Pačeka, na Marakani se očekuju narednih dana nova pojačanja. Pisali smo već o Todorovskom, koji je veoma blizu parafa, a predmet interesovanja sportskog sektora je ponovo brazilski dvojac Toro i Fernando.

Oba fudbalera su bila interesantna Robiju Prosinečkom i tokom zimskog prelaznog roka, međutim što zbog ostanka Isaha, što zbog finansija, obojica su ostala u Brazilu. Sada bi, ipak, moglo da bude nešto drugačije.

Zvezda je Toru ponudila veći ugovor nego ranije, te se čeka konačan odgovor „oluje“. U slučaju nove – po naš klub – negativne odluke veziste Atletiko Mineira, rezervna varijanta je opet Fernando, koji i dalje brani boje Flamenga. Na njegovo mesto u ekipi doveden je nedavno Airton iz Benfike, te će Fernando verovatno biti slobodan u izboru nove sredine. Ovu situaciju pokušaće da iskoriste Petković i Adžić, i potpišu igrača koji je ove sezone odigrao 12 utakmica za Flamengo.

Kada je reč o golmanina, šanse su male da na Marakanu stigne Bojan Šaranov, koji je tražio garantovano mesto startera, što u Zvezdi više nikome ne može da bude osigurano. Kao prvi kandidat sada figurira već pominjani Anđelko Đuričić, koji je završio epizodu u Portugaliji, te je u potrazi za novim klubom. Navodno, dogovor je na pomolu, a potvrda transfera se očekuje naredne nedelje.

Očekuje nas definitivno burna nedelja na Marakani, jer već za sedam dana počinju pripreme prvotimaca, a sastav ekipe bi do tada trebao da bude u potpunosti kompletiran.

Повезане вести

48 comments

Comments are closed.