Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаКошарка

Марјановић: „Моћан осећај је играти у Арени“

Одавно се није десило да навијачи Црвене звезде скандирају нечије име у било ком спорту. Међутим, прошле суботе, Бобан Марјановић је након непуне три четвртине пред Звездином публиком добио такав третман. Његова сјајна закуцавања и доминација у рекету били су нешто што црвено-бела публика одавно није видела и што је наградила узвикујући „Боби, Боби, Боби…“. Звездин див Боби, за Спортски журнал прича како је већ играо пред пуном Ареном и зна колику моћ има та дворана када се напуни.

Boban Marjanovic
Бобан Марјановић

– Прва моја утакмице у Арени је била у дресу репрезентације против селекције Мађарске. Улаз је био бесплатан и било је више од 22 хиљаде људи. Деби се никада не заборавља, поготово у таквој атмосфери. То је веома моћан осећај. Верујем да ће сада бити још бољи – рекао  је Марјановић.

Екипа је потпуно фокусирана на предстојеће мечеве и не пада у еуфорију као навијачи након две добре утакмице.

– Надамо се да ће Арена бити пуна и радујемо се томе. Ипак, више говоримо о дуелима који нас чекају. Иако Локомотива Кубан не спада у категорију звучних имена европске кошарке, то је екипа састављена од врхунских играча – истакао је за крај разговора Бобан Марјановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

18 comments

РСтефан окт 16, 2013 at 10:55

Има ли ико из Брчког или из Бијељине да иде у четвртак на утакмицу??? Ако ко посједује информацију, молим за одоговор.

Reply
Marko окт 16, 2013 at 10:41

http://hotsport.rs/2013/10/15/ninkovic-sramota-to-nisu-navijaci/ Ma ovo je velika sramota,nekada smo bili navijaci za svaku pohvali,svi su za nas znali,proglaseni bezbroj puta za jednu od najogranizovanijih grupa,a sada nas vode neki kriminalci koji protiv Cernomoreca pjevaju o Cedi umjesto da je cijeli sjever gorio pjevajuci neku Zvezdinu pjesmu.Skidaju dresove,lupaju auta i misle da time mogu pokrenuti igrace,grdno se varaju ja uz njih ostajem i u ovim teskim trenutcima,i tu se vidi ko zaista voli Zvezdu.Zar i pored ovako teske situacije i oni moraju dodati sol na ranu.I onda se pitamo zasto smo tu gdje jesmo.

Reply
vladimir окт 16, 2013 at 13:49

nikom iz uprave nisu razbili a onisu najveci krivci.

Reply
ja окт 16, 2013 at 09:31

samo da utakmica prodje bez incidenata tipa petarde, baklje, dimne bombe, laseri, ubacivanje predmeta na teren. valjda ce gostujuca ekipa biti ispod severne tribine zamislite ako pocnemo da gubimo i „cigani ludaci“ krenu sa pisanjem i gadjanjem igraca lokomotive

Reply
Mile окт 16, 2013 at 01:52

Ajde ne mracite vise sa manekenima na kosarkaskim vestima.Dosadni ste vise i da imaju platu od 5 miliona evra mesecno oni nece znati da igraju fudbal!Te pare nece nauciti Vesovica da centrira,Krnetu da ne kiksa,Mrtvijasa da se pokrene,Omegu da ne promasi loptu.To su lezilebovici i ovu situaciju su iskoristili odlicno i ispali su u vom slucaju kao“zrtve“ sve do ove Subote kada se ocekuje jos jedan kiks..

Reply
veliki pravi zvezdas окт 16, 2013 at 01:39

Samo napred uz vas sam kosarkase nase Crvene Zvezde jer vi ste ti koji osvetljavaju obraz SD Crvena Zvezda zajedno sa vaterpolistima Crvene Zvezde samo napred u nove pobede 😀

Reply
cvetko окт 15, 2013 at 23:29

Molim b.a.g.r.u da ne dolazi na basket jer mi je muka od njihove podrske…Hocu da dodjem sa decom pa ne zelim da im pokazujem ljudski talog…

Reply
Milos окт 16, 2013 at 09:41

Nemoj da seres, ako te nerviraju tkzv. kako vi kazete placenici, ima nas koji dolazimo da bordimo svoj klub…necu sigurno da dodjem da gledam mec i da sedim kao cica…PODRSKA I PESMA BRE!

Reply
cvetko окт 15, 2013 at 23:27

Gori od igraca su jedino placenici sa severa…

Reply
cvetko окт 15, 2013 at 23:26

Jadna nasa Zvezda, spasa nema jer udba i kriminalci kolo vode…

Reply
cvetko окт 15, 2013 at 23:23

Bravo placene vodje…SRAM VAS BILO!!!

Reply
Gagi окт 15, 2013 at 23:05

Dali ste culi vi koji upravljate ovim portalom da su neki placenici razbili stakla na automobilima Zvezdinih igraca??? Posto vidim da nema ni jedne vesti o tome ako treba da vam posaljem neki link o desavanju u FK ovih dana poz.

Reply
mariachi окт 15, 2013 at 23:15

Nema vesti ni na RSB-u jer je prekosutra bitna utakmica tj da se malo smiri situacija medju navijacima 💡

Reply
Драган окт 16, 2013 at 08:22

Право да ти кажем, од онога што нам и играчи и управа приказују током ове године, није ми добро. Не знам ко је већа срамота, да ли ови на терену, да ли ови „горе“. И зато је наша интерна одлука да се ФК посвети пажње што је мање могуће, да ту буде само оно што мора – резултати, најаве, трансфери.. а да се пажња посвети онима који то заиста заслужују – одбојкашима и одбојкашицама, ватерполистима, рукометашима итд итд. Не сматрам да је у реду разбијање стакала, то је велика срамота и глупост, неће се постићи ништа, играчи ће бити још више под притиском, и још теже ће постићи добар резуултат. Али да се бавим свакодневно свим глупостима које се дешавају у Фк, нема шансе. Као што можете да видите, једини смо који пишемо најаве и за мушке и женске спортове, и то готово све, преносимо и џудо, рагби, куглање, стони тенис итд итд, односно – бавимо се СД Црвена звезда. Очекује нас Евролига сутра, ватерполисте Про Реко и посвећујемо се томе. Некоме то може да се свиди, некоме не, али сматрам и даље да је боље писати најаву за женски рукомет, извештај са рагбија или нешто треће, него писати цео дан о фудбалерима и дешавању у фк. Једноставно – не заслужују ни 10% пажње коју имају.

Reply
riter окт 16, 2013 at 09:49

U potpunosti se slazem sa tobom

Reply
Gagi окт 16, 2013 at 11:01

U redu ali ipak mislim da bi bas na ovom portalu trebali osuditi to sto se desilo. U pravu ste da FK ne zasluzuje mnogo paznje u zadnje vreme zbog rezultata ali moramo da reagujemo da se klub ne bi ugasio sto je sve izvesnije .

Reply
Драган окт 16, 2013 at 11:04

Гаги, разумем те, али у ФК готово сваки дан се нешто деси што је за осуду, зар не мислиш..?
Нису у питању резултати што се пажње тиче, него односи у клубу што се управе тиче, и односи играча према дресу. Рукометаши су се прошле сезоне борили за опстанак па смо писали о свему што се дешава редовно јер су се ти момци и Перун борили максимално за црвено-бели дрес. А ово у фк.. не знам, немам речи.

Reply
emirko svemirko окт 15, 2013 at 22:24

Au kakva dominacija heehhe 😀

Reply

Leave a Comment