Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

I Partizan želi Ljubišića

Bojan Ljubišić

Jedan od najboljih golmana domaće rukometne Super lige Bojan Ljubišić nalazi se na izlaznim vratima Crvene zvezde. Ljubišić je bio jedan od najboljih pojedinaca u našem rukometnom klubu, ali je teška finansijska situacija prouzrokovala verovatno i prerani odlazak fantastičnog golmana.

Kako se trenutno saznaje Bojan Ljubišić ima tri ponude. Za njegove usluge zainteresovani su Vardar iz Skoplja, Borac iz Banjaluke i beogradski Partizan.

Veselin Vujović, trener skopskog Vardara izuzetno je zadovoljan igrama koje je Ljubišić pružio u dresu Crvene zvezde tokom prethodne sezone i vidi ga kao ključnog igrača u možda i pohodu na titulu regionalnog šampiona.

Beogradski Partizan, najverovatnije ostaje bez Strahinje Milića i u Ljubišiću vidi idealno rešenje u pokušaju da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

Kako se nezvanično saznaje, trenutno najbliži Ljubišiću je banjalučki Borac. Ta tvrdnja ne vezuje se u potpunosti za rukometne vode, već je u ovom momentu Ljubišić najbliži Borcu iz razloga što je njegova supruga nedavno dobila posao u Banjaluci.

Kome jatu će se na kraju privoleti Bojan Ljubišić, ostaje da se vidi.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.