Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Најава: Црвена звезда – Шурман

Ватерполисти Црвене звезде у суботу играју други меч групе Ф друге рунде квалификација за Лигу Шампиона против холандског Шурмана. Утакмица се игра на базену Ташмајдан са почетком од 17 часова.Vaterpolo-Zvezda

Црвено-бели су у првом мечу квалификационог турнира савладали Спартак из Волгограда резултатом 12:10, док су Холанђани убедљиво поражени од Синтеза из Казања. Одличну партију против екипе из Волгограда пружили су капитен Андрија Прлаиновић и појачање из редова Будве Никола Вукчевић.

Екипа Шурмана  је већ три године у низу шампион Холандије. Претходне сезоне су у Лиги Шампиона дошли до осмине финала, где их је елиминисао дубровачки Југ у два меча 19:1 и 17:7. Главне полуге тима су Ларс Албертус Готемакер, прошле сезоне најбољи стрелац тима у Лиги Шампиона са 19 голова, Матијс Лукас, Ларс Ројтен и играч са мађарским држављанством Ото Фрик.

Изабраници Дејана Савића ће против тима из Холандије имати најлакши посао у групи. Уз сав респект према противнику, очекује се лака победа са што је могуће већом разликом, као и да тренер што више одмори најбоље играче пред меч у недељу са Синтезом из Казања.

Црвена звезда – Шурман

12. октобар 2013, субота

СРЦ Ташмајдан

17:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment