Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Марјановић: „Важна победа након пораза од Широког“

Bobi_MarijanovicБобан Марјановић, центар Црвене звезде, пружио је добру партију (11п, 7ск) против неугодне Игокее, која је славила у последња четири сусрета над нашим тимом. Високи центар је затворио свој рекет и тако умногоме учествовао у сјајној одбрани нашег тима која је доволила домаћину свега 52 поена.

„Ово је веома важна победа за нас након разочарења у Широком Брегу. Одлично смо отворили утакмицу, контролисали резултат цело време и на крају заслужено славили у Лакташима. Хвала нашим навијачима што су у оволиком броју дошли да нас подрже“ истакао је Боби након победе за сајт лиге.

Следећи сусрет наш тим игра у суботу у „Пиониру“, а ривал је Раднички, који је предвођен нашим некадашњим играчима, Савом Лешићем и Марком Мариновићем, сјајно стартовао и уписао две победе.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

marko окт 10, 2013 at 13:22

bravo bobi samo nastavi..vuk presao u fmp ili nasu drugu ekipu..toliko o njegovoj kosarkaskoj reputaciji..taj decko je karijeru odradio a da nista nije postigao..da mu nije zvezda bila kao spas niko nebi ni znao za njega..

Reply
Бранимир окт 10, 2013 at 17:53

Нема потребе да будеш тако ригорозан, а још мање малициозан. Звезда је поставила високе критеријуме и тај филтер нису прошли ни атрактивнији играчи. Вук је остварио интернационалну каријеру (Шпанија), у једном тренутку био и репрезентативац. Увијек смо га звали и рачинали на њега. Зашто омаловажаваш Српску лигу? Мислиш ли да је она испод нивоа имало квалитетнијег играча?

Reply
Sasa окт 10, 2013 at 12:08

Moj su hobi stapici BOBI 😀

Reply
vanja окт 10, 2013 at 11:37

Mene Bobi odusevljava sa kakvom lakocom izvodi slobodna bacanja, momak sa tolikom visinom i sakom ima prosjek sa penala kao da je bek. Bice ovo vesela sezona, samo strpljivo.

Reply

Leave a Comment